Online személyi kölcsön igénylés 2019-ben

Az online személyi kölcsön igénylés ma már a legtöbb pénzintézetnél elérhető. Ma már akár 1 perc alatt is igényelhetünk kölcsönt, ehhez még a bankfiókba sem kell befáradnunk. A hazai pénzintézetek legtöbbje fejlesztéseket hajtott végre, melyek eredménye a sokkal gyorsabb kölcsönfelvétel. Mára már a bankok webes felületén pár kattintással, egy űrlap kitöltésével, esetleg videós azonosítással tudunk személyi kölcsönt igényelni. Nézzük milyen feltételek szükséges ahhoz, hogy sikeres legyen a hitel kérelmünk.

Online személyi kölcsön igénylés feltételei
Online személyi kölcsön igénylés feltételei

Cetelem online személyi kölcsön igénylés

Az online személyi kölcsön igénylés a Cetelem honlapján keresztül elindítható, ehhez egy űrlapot szükséges kitölteni. A hitelfelvétel célját, a hitelfelvétel összegét, a futamidőt kiválasztva a kalkulátor kiadja a törlesztőrészletet és amennyiben ez az összeg elfogadható számunkra, úgy már el is indíthatjuk a kérelmet. A Cetelemnél jelenleg a Saját Ritmus személyi kölcsön folyósítási díj nélkül is igényelhet, így erről nem érdemes lemaradni. A kölcsön teljesen szabadon, bármire felhasználható.

hirdetes
Cetelem saját ritmus személyi kölcsön online
Cetelem saját ritmus személyi kölcsön online

A kölcsönt egészen 9 900 000 forintig folyósítják és a kamat csak 8,90%. Egy 3 millió forintos hitelösszeg esetén a 60 hónapos futamidőt választva az éves kamat szintén 8,90 %. A korlátlan és díjmentes előtörlesztés további előnye a hitelterméknek. Ezen felül évente egyszer díjmentes halasztási lehetőséget is kérhetünk az online személyi kölcsön igénylés esetén is.

OTP személyi kölcsön igénylés online

Az online személyi kölcsön igénylés az OTP-nél is igen egyszerűen a honlapon keresztül elindítható. A változó igényekre kínált termék jelenleg 1% online kedvezménnyel igényelhető. A hiteltermék a teljes futamidő alatt változatlan törlesztőrészletet ígér, emellett az azonnali telefonos előszűrés mindösszesen 8 percet vesz igénybe. Ennél gyorsabban nem is lehetne kölcsönt igényelni.

Otp online személy kölcsön igénylése internet keresztül
Otp online személy kölcsön igénylése internet keresztül

Az online kedvezményt az emailben előzetesen megküldött kupon segítségével lehet érvényesíteni. Az első lépés, hogy az online felületen keresztül visszahívást kérünk. Meg kell adni az email címünket és online elküldik részünkre az aktuális kuponkódot. Az ügyintézők már a kölcsön részleteivel jelentkeznek és minden felmerülő kérdésre választ adnak. Ez a hívás nekünk semmibe sem kerül. Lehetőség van papírmentes szerződéskötésre, ekkor a kuponkódot kérik és az elektronikus aláírásunkat.

13 és 84 hónap között választhatunk futamidőt és az igénylőnek minimálbérrel kell rendelkeznie, ezt igazolnia is kell jövedelemigazolással a bank felé. Akiknek az OTP-nél hátralékos hitelük van, azoknak csak akkor folyósítják a kölcsönt, ha előző hátralékukat rendezik. Azok az ügyfelek, akik befáradnak az OTP Bank bármelyik fiókjába akár pár perc alatt is elintézhetik a kölcsönfelvételt, hiszen ekkor már a folyósításra is sor kerülhet. A kölcsönt közvetlenül OTP számlára utalják, így ha nincsen itt folyószámlánk, mindenképpen nyitni kell egyet.

Milyen feltételek mellett igényelhetünk K&H személyi kölcsönt az internetten?

A K&H online személyi kölcsön igénylés az elejétől a végéig online is intézhető. Végig fix törlesztőrészlettel, 8,1-13,8% THM mellett folyósítják jelenleg a kölcsönt. Ezt a kölcsönt akár nyugdíjasok is igényelhetik, hiszen a havi nyugdíj összeg igazolásával máris elérhető ez a kölcsön konstrukció. A kölcsönt 100 000 forintos havi bevétel esetén folyósítják, így a minimál nyugdíjon lévők ezt nem igényelhetik.

K&H online személyi kölcsön igénylés
K&H online személyi kölcsön igénylés

800 000 forintos összeget 5 éves futamidőre 18 198 forintos havi törlesztőrészlet visszafizetése mellett lehet igényelni. Az éves fix kamat 12,99%, a THM 13,8%. A magánszemélyeknek szóló kölcsön nettó 300 000 forintos vagy afölötti jövedelem igazolása mellett kiemelten kedvező feltételekkel igényelhető. Jelenleg az akciós kamat ebben az esetben 9,49%, a normál kamat 12,99%.

Amennyiben a kölcsön igénylője a hitelintézethez utaltatja a munkabérét, úgy további 2% kamatkedvezményt kaphat. A jelenlegi akcióban ezt is megemelték, így most érdemes elindítani az igénylést, hogy a munkabér átutalás miatt összesen 7,49% kedvezményt kapjunk.

A tévhittel ellentétben nem bonyolult az online bankolás

Mára már szinte a mindennapok részét képezi az online bankolás (netbank használata), így az online kölcsön igénylés is. Az igénylési procedúra egyáltalán nem bonyolult, így az ilyen híreszteléseknek nem szabad bedőlni. A gyors és egyszerű, valamint kényelmes banki online hiteligénylés a legtöbb bankban elérhető. Az elmúlt évek során a bankok hatalmas fejlesztéseket hajtottak végre, hogy a szerződéskötések minél gördülékenyebbek legyenek. Akár több millió forintos kölcsönt is lehet igényelni anélkül, hogy a lakásunkat elhagynánk.

Magyarországon az első pénzintézetek között vezette be a Gránit Bank a videóazonosítást, amely a személyazonosítást már törvényes keretek köz terelte. A már meglévő ügyfelek és az új ügyfelek számára teljesen más módon alakul a szerződéskötés, ez bankonként változik. Érthető, hogy a már meglévő és korábban beazonosított saját ügyfelekkel szemben nincsen akkor elvárás, mint az új ügyfelekkel szemben. Mielőtt elindítanánk az online igénylést, első körben a saját bankunknál járjunk utána a feltételeknek.

Az OTP már újított, hiszen az új ügyfelek számára már nem kötelező az OTP-s folyószámla megléte, elég ha OTPDirekt szerződéssel rendelkeznek. A CIB Bank is lehetővé teszi új ügyfeleknek az online igénylést, de folyószámlát kell nyitni egy CIB bankfiókban. Erre a folyószámlára kell érkeznie a jövedelemnek.

Ez a megoldás sokszor nem túl népszerű a hiteligénylők körében, hiszen már valószínűleg másik pénzintézethez megy a fizetésük, ahol az előző hitelük is van. Ilyen esetben ezek az ügyfelek elesnek ettől a lehetőségtől, hiszen a régi hitel feltételeinek is meg kell felelniük, azaz nem hozhatják át másik bankhoz a jövedelemfolyósítást.

A kölcsön felvétele előtt használjuk a kalkulátor oldalakat, amelyek segítenek eldönteni, hogy éppen melyik bank kínál kedvezőbb hitelfelvételi lehetőséget.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása