A Cetelem hitel kínálatok közül a Saját Ritmus Kölcsön egyedülálló lehetőségeket kínál

A Cetelem által kínált Saját Ritmus Kölcsön különleges ajánlatnak bizonyulhat, hiszen 0 Ft folyósítási díj és 1 havi törlesztőrészlet visszafizetésével várja az érdeklődőket. A pénzügyi termékek között egyedülálló módon segíti az igénylőket.

A kamat sem elhanyagolható

A Cetelem hitel most 9,99% kamat mellett vehető igénybe, azaz ha 1 500 000 Ft kölcsönt szeretnénk felvenni akkor 36 havi futamidő mellett érhető el. A teljes THM mutató 10,46% ennél a konstrukciónál. Az egy havi törlesztőrészlet visszautalásához azonban pár feltételnek mindenképpen teljesülnie kell, ezzel nem árt tisztában lenni.

hirdetes

Legalább 1 500 000 Ft összegű hitelt kell igényelni, csoportos beszedési megbízásnak kell teljesülnie, netbankkal kell rendelkezni, rendszeresen és minden késedelem nélkül kell a hitelt folyamatosan fizetni. Ezen felül az előtörlesztésnek nem szabad bekövetkeznie 2017. november 30-ig, valamint a kereskedelmi ajánlatokat vagy sms-ben vagy e-mail címre fogadni kell.

Akik ezeknek a feltételeknek mindnek kivétel nélkül eleget tesznek, vissza fognak kapni egy havi díjat a Cetelemtől december hónapban. A Cetelem hitel ezeknek a feltételeknek a betartása mellett igen jó konstrukciót kínál.

Mire fordítható a felvett Cetelem hitel és hogyan lehet igényelni?

A felvett hitelt lakberendezésre, műszaki cikkek megvásárlására, tanulmányok finanszírozására, orvosi kezelések költségeinek kifizetésére, váratlan családi események finanszírozására, tartozás rendezésére és további különleges tervek megvalósítására is lehet fordítani. Tulajdonképpen bármire, hiszen a hitel szabad felhasználású.

Mindenképpen pozitív hitelbírálat szükséges ahhoz, hogy a kért összeg felett rendelkezhessünk. A Cetelem által bekért dokumentumokat mindenképpen be kell mutatni és a kölcsönszerződés aláírása után az utalás a Cetelem részéről azonnal megtörténik. A hitel természetesen folyósítási díjat is von maga után, ezért ezt a bank a folyósításkor azonnal le fogja vonni és már az ezzel csökkentett összeg felett rendelkezhetünk.

Pár szó a  Cetelem hitelkalkulátorról

A cetelem oldalán megtalálható hitelkalkulátor mindenkinek segítséget nyújthat abban, hogy kiszámolja vajon mekkora hitel igénylésére lehet jogosult. Nagyon egyszerű a kalkulátor használata, hiszen csak pár adat megadása szükséges ahhoz, hogy tisztán lássuk, mire számíthatunk.

Egy 1 500 000 Ft-os hitelösszeg, a 9,99% fix kamattal, 36 hónapra, 10,46 % THM mellett 48393,- Ft havi törlesztőrészlettel vehető fel. A futamidő végére a fizetendő teljes összeg 1 742 148 Ft lesz. Tehát láthatjuk, hogy a teljes felára a hitelnek 242 148 Ft. Ennyivel fizetünk többet a Cetelem felé, mint amekkora összeget kézhez kapunk. Akik úgy érzik, hogy 3 év alatt ennek az összegnek a kifizetése megéri, azoknak bátran ajánljuk, ezt a különleges hitelt.

A hitel felvételének teljes folyamata

Online vagy telefonon lehet az igénylést benyújtani a Cetelem felé. Ekkor egy azonnal, bár előzetes hitelbírálatot küldenek nekünk az ismert adatok fényében. A szerződéskötéshez szükséges összes dokumentumot postai úton vagy email-ben juttatják el az igénylőkhöz. Az aláírt szerződést és a bekért dokumentumokat ezután vissza kell juttatni a Cetelemhez, hiszen csak ezután következhet a végleges bírálat. Miután a bank elbírálja a hiteligénylést egy levélben vagy sms-ben várható választ küldenek. Amennyiben a végleges hitelbírálat után úgy dönt a bank, hogy folyósítja részünkre a kért összeget, úgy 72 órán belül a pénz a rendelkezésünkre áll.

Milyen egyéb díjakkal számolhatunk?

Amennyiben a törlesztésnél 5 nap késedelembe esünk, úgy 525 Ft-ot fog levonni a bank, ha ez az összeg már meghaladja a 23 napot, akkor viszont 3700 Ft késedelmi díjjal szükséges számolni. Ha adósságkezelésre kerül sor, akkor annak díja, azaz a késedelmi kamat 1,5 +3%. Követeléskezelési díj 35 000 Ft, ezt érdemes inkább elkerülni! Ha a hitel felvevő úgy dönt, hogy előtörleszti a hitelét, akkor nem kell semmilyen díjjal számolnia, hiszen az számára teljesen díjmentes lesz.

Milyen feltételeknek kell megfelelni, hogy a hitelt felvegyük?

Devizabelföldi és természetes személy veheti fel, aki 20 év feletti életkorú. Magyarországon már legalább egy 1 rendelkezik lakcímmel és minimum 3 hónapos munkaviszonyt fel tud mutatni ugyan annál a munkaadónál. Innek állandó igazolt jövedelemmel kell rendelkezni, ha valaki nyugdíjas, akkor pedig a nyugdíjat kel igazolni. Ez persze érkezhet bankszámlára, de a postás is hozhatja. Ilyen esetekben banki kivonatot vagy nyugdíjas igazolványt fognak bekérni.

Személyazonosságot igazolhatunk személyi igazolvánnyal, személyazonosító igazolvánnyal, lakcímkártyával és új formátumú vezetői engedéllyel. Ha egyikkel sem rendelkezünk, akkor devizabelföldi minőség igazolására megfelelő hatósági igazolványt szükséges felmutatni a Cetelem hitel felvételéhez. A jövedelmet munkavállalóként egy 30 napnál nem régebbi munkaviszonyról szóló munkáltatói igazolással igazolhatjuk, míg nyugdíjasként az utolsó nyugdíjszelvénnyel vagy két hónapnál nem régebbi bankszámlakivonattal.

Érdemes a hiteligénylás előtt már elindítani a dokumentumok összekészítését, beszerzését, hiszen ezzel is időt spórolhatunk meg. Akinek fontos, hogy gyors és zökkenőmentes legyen a hitelfelvétel, azok mindent szerezzenek be időben, hogy tényleg 72 óra legyen és ne több a hitel folyósítása.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása