Személyi kölcsön alacsony THM-mel ezek való Önnek

A legtöbb magyarországi hitelfelvevő célja minden kétséget kizárólag a személyi kölcsön alacsony THM-mel. Ez azért különösen fontos, mert a THM alapjaiban határozza meg egy hitel teljes konstrukcióját, de legfőképpen azt, hogy mennyit is kell majd fizetnünk a későbbiekben azon az összegen felül, amit kölcsönként felvettünk.

Érdemes alaposan körülnézni a magyar piacon, mert a bankok között akár több százaléknyi eltérés is lehet THM százalékos arányai között, ami esetünkben évente akár több tízezer forintos megtakarítást is eredményezhet majd.

hirdetes

Ezen felül a bankok a THM tekintetében általában rendkívül rugalmasak, ebből kifolyólag például a felvett hitelösszeg mellett az is nagymértékben meghatározhatja a THM-met, hogy például az adott pénzintézetnél nyitottunk-e folyószámlát, illetve oda érkezik-e a fizetésünk vagy sem.

OTP személyi kölcsön alacsony THM ajánlata

A magyarországi bankok közül alighanem az OTP személyi kölcsön a legjobban elérhető és legismertebb mindenki számára, így amennyiben rendelkezünk rendszeres jövedelemmel, de mégis egy nagyobb összegű és szabadon elkölthető tőkére lenne szükségünk, akkor a bank ajánlata ideális választás lesz. Ha azt akarjuk, hogy a személyi kölcsön alacsony THM-mel valósuljon meg, akkor érdemes minél nagyobb összeget kérni, méghozzá minél hosszabb futamidőre, noha ezen a téren a bank rendkívül rugalmas.

OTP személyi hite kalkulátor számítása szerint

Ennek megfelelően 100 ezer forinttól akár 5 millió forintig terjedő összeget is garantál számunkra, 13-84 hónapig terjedő futamidővel, fix kamattal, mindezt pedig akár meglévő kölcsön kiváltására is, ingatlanfedezet nélkül. A legnagyobb előnye, hogy még a gyorskölcsönöknél is hamarabb megkapjuk a pénzünket, hiszen a szerződéskötést követő 1 órán belül már hozzáférhetünk a kölcsönösszeghez, mindezt egyszerűen és gyorsan.

OTP személyi hitel kalkulátor számítása szerint a THM
OTP személyi hitel kalkulátor számítása szerint a THM

ATHM, avagy a Teljes Hiteldíj-mutató a bank esetében is dinamikus, de mindig alacsony, így amennyiben például 3 millió forintos kölcsönösszeget veszünk fel, és futamidőként megfelel számunkra a 60 hónap, akkor akár 25,55 százalékos THM mellett is megkaphatjuk a hitelösszeget.

K&H személyi kölcsön alacsony THM ajánlata

Ha fontos, hogy a személyi kölcsön alacsony THM-mel valósuljon meg, akkor a K&H bank hitelajánlatai között is érdemes szétnézni. A K&H kiemelt személyi kölcsöne ugyanis idén minden eddiginél kedvezőbb, alig 10 százalékos kamatot garantál ügyfelei számára bizonyos akciókban, ezen felül pedig garantáltan fix kamatszintet a teljes futamidőre.

Mindez szabad felhasználás és egyszerű ügyintézés mellett, ingatlanfedezet nélkül, és akár már 10,5 százalékos THM mellett, ami rekord-alacsonynak tekinthető a magyar piacon. A K&H ajánlata azért különösen előnyös még, mert a pénzt bármire szabadon felhasználhatjuk, legyen szó autóvásárlásról, lakásfelújításról vagy éppen egy közelgő családi eseményről. Pénzünkhöz egyszerűen és gyorsan hozzáférhetünk, ingatlanfedezetre sem lesz szükségünk, és kérhetünk ingyenes előzetes bírálatot is, amit pár perc alatt elkészítenek a bank alkalmazottjai.

K&H Személyi kölcsön THM-je
K&H Személyi kölcsön THM-je 13,8%

A K&H személyi kölcsöne által 1 és 7 millió forinthoz juthatunk össze 24 és 84 hónapos futamidőre, legalább havi 250 ezer forintos nettó jövedelem mellett. Amennyiben ez a feltétel nem teljesül, és 80-250 ezer forint közötti jövedelemmel rendelkezünk, akkor igény szerint választhatunk még szintén kedvező ajánlatok közül akár már 13,8 százalékos THM mellett is.

Cofidis személyi kölcsön alacsony THM ajánlata

Amennyiben a cél, hogy a személyi kölcsön alacsony THM-mel kerüljön felvételre, és nincs szükségünk túl magas, ezáltal milliós nagyságrendű összegekre, akkor a Cofidis kínálatát is érdemes átböngészni.

A kérdéses pénzintézet többi társához hasonlóan teljesen szabad felhasználásként biztosítja számunkra Megújuló Hitel névre hallgató személyi kölcsönét, amelynek keretein belül 100 ezer forinttól kezdődően akár 800 ezer forintot is felvehetünk, ha megfelelően a bank által támasztott feltételeknek.

Cofidis személyi kölcsön THM-je
Cofidis személyi kölcsön THM-je

Mivel kisebb összegről van szó, ezek nem kifejezetten szigorú feltételek, így a betöltött 18. életév, a magyar állampolgárság és a magyarországi lakcím mellett a Cofidis csak azt követeli tőlünk, hogy legyen legalább nettó 65 ezer forintos jövedelmünk nyugdíjból vagy munkabérből, ezen felül pedig ne szerepeljünk negatívan a BAR listán.

Akárcsak a legtöbb bank, a Cofidis is nagyon rugalmas a THM tekintetében, így minél magasabb összegről van szó, annál kedvezőbb ajánlatot kaphatunk. Példának okáért 100 ezer forint felvételekor 25,43 százalékos THM-et kapunk 46 hónapos futamidő mellett, míg 800 ezer forintnál ugyanez már csak 21,84 százalék – hasonló feltételekkel.

Erste személyi kölcsön alacsony THM ajánlata

Az Erste bank kínálatában is találhatunk alacsony THM-mel ellátott személyi kölcsönöket, amelyeket minden cselekvőképes, magyar állampolgárságú és magyarországi lakcímmel rendelkező személy felvehet abban az esetben, ha megfelel az előírt feltételeknek.

A bank kétféle személyi kölcsönt kínál, így a hagyományos 250 ezer forinttól 5 millió forintig vehető fel 36-tól 84 hónapig tartó futamidővel, míg a személyi kölcsön extra változata 500 ezer forinttól 5 millió forintig vehető fel 18 és 84 hónapos futamidő megléte mellett. Bármelyiket is választjuk, a bank nem határozza meg azt, hogy mire is költjük el a pénzünket, de a szabad felhasználás mellett kezesre sem lesz szükségünk, és a feltételeket is rugalmasnak, illetve kedvezőnek tekinthetjük majd.

Felvételéhez nem szükséges ezen felül ingatlan vagy más fedezet sem, ezen felül pedig tökéletesen alkalmas más személyi kölcsön kiváltásához is.

A THM tekintetében a bank megfelelően rugalmas, így például 250 ezer és 1 millió forint közötti összeg esetén, 36 hónapos futamidő mellett 21,18 százalékos THM vár ránk, míg 1 millió forint feletti összegnél, 60 hónapos futamidőre a THM 20,07 százalék lesz. Amennyiben a bank extra szolgáltatását választjuk, ugyanezen THM értékek 1 millió forint alatt 17,25 százalékosak, a határ felett pedig 16,16 százalékosak lesznek.

FHB személyi kölcsön alacsony THM ajánlata

Az FHB személyi kölcsöne mellett nem csak az szól, hogy alacsony THM-met garantál ügyfelei számára, hanem az is, hogy kezes, illetve ingatlanfedezet nélkül, forint alapon juthatunk hozzá a kívánt hitelösszeghez, és miközben a bank nem számít fel kezelési költséget, garantálja számunkra azt, hogy a futamidő végéig változatlan törlesztő-részletet és kamatot biztosít.

Az FHB kétféle személyi kölcsönt biztosít, így a sztenderd mellett a prémium változatot, amelyek közül előbbi esetben legalább havi 110 ezer forintos nettó jövedelemnek kell meglennie, a második esetben azonban már 240 ezer forintnak.

Nyilván ez a feltétel rengeteg mindent befolyásol, így többek között a felvehető hitelösszeget is, ami a sztenderd esetben 300 ezer forinttól 3 millió forintig terjed, a prémium kategóriában azonban 700 ezer forinttól 5 millióig.

Ezek megléte határozza meg a THM összegét is, ami a sztenderd személyi kölcsönnél 21,65 százalék, a prémium változatnál azonban már csak 16,29 százalék lesz.

5/5 - (1 vote)

Vélemény - hozzászólás hozzáadása