Cofidis áruhitel gyorstalpaló ha mindenféleképpen hitelből szeretne vásárolni

Alapvetően nem támogatjuk az áruhitelt, mint olyat, de vannak olyan helyzetek, amikor az áruhitel olyan mankót tud nyújtani az embernek, amire akkor éppen szüksége van. Mert ez a konstrukció is lehet nagyon hasznos bizonyos esetekben.

Soha senkit nem fogunk arra bátorítani, hogy a hőn áhított iPhone 6 miatt áruhitelre adja a fejét. Akkor sem, ha ez az oldal a hitelezésről szól. A hitelnek akkor van értelme, ha van értelme.

hirdetes

Ezzel a mondattal meg is fogalmaztuk a kölcsönösszeg esszenciáját egyetlen egy mondatban.

Az áruhitel is lehet hasznos

Az áruhitel nem tartozik a leggazdaságosabb hitelek közé, általában magas THM jellemzi és nem is szabadon felhasználható pénzösszeghez jutunk. Ám az áruhitelnek nem is ez a célja és nem is ebben rejlik a vonzereje.
Tegyük fel, hogy gyermekünk sikeresen felvételizett valamelyik egyetemre és elkerül tőlünk 300 kilométerre. Természetes igény lesz a részünkről az, hogy szemünk fénye jelt adjon magáról időről-időre. Amennyiben nem szeretnénk csillagokig érő telefonszámlát sem a mi, sem az ő részéről, az internet a megfelelő megoldás. Igen ám, de a világhálóhoz számítógéppel lehet csatlakozni a legkönnyebben.

Ekkor eszünkbe jut, hogy a szomszéd egy laptoppal oldotta meg ezt a kérdést tavaly és azóta valamilyen programon keresztül élő szóban tud beszélgetni a fiával, amikor csak szeretne. Egyértelmű lesz a cél, laptopot kell nézni a gyereknek.

Ilyenkor nagyon jól jön az áruhitel szolgáltatás. Mert a terméket a pozitív hitelbírálat esetén azonnal birtoka vehetjük és az árát elegendő később, jól emészthető részletekben kiegyenlítenünk. Ez a tipikus esete a káposzta is megmarad, de a kecske is jól lakik közmondásnak.

A Cofidis áruhitel jellemzői

Magyarország egyik legnagyobb és legnépszerűbb hitelintézete a Cofidis is kínál áruhitelt a partnerei révén. Bárki igényelhet áruhitelt, aki betöltötte a 18. életévét, Európai Uniós állampolgár és igazolni tud munkabérből, vagy nyugdíjból minimum nettó 65,000 forintnyi jövedelmet. Emellett feltétel egy vezetékes vagy mobiltelefon megléte és, hogy az illető ne szerepeljen a KHR-listáján aktív adósként.

A Cofidis áruhitel mellett szól, hogy forintalapú, nagyon gyors hitelbírálás jellemzi és a futamidők, hitelösszeg tekintetében is végtelenül rugalmas. Az áruhitelt bármelyik partnerüknél igénybe vehetjük. Ehhez mindössze tájékoztatást kell kérnünk az adott cégtől, majd egy hitelbírálaton átesni és annak pozitív elbírálása esetén azonnal haza is vihetjük a kívánt terméket. Ráadásul törlesztését is elegendő a vásárlást követő hónapban elkezdenünk.

A Cofidis áruhitel igénylés folyamata

Az Cofidis áruhitel igénylése a megfelelő dokumentumok (személyazonosságot igazoló papír, közüzemi számlák, munkaadó igazolása, plusz egyéb kért adatok) megléte esetén nagyon gyors. Egy formanyomtatványt kell értelemszerűen kitöltenünk, amely a jövedelmünkre, a személyes körülményeinkre és egy kicsit a jövő lehetőségeire kérdez rá, majd jó esetben nem sokkal később már a termékkel a hónunk alatt távozhatunk.

Amennyiben bármelyik szükséges dokumentum hiányzik, úgy néhány napunk lesz arra, hogy pótoljuk a hiányosságokat. Ellenkező esetben újra el kell indítanunk a hitelkérelmi eljárást.

Mi történik, ha nem tudjuk fizetni a Cofidis áruhitelt?

Bárkivel előfordulhat, hogy felelősségteljesen kikalkulálja, hogy hogyan törleszti vissza az áruhitelt, de közbejön egy betegség, vagy munkanélküliség és borulnak a tervek. Ezért érdemes megfontolni, hogy az áruhitelünk mellé hitelfedezeti biztosítást is kössünk, amely annak típusától függően haláleset, munka elvesztése, keresőképtelenné válás esetén is ott lesz mögöttünk, mint egy védelmi háló és nem kell aggódnunk a hátralévő törlesztők miatt, mert amíg nem áll helyre az életünk (nem találunk munkát stb…), a hitelintézet átvállalja a fizetést.

Amennyiben ilyet nem kötünk és nehézségekbe ütközünk, akkor haladéktalanul értesítsük a Cofidist és kérjünk átütemezést. Ennek van egy egyszeri díja, de így elkerülhetjük azt, hogy szépen lassan felduzzasztjuk a hátralékunkat, nem is beszélve a késedelmi kamatokról.

Rengeteg helyen vásárolhatunk Cofidis áruhitellel

A Cofidis áruhitele napról-napra egyre több helyen vehető igénybe, mert a partnerek keresik a Cofidist, hogy szerződést kössenek vele, mert a hitelintézet neve összeforrt a megbízhatóság, a kiszámíthatóság fogalmával. Nem csak offline, de online partnerek között is egyre többen fedezik fel a Cofidis nyújtotta partneri szerződés és lehetőség előnyeit.

A teljesség igénye nélkül ők biztosan kínálnak Cofidis áruhitelt:

  • www.pcoutlet.hu
  • www.radium.hu
  • www.spaprojadeagy.hu
  • www.butorshopcity.hu
  • www.casada.hu
  • www.agripellet.eu
  • www.pellet-kazan.hu
  • www.diamondbridge.hu

és még sokan mások!

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása