Cetelem személyi kölcsön feltételei jobb, mint gondolná

Magyarországon minden egyes bank kínál kedvező feltételekkel rendelkező hitelt, de a legérdekesebb konstrukciók határozottan abban az esetben várnak ránk, ha a Cetelem személyi kölcsönt választjuk magunknak.

A bank ugyanis egyrészt számtalan lehetőséget kínál ügyfelei számára személyi hitel címszó alatt, másrészt pedig olyan feltételeket, amelyeknek köszönhetően még kisebb kereset megléte mellett is lehetőségünk nyílhat akár nagyobb összeg felvételére.

hirdetes

Alaposan megvizsgáltuk a Cetelem személyi kölcsönét, hogy kinek is éri meg fel venni hitelt.
A következőkben olvashat a kölcsön feltételekről és kalkulációkról is véleményekről is.

Cetelem személyi kölcsön feltételei – ki kaphat és ki nem hitelt

A Cetelem személyi kölcsön típusai közül a Saját Ritmus fantázianévre hallgató szabad felhasználású hitel az egyik legnépszerűbb és legkülönlegesebb a bank kínálatából, hiszen nincs még egy olyan banki hitel a hazai bankoknál, amelyek azzal csábítgatják az adósokat, hogy évente egy alkalommal, bármikor, szabadon el lehet csúsztatni egy havi törlesztő-részletet, méghozzá plusz költségek nélkül, egyetlen telefonhívással.

Mindez gyakran hasznosabb lehet, mint gondolnánk, hiszen bármikor felmerülhet életünkben valamilyen nem várt kiadás, esetleg egy nyaralás, amikor túlköltekezzük magunkat, és nem marad a törlesztésre. Ilyenkor csak egy hívás, és a Cetelem személyi kölcsön futamideje sem változik meg, sőt a plusz költségekkel sem kell számolnunk.

A Cetelem Saját Ritmus hitel nagy előnye még, hogy rugalmas előtörlesztést is biztosít az emberek számára. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy amennyiben valamiből kisebb-nagyobb összeghez jutunk hozzá, és szeretnénk azt hitelünk törlesztésére felhasználni, akkor díjmentesen előtörleszthetünk, ezáltal vagy alacsonyabb törlesztő-részletet érhetünk el, vagy a futamidőt rövidíthetjük le, csak rajtunk múlik.

Szintén további különlegesség és előny a Cetelem személyi kölcsön kapcsán, hogy 30 napig szabadon, kötelezettségek nélkül elállhatunk a szerződéstől, amennyiben meggondoltuk magunkat, vagy történt valami. Még indoklás sem szükséges.

Számoljunk a Cetelem személyi kölcsön kalkulátorával

A Cetelem hitelkakulátora nagyban eltér a hagyományos vagyis a megszokott képtől, mivel a személyi kölcsönön belül bekéri a felhasználás módját.

Ezt a hitelfelvétel céljaként kell megadnunk, ezt követően kapjuk meg a minimum és maximum felvehető hitel összegét. A minimálisan felvehető kölcsön összege 400.000 forint ettől kevesebbet nem lehet kérnünk.

A maximális díj pedig 5 millió lehet, de például orvosi kezelésre 900 ezret igényelhetünk. A futamidő kiválasztása bőséges megoldást kínál számunkra, a Cetelem személyi hitel kalkulátor esetében 24-72 hónap között tudunk mozogni, ezt a jól bevált csúszka mozgatásával tudjuk beállítani.

Kalkulátor utolsó mezője a VIP kód melyről sajnos mi sem tudunk bővebb információval szolgálni, hogy ez mire és kiknek van. Valószínűsíthető ami részünkről csak egy tipp, hogy azok számára van ez akik már többször vettek fel hitel a Cetelemtől és valamilyen szintű kedvezményt adhatnak de ez csak egy feltételezés.

Cetelem személyi kölcsön kalkulátor példa
Cetelem személyi kölcsön kalkulátor példa, lakásfelújításra, autó vásárlásra és utazásra

Mire vehetjük fel a Cetelem személyi kölcsönt?

A Cetelem személyi kölcsön egyik legnagyobb előnye a fentieken túl az, hogy egy teljes egészében szabadon felhasználható hitelösszegről van szó, amit bármire elkölthetünk. Legyen szó lakberendezésről, műszaki cikkekről, orvosi kezelésről, családi eseményről, egy tartozás rendezéséről, egy korábbi álom megvalósításáról vagy éppen gyermekünk, netán saját tanulmányaink fedezéséről.

A bank nem szól bele abba, hogy mire is fordítjuk a felvehető összeget, amely 400 ezer forinttól akár 5 millió forintig is terjedhet annak fényében, hogy mekkora a keresetünk, milyenek az előfeltételek, és mekkora futamidőt tudunk, illetve szeretnénk vállalni.

A Cetelem által kínált személyi hitelhez ezen felül nagyon hamar hozzáférhetünk, így amennyiben az igényelt hitelösszeget pozitív hitelbírálat éri, és az igényléshez szükséges minden dokumentum rendben találtatik, akkor a bank 3 munkanapon belül a kiválasztott számlára utalja a hitel teljes összegét, levonva belőle a folyósítási díjat. A Cetelem egyébiránt általában 19,59 százalékos THM mellett biztosít legalább 500 ezer forintos személyi kölcsönt 36 hónapra 17,30 százalékos ügyleti kamattal, ami egész évben fix marad, így nem kell tartanunk a törlesztő-részletek összegének változásától.

Ha reprezentatív példát hozunk, akkor maradva a félmilliós összeghatárnál, illetve a fenti értékeléseknél, a hitel havi fix törlesztő-részlete 17,901 forint lesz, egyszeri folyósítási díja pedig 5 ezer forint. A fenti számok tükrében a visszafizetendő teljes összeg 644 ezer forint lesz az említett díj mellett, ami a hitelösszegből kerül levonásra.

A Cetelem személyi kölcsönének leggyakoribb felhasználási módjai:

 • Lakásfelújítás, főleg a nyári időszakban amikor is egy lakás, ház festésére szánjuk el magunkat, vagy éppenséggel a padló vagy egy fürdőszoba burkolatot szeretnénk lecserélni.
 • Autóhitelként, az autóhitelre sokaknak van szüksége akár új vagy 3 évnél régebbi autót szeretne megvásárolni. Nincsenek kötöttségek ebben az esetben sem a Cetelem optimális feltételekkel biztosítja a pénzügyi segítséget. Akár 5 millió forintot is kaphatunk amiből már egy 0 km-es új középkategóriás autóra is futhatja a családnak.
 • Utazásra is sokan szeretik felhasználni ami legfőképpen a nyári hónapokon érvényes. Ha már szeretnénk el menni pihenni, akkor a Cetelemtől kapott segítséggel felfrissülhetünk, új élményekkel gazdagodhatunk. A helyes kölcsön felvétellel pedig nem fogjuk később sem megbánni, hogy hitelből mentünk el külföldre nyaralni, csak az emlékezetes képet és videó felvételeket fogjuk később vissza nézni.

Hogyan történik a személyi kölcsön visszafizetése?

A Cetelem nagyon egyszerű módját választotta a személyi kölcsönének visszafizetésére, mivel minden hónap 7. napjáig kell az aktuális hónap törlesztő részletét megfizetni. Ami sajnos valljuk meg nem minden bérből és fizetésből élő személynek jó, mivel sokan csak 10-én vagy utána pár nappal kapnak fizetést, így a hó végére kell takarékoskodniuk, hogy a fizetéssel ne maradnak le.

A visszafizetés módja lehet:

 • Csekkes amit a postán tudunk befizetni a Cetelem által adott sárga csekken
 • Azonnali beszedési megbízással, a bankunknak adunk felhatalmazást, hogy minden hónap 7. napjáig vontja le a folyószámlánkról a törlesztő részletet.

A fizetés módját a hitel szerződésben kell rögzíteni, így érdemes már a személyi kölcsön igénylésekor vagy már előtte ki gondolni, melyik módját válasszuk. Arról sajnos nem tudunk információval szolgálni, hogy a futamidő alatt van-e módosítani a visszafizetés módját és ez esetleg plusz díjba kerülne.

A kisbetűs rész mindenki számára fontos ezért most be linkeltük a Cetelem személyi kölcsön általános feltételeit, érdemes elolvasnia többször is, hogy ne érje meglepetés.

Hol és hogyan vehetjük fel a Cetelem személyi hitelét?

2015. júliusáig nem igényelhettünk Cetelem személyi kölcsönt személyesen bank fiókban, de ez ma már meg változott. Az Unicredit Bankkal kötött együttműködésnem köszönhetően, ha a Cetelemtől szeretnénk hitelhez jutni, akkor nincsen más dolgunk, mint hogy befáradunk a legközelebbi bankba ami Unicredit néven van.

A hitelügyintéző a Cetelem hitel elbírálási rendszerét használják.

Ha telefonon szeretnénk igényelni a hitelt akkor ezt hétfőn 8-20 és Kedd-péntek közötti napokon pedig 08:30 – 17:00 óra között tehetjük meg a következő telefonszámon: (06-1) 458-6070

Tudomásunk szerint a hitelhez viszonylag gyorsan juthatunk hozzá ami 3 munkanapot jelent, ami egy átlagosnak számít a gyorskölcsönök között.

Vélemények a Cetelem személyi kölcsönéről

Bármilyen így a Cetelem személyi kölcsönénél is érdemes az internetes vélemények után kutatni, mert szép és jó ami le van írva a bank oldalán de azért a személyes tapasztalatok sokat segíthetnek a döntésünk meghozatalában.

Cetelem személyi kölcsön vélemények
Cetelem személyi kölcsön vélemények – Írja meg most!

Próbáljunk meg minél több véleményt beszerezni (fórumokról, blog oldalakról) és ahol van mód vissza kérdezni, kérdést fel tenni, hogy a fórum tagok hátha lesznek olyan rendesek és további tapasztalataikat is megosztják velünk.

Ami nem csak nekünk de az utánunk jövő személyek számára is hasznos információk tud nyújtani.

Tipp:
A Cetelem személyi kölcsön véleményeit a legkönnyebben a Google.hu keresőbe beírva tudjuk megtalálni azokat a weboldalakat ahol erről már folyt beszélgetés.

Van véleményei a Cetelem személyi kölcsönéről – Ossza meg most!

Írja meg, tegye közzé most a lentebbi hozzászólás részben, ha már van tapasztalata a Cetelem személyi kölcsönéről. Akár becenéven is regisztrálhatja magát és bármilyen személyes tapasztalatát megírhatja ami a hitel igénylés és a teljes vissza fizetés között történt.

Segítse ezzel másokat, hogy Önnek milyen megtapasztalás volt a Cetelemmel.

5/5 - (2 votes)

2 hozzászólás ehhez: “Cetelem személyi kölcsön feltételei jobb, mint gondolná

 1. Készek vagyunk, hogy megadja neked kölcsön a kamatláb 2%
  szükségük van a finanszírozásra az otthoni, üzleti, vásárol egy autót, motorkerékpár vásárlása, hogy létrehozzák saját cég az Ön személyes igényeihez, nem kétséges.
  A személyi hitelek $ 1 000 $ 10.0000.000 névleges kamatláb 2%, függetlenül az összeg.
  Azonban a módszer lehetőséget nyújt, hogy meghatározza a hitelösszeg szükséges, és azt a futamidő, nagyon is jól minősített és regisztrált, a mi hiteleket is biztosított a maximális biztonság a legfontosabb.
  Mert bármilyen további kiegészítő információt, forduljon hozzánk e-mailben: falguerasgonzalez@gmail.com

 2. Szia <3
  megbízható megoldás a támogatási kérelem
  Miután több keresve a kölcsön között különösen kötöttem ki megtalálása egy személy, jó szívvel, akik adott nekem kölcsön egy nagyobb összeget 80.000 €, hogy szerettem volna évekig, és hála neki én képes volt megvalósítani az álmaimat, és fizetni a dettes.j'ai vehetnek igénybe a hitelt egy 72 órás időtartamon belül a saját bankszámlájára. Hála Istennek én ajánlok is minden pénzügyi problémák hagylak az e-mail, kapcsolatot, és ő segít.

  E-mail: thomas.cavet@gmail.com
  WhatsApp: 0022-995-100-459

  És esküszöm, hogy elégedett lesz a 100/100
  forduljon e-mailben vagy a WhatsApp, ha nincs e-mail
  Köszönjük a megértést.

Vélemény - hozzászólás hozzáadása