Személyi kölcsön 12 hónapra – 1 év futamidőre 3 banknál

A hitelek futamideje az esetek többségében nem csak rendkívül rugalmas, hanem minden egyes banknál hasonló intervallumokat ölel fel, ám példának okáért a személyi kölcsön 12 hónapra való felvétele korántsem olyan egyszerű dolog, mint amilyennek hangzik.

Az egyéves futamidő ugyanis az esetek többségében olyan rövid, hogy a bankok csak rendkívül kedvezőtlen feltételek mellett tudnak kölcsönösszeget adni ügyfeleik számára, hiszen nincs elég idő arra, hogy a kamatokból elegendő pénz folyhasson be számukra.

hirdetes

A helyzet azonban nem teljesen reménytelen, hiszen akad azért olyan pénzintézet Magyarországon, amelyik garantáltan egy éves futamidőre ad személyi hitelt, méghozzá elfogadható feltételek mellett.

OTP bank Személyi kölcsön 12 hónapra vagy inkább 13-ra

Azt azért nem árt tudni abban az esetben, ha a személyi kölcsön 12 hónapra kerül felvételre, illetve egy ilyen konstrukciót keresünk, hogy a helyzetünk egyáltalán nem lesz könnyű, lehetőségeink pedig alaposan korlátozottak lesznek. Ott van példának okáért az OTP bank ajánlata, akik minimális mértékben,de rögtön ki is csúsznak ebből a kitételből, hiszen 12 hónap helyett minimum 13 hónapra ígérnek futamidőt, ami vélhetően azért még elfogadható kompromisszum, ha gyors, szabadon elkölthető készpénzre van szükségünk.

Sőt mi több, a bank ezzel a futamidővel akár 5 millió forintos összeg felvételét is engedélyezi számunkra – természetesen kizárólag abban az esetben, ha tudjuk fizetni az így kikalkulált közel félmillió forintos havi törlesztő-részletet.

A pénzintézet ajánlata ezen felül több szempontból is előnyös, hiszen egyrészt induló díj nélkül vehetjük fel, másrészt pedig a teljes futamidő alatt fix kamattal számolhatunk, és akár már meglévő személyi kölcsön kiváltására is felhasználhatjuk, hovatovább ingatlan vagy más egyéb fedezet nélkül is felvehetjük.

A legnagyobb előny azonban, hogy egyedülálló módon az OTP bank a szerződéskötés után 1 órán belül folyósítja számunkra a hitel összegét.

Budapest Bank Személyi kölcsön 12 hónapra fix törlesztővel

A hazai pénzintézetek közül a Budapest bank az egyik olyan bank, amelyik lehetővé teszi, hogy a személyi kölcsön 12 hónapra is felvehető legyen. Ilyen esetekben a hitelösszeg 500 ezer forinttól akár 3 millió forintig terjedhet, és a bank garantálja számunkra a teljes 12 hónap során a garantáltan fix törlesztő-részleteket, méghozzá 25,6 százalékos THM és 22,7 százalékos rögzített kamat mellett.

A Privát Kölcsön névre hallgató hitelkonstrukció további szabadságot kínál még a törlesztés módja tekintetében is, ezáltal állandó átutalási megbízással, csoportos beszedési megbízással, de akár postai csekken is kiegyenlíthetjük az aktuális részletet.

CIB Bank Személyi kölcsön 12 hónapra 17,47% THM-el

Amennyiben Magyarországon úgy szeretnénk megoldani a hitelfelvételt, hogy a személyi kölcsön 12 hónapra szóló futamidővel rendelkezzen, akkor választhatjuk még a fentiek mellett CIB bank kínálatát is.

A kérdéses időintervallumra a pénzintézet akár 5 millió forintot is a rendelkezésünkre bocsáthat, méghozzá rendkívül alacsony, 17,47 százalékos THM társaságában, így a törlesztő-részleteink nem egészen 450 ezer forintra rúgnak majd az egy esztendő során.

Mindehhez csak néhány feltételnek kell megfelelnünk, így a betöltött 20. életévünk mellett legalább 85 ezer forintos havi nettó jövedelemmel kell rendelkeznünk 3 hónapos munkaviszonnyal, hovatovább tisztának kell lennünk a KHR listán, avagy az egykori BAR listán is a korábbi adósságok tekintetében

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása