Személyi kölcsön ingatlanfedezettel 4 banki klassz hitel ajánlata

A személyi hitelek legnagyobb előnye minden túlzás nélkül az, hogy nem igénylik például adóstárs vagy fedezet bevonását, ebből kifolyólag a személyi kölcsön ingatlanfedezettel csak ritkán vehető igénybe.

Kivételek természetesen akadnak, ezáltal olyan esetekben, ha valakinek például komolyabb összegre lenne szüksége annál, mint amit a bankok meghatároztak a hitelkritériumok során.

hirdetes

A legtöbb hazai bank ugyanis személyi kölcsön címszóval átlagosan 5-6 millió forintos összeget garantál számunkra, azonban egy adóstárs vagy egy ingatlan bevonásával ezt az összeget egyes pénzintézetek hajlamosak felfelé tornázni.

OTP személyi kölcsön ingatlanfedezettel

A személyi kölcsön ingatlanfedezettel többek között az OTP bank kínálatában is megtalálható, méghozzá szabad felhasználású jelzáloghitel címszó alatt.

Ennek a hitelügyletnek köszönhetően a pénzintézet hagyományos személyi kölcsöneihez képest lényegesen komolyabb pénzösszegeket vehetünk fel magunknak, így a kölcsön összege 500 ezer forinttól akár 40 millió forintig is terjedhet az ingatlan értékétől függően.

A futamidő ennek fényében 6 évtől kezdődik, és maximum 25 évig húzódhat el, egyszóval lényegében hasonló konstrukció vár ránk, mint egy lakáshitel esetében, annyi különbséggel, hogy a felvett 40 millió forintot bármire költhetjük, így például akár saját vállalkozásunkat is elindíthatjuk belőle.

Raiffeisen személyi kölcsön ingatlanfedezettel

A személyi kölcsön ingatlanfedezettel a Raffeisen bank kínálatában is elérhető már. A bank egy vagy több ingatlan bevonásával – akár 3 ingatlant is bevihetünk a hitelügyletbe – akár 30 millió forint szabad felhasználású hitelt is a rendelkezésünkre bocsáthat. A 2-től 25 évig terjedő futamidő mellett a kölcsön nagy előnye, hogy forintban kapjuk, és a törlesztést is forintban végezzük, ezáltal nem kell árfolyamkockázattól és nagymértékben ingadozó törlesztő-részletektől tartanunk.

Noha a bank ingatlanfedezetet kér, a kölcsön jövedelemigazolás és állandó munkahely megléte mellett nem vehető fel. A Raiffeisen ajánlata ideális, ha nagyobb hitelösszegre van szükségünk, és olyan hitelt keresünk, ami kiszámítható kamatozása mellett nem jár különösebb utánajárással és ügyintézéssel.

K&H személyi kölcsön ingatlanfedezettel

A személyi kölcsön ingatlanfedezettel már a K&H bank kínálatából is igényelhető, méghozzá rendkívül kedvező törlesztő-részeletek, egyszerű és könnyen átlátható konstrukció, hovatovább induló banki díjak és költségek nélkül. A K&H ebben a kategóriában 500 ezer forinttól akár 100 millió forintig is kínál számunkra kölcsönt, méghozzá 1-től 25 évig terjedő futamidő társaságában.

Az ügyletbe több ingatlant is bevonhatunk, a kapott hitelt pedig teljesen szabadon felhasználhatjuk, így ideális nagyobb vállalkozás elindítására, vagy akár még egy lakóház komolyabb felújítására, esetleg bővítésére is.

Budapest Bank személyi kölcsön ingatlanfedezettel

A Budapest Bank is kínál szabad felhasználású jelzáloghitelt, így hirtelen befektetés, ingatlan-felújítás, vagy bármilyen komolyabb kiadás esetén ideális választás abban az esetben, ha biztosak vagyunk abban, hogy a kapott összeget vissza tudjuk fizetni, lévén ezzel a megoldással egy már meglévő ingatlan tulajdoni jogát tesszük kockára.

A Budapest Bank 5 millió forintig kínál szabad felhasználású hitelt ingatlanfedezet esetén is, méghozzá standard formájában 6,66 százalékos THM mellett.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása