A K&H személyi kölcsön pazar ajánlata

A K&H személyi kölcsön egy ideális választás abban az esetben, ha nagyon gyorsan szükségünk lenne komolyabb pénzösszegre, méghozzá megfelelő feltételek mellett. A gyorskölcsön ugyanis határozottan a leggyorsabb megoldás ilyen esetben, ellenben a kedvezőtlen feltételek mellé rendszerint csak néhány tízezer, legfeljebb párszázezer forint igényelhető szabadon felhasználható formában.

A K&H által kínált személyi hitel azért kifejezetten ideális, mert amennyiben megfelelünk az előzetesen lefektetett feltételeknek, szintén gyorsan, akár már néhány munkanapon belül hozzáférhetünk a pénzünkhöz, és bizonyos esetekben ez az összeg akár 5 millió forintra is rúghat.

hirdetes

A K&H személyi kölcsön előnyei ami sokaknak kedvez

A K&H személyi kölcsön egyik legnagyobb előnye nem más, minthogy rendkívül gyors és egyszerű, ezáltal amennyiben bármilyen problémánk akad a mindennapokban, jön az iskolakezdés, sürgősen kellene még egy autó, esetleg valamilyen családi esemény van kilátásban, a pénzintézet segít abban, hogy a lehető legrövidebb időn belül megkapjuk a pénzünket egy előzetes hitelbírálat után.

Az előnyök közé sorolandó még, hogy a bank átlátható feltételeket kínál, ezen felül pedig előre kiszámítható, fix havi törlesztő-részletet, amelynek kiszámításához az intézet hivatalos honlapján egy átlátható kalkulátort is találunk. érdemes figyelemmel követni továbbá a bank aktuális ajánlatait, hiszen nagyon sok esetben rendkívüli kedvezményeket kínálnak ügyfeleik számára, aminek köszönhetően a teljes futamidő alatt akár tízezreket is megspórolhatunk évente.

A K&H személyi kölcsön esetében nem beszélhetünk sem hosszadalmas, sem bonyolult lebonyolításra, minden könnyed és azonnal átlátható, hovatovább még ingatlanfedezetre sincs szükségünk hozzá. A bank ezen felül garantálja, hogy a teljes futamidőre fix kamatot is szolgál a fix törlesztő-részlet mellé. A gyakran időszakos, általában szezonális akciók során induló költségek nélkül és kedvező kamattal is felvehetjük a személyi hitelt, így egy kis szerencsével akár 20 százalék körüli THM-et is kihozhatunk a tranzakcióhoz.

További előny, hogy az igényléshez nem szükséges felkeresni egyetlen bankfiókot sem, online is elindíthatjuk az ügyletet, és ilyenkor díjmentes előzetes hitelbírálatot kapunk, méghozzá kötelezettségek nélkül. A legfontosabb azonban talán az, hogy a K&H személyi kölcsönnel olyan gyorsan hozzájuthatunk a pénzünkhöz, mint egy gyorskölcsönnel, lévén amennyiben egyezség születik, és a bank jóváhagyja a hitelt, akár már 48 órán belül is hozzáférhetünk a pénzünkhöz.

A K&H személyi kölcsön legfontosabb tudnivalói

A K&H személyi kölcsön esetében az egyik legfontosabb tudnivaló, hogy a kölcsön összege 300 ezer forinttól legfeljebb 5 millió forintig terjedhet megfelelő kereset és feltételek mellett.

A THM 21 százalék alatti, a kölcsönt pedig legalább 24, legfeljebb 84 hónapra vehetjük fel, ami természetesen függ a hitel összegétől is. Ha tehát példának okáért 800 ezer forintot szeretnénk felvenni a bankon keresztül szabadon felhasználható személyi kölcsönre, azt felvehetjük 72 hónapra, amire 19 százalékos fix kamatot kapunk. Ezzel a konstrukcióval 20,7 százalékos THM mellett nem egészen 19 ezer forintot kell fizetnünk havonta, a teljes egészében visszafizetendő összeg pedig majdnem 1,4 millió forint lesz, vagyis a hitel díja közel 600 ezer forint.

A K&H személyi kölcsön elsődlegesen azoknak ajánlott, akik legalább 80 ezer forintos igazolható jövedelemmel rendelkeznek, nagykorúak, magyar állampolgárok, és rendelkeznek állandó magyarországi lakhellyel is.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása