Unicredit személyi kölcsön kifogyhatatlan ajánlata 2015-ben

A Unicredit személyi kölcsön megfelelő választás abban az esetben, ha olyan szabad felhasználású személyi hitelre lenne szükségünk, amivel lényegében bármit fedezhetünk az adott összeghatáron belül. Ha adósságrendezésről van szó, ha hirtelen jött kiadásunk támad, esetleg műszaki cikket vásárolnánk vagy lakást újítanánk fel, netán családi rendezvény van kilátásban, akkor a Unicredit megoldása kiváló lehet, hiszen amennyiben megfelelünk a bank által támasztott feltételeknek, abban az esetben néhány napon belül már a kezünkbe vehetjük a kért kölcsönösszeget, miközben senki sem köti meg a kezünket azzal kapcsolatban, hogy mire is használjuk fel azt.

Az Unicredit személyi kölcsön feltételei

Nyilvánvaló és egyben tény is, hogy minden egyes pénzintézet különféle feltételeket szab ahhoz, hogy hitelt kaphassanak az emberek. A Unicredit személyi kölcsöne sem kivétel ez alól, így a mindenkori minimálbérnek megfelelő, havi és egyben rendszeres jövedelemmel kell rendelkeznünk, méghozzá egy belföldi bankfiókban nyitott folyószámlával, amelyre lehetőleg a fizetésünket is kapjuk.

hirdetes

Tovább faraghatunk a Unicredit személyi kölcsön összegéből és a visszafizetési feltételek szigorúságából abban az esetben, ha a banknál új folyószámlát nyitunk, és arra irányítjuk át rendszeres fizetésünket. A kölcsön igénylésének feltétele még, hogy legalább féléves munkaviszonyt igazoljunk a bank felé, ezen felül pedig legalább 18. életévünket betöltött, cselekvőképes magyar állampolgárok legyünk magyarországi lakcímmel.

A Unicredit a legtöbb esetben sem kezes, sem fedezet bevonását nem igényli a személyi kölcsön felvételéhez. Kivételek természetesen akadnak, így amennyiben magasabb hitelösszegre lenne szükségünk, esetleg kevesebb a havi fizetésünk, mint az előírt, netán nem felelünk meg az életkori követelményeknek. Amennyiben ugyanis például a kölcsön felvételekor, vagy a futamidő lejáratának végén betöltjük a 65. életévünket, csak és kizárólag egy fiatalabb, a 18. életévét már betöltött személy társaságában vehetünk fel hitelt. A bank kér továbbá mobil- vagy vezetékes telefonos elérhetőséget is ügyfeleitől annak érdekében, hogy bármikor el tudják érni esetleges probléma, vagy nemfizetés esetén.

A Unicredit személyi kölcsön sajátosságai

A Unicredit személyi kölcsön lehetőséget biztosít számunkra, hogy egészen alacsony összeg mellett akár több millió forintos hitelhez is hozzájuthassunk, a bank ugyanis a megfelelő feltételek mellett 150 ezer forinttól terjedően akár 5 millió forintos kölcsönt is biztosít 24 hónaptól 60 hónapig terjedő futamidőre. A hitelkamat összegenként változó, így 700 ezer forintig átlagosan 25 százalékos, 700 ezer és 3 millió forint között 24 százalék, 3 és 5 milliós kölcsönösszeg esetén pedig 23 százalék.

Nyilvánvaló, hogy a kölcsön pontos összege, a különféle feltételek, valamint az egyéb részletek befolyásoló tényezők, így például a banknál nyitott bankszámlával, arra vállalt csoportos beszedésekkel és egyebekkel komolyabb összegek is lefaraghatók a kamat tekintetében.

A Unicredit személyi kölcsön esetében a kezelési költség – ami havonta fizetendő – mintegy 2,5 százalék évente, a kezelési költség – amit egyszer kell kifizetni és előre – általában egy százalékos, de minimum 10 ezer forint. Van továbbá előtörlesztési költség, ami 1,5 százalékos, és maximum 30 ezer forint lehet. A kölcsön törlesztő-részletével kapcsolatban fontos, hogy arány a havi nettó jövedelemhez mérten 33 százalékos lehet, amit a havi fizetésünkből törleszthetünk. Kezes és fedezet megléte nem szükséges, de kivételes esetekben – például a fenti szabályok módosítása vagy el nem érése esetén – elengedhetetlen.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása