Cetelem netbank, ha önállóságra és mobilitásra vágyunk

A Cetelem Bank ügyfeleként Cetelem netbank szolgáltatásra van szükségünk, még akkor is ha eddig erre nem gondoltunk. Alapvetően minden nagyobb bank kínál internetbank lehetőséget, amit érdemes kihasználni, még akkor is, ha csak nagyon ritkán lépnénk be. az egyenlegünkről, számlatörténetünkről kaphatunk azonnali információt, valamint átutalásokat kezdeményezhetünk a nap 24 órájában az év minden napján, amennyiben rendelkezünk netbankkal.

Milyen lehetőségeket kínál a Cetelem netbank?

A Cetelem netbank rendkívül széles palettán kínálja az ügyintézés otthoni, mobil, online megoldásait. Nem csupán a szokványos átutalásokat intézhetjük ezen keresztül, de innovatív módon akár hitelkártyát is igényelhetünk. Természetesen teljeskörű információnyújtást kapunk bankszámlánkról, esetleges hitelkártyánkról vagy meglévő hiteleinkről.

hirdetes

Bekapcsolhatjuk az SMS értesítéseket vagy épp kikapcsolhatjuk őket, ha zavaróak vagy fölöslegesnek találjuk őket. megtekinthetjük megadott személyes adatainkat és módosíthatjuk is azokat, ahogy átutalási bankszámlaszámainkat is módosíthatjuk vagy hozzáadhatunk újakat a meglévőek listájához.

Hitelkártya és hitelügyintézés Cetelem netbank felületén

A netbank szolgáltatásai nem merülnek ki az előző bekezdésben felsoroltakkal. Lehetőségünk van hitelkártyánkkal kapcsolatos ügyintézésekre és akár hitelfelvételre is.

Ha van Cetelem netbank regisztrációnk, akkor netbanki felületen keresztül igényelhetünk hitelkártyák, melynek szintén itt aktiválni is tudunk majd. Ez nem annyira megszokott eljárás, de egyre inkább terjedőben van, mert megoldható és az emberek előnyben részesítik a minél nagyobb mobilitást adó szolgáltatókat. Ha már van hitelkártyánk, annak szinte teljes ügyintézésre módunk van elektronikus úton, online.

Kérhetjük hitelkártyánk elektronikus kivonatát és meg is tekinthetjük azt. Ezen kívül indíthatunk átutalást a hitelkártyánk terhére, valamint megváltoztathatjuk hitelkártya törlesztésünk módját.

Ha kisebb összegű és gyors hitelre van szükségünk, a Cetelem netbank ebben is segítséget nyújt. Van online személyi kölcsön és „Mindig kéznél” kölcsön kalkulációs, valamint ezek a kölcsönök online is igényelhetők ugyanezen a felületen.

Cetelem netbank regisztráció

Más bankok online felületével ellentétben a Cetelem banknál nem kell külön szerződéssel igényelnünk a netbank használatát. Meglévő ügyfélként egyszerű regisztrációval pillanatok alatt belépésre jogosultakká válunk. A regisztrációhoz látogassunk el a Cetelem netbank regisztrációs oldalára. Adataink megadását egy legördülő menüből való választással kezdjük, ahol azt kell kiválasztanunk, hogy mely adatunkkal kívánunk regisztrálni.

Cetelem netbank regisztrációs felülete

Ez az adat lehet, ügyfélazonosító, hitelügylet azonosító vagy kártyaszám. Alatta meg kell adnunk a kiválasztott azonosító típus számát, majd telefonszámunk és e-mail címünk következik. Végül értelemszerűen jelszót kér, melyet ismételten be kell írnunk egy következő mezőbe a biztonság kedvvért. Amennyiben mindennel megvagyunk, alul a zöld alapon fehér betűs „Regisztrálok a Cetelem NetBankba” gombra kell kattintanunk.

A gomb megnyomásával automatikusan elfogadjuk a Felhasználási feltételeket.
Fontos! Regisztrációkor a Cetelem Banknál a folyószámlanyitáskor megadott telefonszámot kell megadni.
Regisztráció után bármikor beléphetünk netbankunkba. A fontosabb, komolyabb, pénzmozgással, pénzzel kapcsolatos műveletekhez a Cetelem is SMS hitelesítést alkalmaz, ezért is fontos ügyelnünk a megfelelő telefonszám megadására.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása