Ilyen az OTP személyi kölcsön 1%-os online kedvezménye

Az OTP személyi kölcsön már sokszor napirendre került, most mégis a legújabb akcióra hívjuk fel mindenkinek a figyelmét. Jelenleg minden online kölcsönigénylés esetén 1 százalék online kedvezményt kaphatunk. A személyi kölcsön különlegessége, hogy a teljes futamidő alatt változatlan törlesztőrészletet ígér, amely sokak számára fontos, hiszen a kiszámíthatóság felbecsülhetetlen vonzerő.

A kupon segítségével akár 48 120 forintot is megtakaríthatunk, ezért mindenképpen érdemes átgondolni ezt a lehetőséget. A 7,1 millió forint felett benyújtott hiteligényléseknél a kamat 6,99 százalékról indul, ami szintén mérsékeltebb az átlagnál. A hitelbírálat telefonos előszűréssel már 8 perc alatt is megvalósítható. Na de nézzük a részleteket, hogy kinek és miért lenne ez a kölcsön egyáltalán jó.

hirdetes

Ez az OTP személyi kölcsön 1%-os online kedvezménye

A gyorskölcsön 2018 augusztus 13-tól él egészen a visszavonásig, de szeptember 30-ig biztosan. A szeptemberi iskolakezdés sok családra ró hatalmas terhet, és ha még a lakás felújítása, vagy egy autó megvásárlása is szerepel a szeptemberi tervek között, akkor ez kihagyhatatlan ajánlatnak bizonyulhat.

Az online kedvezmény csak a kuponkódot tartalmazó levél bemutatásával érvényesíthető, így próbáljunk meg minél előbb feliratkozni az OTP hírleveleire, hogy könnyedén hozzájuthassunk.

A kupon elfogadása során az OTP Bank egy adatkezelési nyilatkozatot is be fog kérni, hiszen fontos számukra, hogy a GDPR minden követelményének megfeleljenek. A szabadon felhasználható hitel nem csak az OTP ügyfelek számára érhető el.

Nézzünk egy példát a hitelfelvételre. 1 500 000 forint igénylése esetén és az online kupont is felhasználva a 16,99 százalékos ügyleti kamat helyett máris 15,99 százalékra esik le a kamat mértéke. 60 hónapos futamidőt vállalva összesen 48 120 forint kamatkedvezményt sikerül elérni a teljes törlesztésre fordított időszak alatt. Az 1 500 000 forint hitel 84 hónapos futamidőre online kamatkedvezménnyel havonta 29 785 forintos törlesztőrészlettel kalkulálható, ahol a kamat 15,99%, míg a THM 17,2%.

Hogyan lehet igénylést benyújtani az OTP személyi kölcsönre?

Az OTP személyi kölcsön online benyújtható, így az online kedvezmény is igénybe vehető. Az OTP weboldalán keresztül egy űrlapot kell minden érdeklődőnek kitöltenie, ha élni szeretne ezzel a nagyszerű lehetőséggel. Az igénylőknek a következő adatokat kell megadniuk a kapcsolatfelvételhez: név, telefonszám, e-mail cím. Ezen felül az űrlapon be lehet jelölni, hogy mely időpont a legalkalmasabb arra, hogy az OTP Bank munkatársa visszahívja az érdeklődőt.

A „visszahívást kérek” gomb megnyomásával máris el lehet küldeni kérésünket a bank felé. Miután elküldtük az email-t azonnal megküldik nekünk a kuponkódot, amelyet majd a hitelfelvételkor felhasználhatunk. Az ügyfélszolgálaton dolgozó munkatárs az űrlapon megadott időintervallumban veszi majd fel a kapcsolatot velünk és ekkor lehet időpontot kérni a személyes ügyintézéshez a legközelebbi OTP fiókba.

Amennyiben papírmentes ügyintézést kérünk, úgy a kuponkódot kell bemutatni és elektronikusan kell aláírni a dokumentumokat.

Milyen feltételek mellett lehet igénybe venni a kölcsönt?

Az OTP személyi kölcsönt csak rendszeres jövedelem igazolása mellett lehet megkérni, amelyet hivatalos dokumentumokkal is igazolni kell. A jövedelemnek el kell érnie a minimálbért és sikeres hitelbírálat után kerülhet csak sor a kölcsön felvételére. Természetesen azok is igénybe vehetik a hitelt, akiknek már van fennálló hitelük, vagy esetleg bankszámlatartozásuk van, de hátralék esetén folyósításra csak a hátralék rendezése után kerülhet sor.

A bankfiókban a személyes igénylés után a hitelbírálat pár perc alatt megtörténik, és máris megtudhatjuk, hogy fel tudjuk-e venni a hitelt. Személyes igénylés esetén, ha a hitelbírálat pozitívan zárult, akkor az utalást máris elindítják, arra nem kell heteket vagy hónapokat várni.

Az kedvezményes online OTP személyi kölcsönt mindig egyenlő havi részletekben kell visszafizetni és a szerződésben megadott bankszámláról fogják levonni az összeget. Oda kell figyelni, hogy a hiteltörlesztés napján mindig elegendő fedezet legyen a számlán, különben késedelembe esünk. A legelső törlesztés után a törlesztési nap megváltoztatására is lehetőségünk nyílik. Személyesen a bankfiókban kérhetjük a változtatást úgy, hogy a kiválasztott nap 1. és 28. közé eső napok valamelyikére essen.

A kölcsön végtörleszthető is

Mint a legtöbb hitelnél ennél a konstrukciónál is lehetőség van elő vagy akár végtörlesztésre is. A feltételekről érdemes még szerződéskötés előtt tájékozódni. Mint a legtöbb hitelnél itt is lehetőség nyílik biztosítás kötésére, amellyel érdemes is élni. A törlesztési biztosítás megkötése a váratlan élethelyzetekre nyújt biztos megoldást.

A kölcsön törlesztését vállalják át a nehéz időszakra amennyiben rendelkezünk ezzel a biztosítással. A Biztosító határozza meg a havi törlesztőrészletet, amelyet a kölcsön törlesztésével havonta mindig ugyanazon a napon fognak majd levonni. Ezt az összeget is érdemes tartalékolni a bankszámlánkon.

Milyen folyószámla lehetőségek vannak az OTP-nél?

A fizetési számlák közül a Bázis és a Junior számla áll az ügyfelek rendelkezésére. A Bázis számla havi díja amennyiben nem kérjük meg a folyószámlakivonatot kinyomtatott verzióban, úgy csak 299 forintba kerül havonta, amely jelenleg egy akciós ár. Normál áron a folyószámlavezetés díja 940 és 990 forint. Természetesen Master Card kártyát lehet igényelni a folyószámlához, amelynek egyszeri költsége jelenleg 2044 forint.

Érdemes azonban odafigyelni, hiszen ha új számlát nyitunk, akkor a főkártyát teljesen ingyen bocsájtják a rendelkezésünkre és minden további kártyáért 2044 forintot kell fizetni. 2. évtől 4612 forintot kell majd fizetni. Amennyiben még több hasznos információt szeretnénk találni az online is elindítható személyi kölcsön igényléssel kapcsolatban, úgy érdemes minél előbb ellátogatni az OTP weboldalára.

 

 

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása