MKB NetBANKár app Androidra és iPhone-ra

Az MKB NetBANKár app Androidra és iPhone-na is elérhető szolgáltatást, melyet igényelni, letölteni és használni is egyszerű. Mi több, az applikáció megkönnyíti banki és pénzügyi teendőinket, sokkal egyszerűbbé válik pénzügyeink követése, utalásaink kézben tartása és egyes banki ügyintézésünk is csupán néhány érintéssel megoldható, nem kell bankfiókunkban személyesen megjelenve akár órákat várakozni, de még csak arra sincs szükség, hogy leüljünk a számítógéphez.

Bárhol, bármikor lehetőséget kapunk pénzügyeink és bankkártyánk kézbentartására, tranzakciók és igénylések, megbízások indítására. Mire van szükségünk ehhez? Csupán egy interneteléréssel bíró okostelefonra, MKB bankszámlára, valamint az alkalmazásra, melyet a Play Áruházból vagy az App Store kínálatából könnyedén be is tudunk szerezni.

hirdetes

Az MKB NetBANKár app letölthető változataihoz tartozó szolgáltatás igénylése

Az MKB NetBANKár app Androidra és iPhone-ra is ugyanazokon a módokon igényelhető. Igénylésére három lehetőséget kínál a magyar Kereskedelmi és Hitelbank. Bemehetünk személyesen az egyik MKB bankfiókba és ügyintéző segítségével igényelhetünk.

Ezen kívül hívhatjuk a 06 80/ 333-660-as ügyfélszolgálati telefonszámot és itt kérhető a szolgáltatás, szintén ügyintéző segítségével. Ha lakossági ügyfelek vagyunk, akkor az MKB Bank honlapján, a megfelelő aloldalon megtaláljuk a kitöltendő igénylőlapot.

Az MKB NetBankár szolgáltatást az MKB Bank ügyfelei vehetik igénybe. ezen belül magánszemélyes, ki- és középvállalkozások, valamint nagyvállalatok egyaránt. Ha nem vagyunk MKB ügyfelek, a szolgáltatáshoz nyitnunk kell egy MKB bankszámlát és ezzel egyidőben már igényelhetünk is az MKB NetBankárt, több más lehetőséggel együtt.

MKB app Androidra és iPhone-ra ilyen lehetőségeket tartogat

A Play Áruház és az App Store kínálatában megtalálható, egyszerűen letölthető MKB NetBANKár app Androidra és iPhone-ra is ugyanazokat a lehetőségeket és előnyöket tartogatja számunkra. Mobiltelefonunkon vagy táblagépünkön helytől és időponttól függetlenül kezdeményezhetjük saját vagy vállalkozásunkhoz tartozó banki átutalásainkat.

Egyszerű és felhasználóbarát használatot biztosító applikációval van dolgunk, így aligha ütközhetünk akadályokba, pénzügyeink intézése gördülékenyen folyhat. Mivel az alkalmazásban az összes, általunk az MKB Banknál vezetett bankszámla megjelenik, pénzügyeinket a lehető legegyszerűbben, ám teljeskörűen kézben tarthatjuk, nyomon követhetjük és intézhetjük.

Az MKB NetBANKár elérhető funkciói:

• Átutalás: Bankszámlaszárma történő forint átutalásokat kezdeményezhetünk az applikáció segítségével, 24 vagy 16 jegyű GIRO formátumban.
• Egyenleg átvezetés: Az MKB Banknál vezetett saját bankszámlák között lehetőségünk van összegeket átvezetni. Ezek az átutalások lehetnek forint vagy deviza alapúak. Ez természetesen hitelkártya számlára is megoldható.
• Számlaegyenleg: A NetBANKár szolgáltatással bárhol, bármikor teljes áttekintést kaphatunk az összes MKB Banknál vezetett bankszámláinkról és hitelkártya számláinkról.
• Számlatörténet: Nem csak aktuális számlaegyenlegeinket, de számlatörténeteinket is áttekinthetjük a letöltött alkalmazásban.
• ATM-keresés: Az applikációval pillanatok alatt feltérképezhetjük a közelünkben lévő ATM-eket és bankfiókokat, hogy pénzfelvételeink agy egyéb ügyintézéseink ezzel is gyorsabbá és könnyebbé váljanak. Ez rendkívül hasznos ismeretlen terepen.
• Postaláda üzenetek: Üzeneteket kapunk a legfontosabb banki információkról, így nem maradunk le semmi olyanról, ami miket is érinthet.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása