Ezt jó tudnia az MKB telebankár szolgáltatásról

Az MKB telebankár szinte a világ minden pontjáról lehetőséget kínál banki ügyeink intézésére. Telefonon keresztül ma már szinte minden elintézhető, ahogy elektronikus úton, interneten keresztül is. Az MKB Telebankár számok kitűnő funkcióval, automata és személyes ügyfélszolgálattal áll ügyfelei és leendő ügyfelei rendelkezésére, egyes számokon 24 órában nonstop.

MKB Telebankár telefonszámai

A 24 órán át hívható szám a központi ügyfélszolgálat száma: 0680/ 333-660, ez egyben a lakossági ügyfélszolgálat telefonszáma is. Van külön vállalati ügyfélszolgálat is, amelyet a 06 80/333-770-es telefonszámon érhetünk el, ezen kívül a külföldről is 24 órában hívható ügyfélszolgálati szám a +36 1/ 373-3333.

hirdetes

Az MKB ügyfélszolgálata a nap némely időszakában rendkívüli módon leterhelt, így érdemes olyan időpontokat választanunk ügyeink MKB telebankár segítségével való intézésére, amikor kevesebben hívják a fent megadott számokat. A legalacsonyabb terheltség 23:00 és 24:00 között tapasztalható.

Az utána következő időszak egészen reggel 7:00-ig a második helyezett, ilyenkor is rendkívül alacsony terheltséget mutat a statisztika. Érdemes még ügyet intézni 14:00 és 15:00 valamint 20:00 és 23:00 között. A vonalak reggel 7:00 és dél között a legleterheltebbek, valamint jelentős terhelés figyelhető meg 16:00-17:00 között is.

Az automata ügyfélszolgálattal való ügyintézésnél a telefonvonalak terheltsége nem befolyásoló tényező, azonban ha személyes ügyintézőre van szükségünk, a várakozás minimalizálása érdekében fontos jól megválasztani hívásunk időpontját.

Mit kínál az MKB Telebankár?

Az MKB Telebankár kényelmet és a papír alapú megbízásokhoz képest kedvezőbb díjszámlálást, valamint 24 órás elérhetőséget biztosít ügyfeleinek. Lehetőség van Információ kérésre, Megbízások adására, Adatváltozások bejelentésére is. Az automata menünk kívül személyes ügyfélszolgálat segíti a különböző banki ügymenetet.

Az MKB telebankár alkalmas számlaegyenleg lekérdezésére, átutalások indítására, betétműveletekre, limit és egyéb adatok módosítására, valamint bankkártya-letiltásra, külföldről is. Az elhagyott bankkártyák külföldről való letiltása a +36 1/373-333-as telefonszámon lehetséges.

Az általános információk menüponton belül kérhetünk tájékoztatást a bankról általában, a bank szolgáltatásairól, az aktuális ajánlatokról és akciókról valamint olyan pénzügyi alapinformációkat kérdezhetünk le, mint például az aktuális árfolyamok vagy kamatok.

Az MKB Telebankáron keresztül megbízásokat is lehet adni, tehát átutalásokat is intézhetünk:

• Eseti forint- és deviza átutalás
• Saját számlák közötti átvezetés
• Bankkártya letiltása
• Betétlekötés vagy annak felmondása
• Állandó átutalási megbízások módosítása
• Bankkártya költési limitek módosítsa
• Mobil-egyenleg feltöltése
• Autópálya-matrica vásárlása

Az MKB Befektetés- és Hitelvonal pedig a különböző hitelfelvételhez, törlesztéshez kapcsolódó információkat kínál. Kaphatunk hitelekkel kapcsolatos általános információkat, megadott feltételek alapján hitelfelvételi lehetőségekről személyre szabott tájékoztatás, befektetési lehetőségekről szintén személyre szabott információkat.

Ezen a vonalok van lehetőség időpontot egyeztetni személyes megbeszéléshez is. Az MKB Befektetés- és Hitelvonal az MKB Telebankáron keresztül érhető el, mégpedig banki munkanapokon reggel 8:00 és délután 18:00 között.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása