MKB netbankár átutalás, a kényelmes és gyors megoldás

Az MKB netbankár átutalás a személyes ügyintézésnél kényelmesebb, egyszerűbb, gyorsabb és teljes mértékben hozzánk igazodik. Akkor utalunk, amikor kedvünk tartja, onnan, ahonnan csak akarunk. Egyszerűen internetkapcsolatra és egy internetezésre alkalmas eszközre van szükségünk, hogy MKB ügyfélként, saját számlával rendelkezve átutalásokat kezdeményezhessünk.

Hogyan vehető igénybe az MKB netbankár átutalás szolgáltatása?

Ahhoz, hogy az MKB netbankár átutalás szolgáltatást igénybe vehessük, természetesen az MKB Bank ügyfelének kell lennünk és rendelkeznünk kell a pénzintézetnél nyitott bankszámlával. Annak, aki még nem ügyfele a banknak, de szeretne bárhonnan, bármikor kényelmesen átutalásokat kezdeményezni, bankszámlát kell nyitnia az MKB banknál.

hirdetes

Azoknak, akik rendelkeznek bankszámlával, három lehetőségük van MKB netbankár elérhetőség igénylésére. A hozzáférés igénylése lehetséges személyesen valamely MKB Bankfiókban személyes ügyintéző segítségével. Telefonos ügyfélszolgálaton keresztül is igényelhető a netbank szolgáltatás, mégpedig a 06 80/ 333-660-as ügyfélszolgálati telefonszámon, ahol az automata menüből juthatunk el a személyes ügyintézőhöz.

Szintén van mód hozzáférés igénylésére az MKB Bank hivatalos honlapján keresztül, ahol egy igénylőlap kitöltésével elindítható a folyamat. A honlapon keresztül kérvényezett Netbank hozzáférés kizárólag lakossági ügyfeleknek fenntartott lehetőség, tehát vállalati netbank hozzáférést ezen a módon nem lehet igényelni. Természetesen a netbankár magánszemélyek, kis- és középvállalkozások, nagyvállalatok számára egyaránt igényelhető szolgáltatás.

Így utaljon pénzt az MKB netbank segítségével

Az MKB Netbank átutalás szolgáltatáshoz, miután megkaptuk a hozzáférést létrejött fiókunkhoz, be kell jelentkezni a www.mkb.hu és www.mkbnetbankar.hu oldalakon. A belépésről biztonsági okokból SMS értesítő is kérhető, melyet ajánlott kérni a saját érdekünkben.

Szintén biztonsági elem, ám nem opcionális, hanem kötelező a belépési jelszó rendszeres megváltoztatása. A jelszót 180 naponta kötelezően meg kell változtatnunk, de szerencsére nem saját magunknak kell erre odafigyelni, mert az MKB bank netbankár rendszere automatikusan jelzi a határidő közeledtét és kéri a jelszó azonnali megváltoztatását.

Alapvetően mindennemű biztonsági megoldás él a bank, amit csak el lehet képzeni az internet berkeiben, mivel ez alapelvárás és kötelező is. Azonban ennek ellenére nagyon fontos, hogy jelszavunkat védjük, ne adjuk ki harmadik félnek és a rendszeres megváltoztatással profilunk feltörhetetlenségét erősítsük.

Az MKB netbankár átutalás és egyéb interneten végezhető banki ügyintézés technikai szükségletei
Az MKB Netbankár szinte minden eszközről, a legtöbb böngészővel igénybe vehető. A technikai alapszükséglet egy személyi számítógép Windows95/98/98SE/NET4.0 és Windows 2000, ME, XP, 7, 8, 10 operációs rendszerek valamelyike, a támogatott böngészőkkel használva, valamint internetkapcsolat és egy SMS fogadásra alkalmas mobiltelefon.

A felsorolt operációs rendszerek legtöbbje ma már aligha használatos, de még előfordulnak.

A támogatott böngészők pedig:

• Internet Explorer 6,7,8,9,10,11
• Opera 9-33
• Firefox 2.X-38.X
• Safari 5-10.X
• Chrome 10-47
Ezeken kívül a Mozilla X megtűrt böngésző, a többi viszont (Internet Explorer 55, Netscape 4 X, 6 X, 7 X, 8 X, 9 X, Firefox 0 X, 1 X és Konqueror) nem támogatottak, tehát az MKB mobilbankár átutalás nem végezhető el.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása