Ezt is tudja a Budapest Bank netbankja

A Budapest Bank netbank vagy Budapest Bank internetbank a Budapest Bank interneten keresztül használható szolgáltatása ügyfelei számára. Ma már egyetlen pénzintézet sem működhet anélkül, hogy megbízható és könnyen kezelhető online bankolási lehetőséget biztosítana ügyfelei részére. Ez alól a Budapest Bank sem jelent kivételt.

A Budapest Bank netbank működése

A legtöbb pénzintézet online szolgáltatásához hasonlóan a Budapest Bank netbank is alkalmas minden alapvető, a hétköznapokban alkalmazott banki művelet elvégzéséhez, miközben számos más területen is különféle előnyöket kínál használóinak.

hirdetes

A rendszer használatához először fel kell keresni egy Budapest Bank bankfiókot, ahol meg kell igényelni a szolgáltatást. Ehhez csupán személyi okmányokra, illetve cégek esetében a cég alapvető dokumentumaira van szükség. Az ügyféle egy felhasználónév és egy jelszó segítségével aktiválhatja Budapest Bank netbankját, amelyet a pénzintézetek többségéhez hasonló módon használhat.

A Budapest Bank munkatársai az első belépés előtt tájékoztatják az ügyfelet a szükséges tudnivalókról, de az internetbank használatához segítséget nyújt a bank weblapján található .pdf útmutató is. Mint minden pénzintézet, így a Budapest bank is kiemelt fontosságot tulajdonít a biztonságnak. A Budapest Bank netbank működésének biztonságát a világszerte elterjedt és megbízható 256 bites SSL titkosítással létrehozott kapcsolat szavatolja. Ugyanakkor a használatához nincs szükség segédprogram vagy más alkalmazás telepítésére, az a legtöbb böngészőben akadálytalanul működik már az első belépéstől kezdve.

A Budapest Bank netbank funkciói

A Budapest Bank netbank lényegében minden olyan pénzügyi művelet elvégzésére alkalmas, amire a hétköznapokban szükség lehet. Az esetek többségében ez a számlaegyenleg megtekintését, a számlatörténet lekérését és természetesen különböző átutalások indítását jelenti.

Emellett lehetőség van a netbank használatával bankkártya aktiválására és letiltására, a bankkártyához tartozó vásárlási limitek módosítására, mobiltelefon egyenlegének feltöltésére, betétek lekötésére, értékpapírok vételére, eladására és cseréjére, csoportos beszedési megbízások igénylésére és felfüggesztésére, sőt, akár a régi sárgacsekkes befizetések elintézésére is, mindezt számos esetben nem csak forint, de deviza-alapon is.

A rendszer használatával az ügyfelek nem csak sok időt, de némi pénzt is megtakaríthatnak, mivel a netbankon keresztül indított tranzakciók után a Budapest Bank, a többi pénzintézethez hasonlóan, alacsonyabb kezelési költséget számol föl.

Az internetes bankolás miért kényelmes és gyors?

Ahogy azt más internetbankoknál is megszokhattuk, a Budapest Bank netbank használatához sincs szükség másra, mint internetkapcsolatra és egy böngészővel ellátott számítógépre, amely éppúgy lehet asztali számítógép, mint laptop. Az azonosításhoz és a belépéshez egy telefon szükséges, a használt számítógép azonban bármilyen internetkapcsolattal bíró gép lehet.

Így a Budapest Bank netbank szolgáltatásai bárhol és bármikor igénybe vehetőek, otthon éppúgy, mint utazás közben vagy akár munkában, hétvégén ugyanolyan biztonsággal, mint az éjszakai órákban. A felhasználóbarát élményt segíti a felületének áttekinthetősége, egyénre szabható beállításai és egyszerű kezelhetősége. Az ügyfélszolgálatot működtet, amely igyekszik az ügyfelek felmerülő kérdéseit a lehető legrövidebb időn belül megválaszolni.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása