Videóbankos számlanyitásért egy fát ültet a nevedben a MagnetBank

A videós azonosítás után a számlanyitást már nagyon gyorsan online is el lehet intézni a közösségi banknál. Akár a kanapédról kényelmesen is nyithatsz bankszámlát. A MagNet Házhozszámla egy kedvezményes online számla. Az azonosítás után máris el lehet indítani a bankszámlaszerződés megkötését. A számlanyitás első lépésében a személyes adatokat kell megadni, majd következhet a Bankszámla és a Netbank megnyitása.

Magnet bank ültess fát bankszáma akciója
Magnet bank ültess fát bankszáma akciója

A személyes adatok egy titkosított elektronikus csatornán keresztül jutnak el a bankhoz, így nem kell azért aggódnod, hogy az adataid más személyhez kerülnek. A Magnetbank pontosan annyi információt kér tőled, amennyire feltétlenül szüksége van ahhoz, hogy elindíthassa a bankszámlád megnyitását. A szerződéskötés és az ügyfélazonosítás után már a bankkártyád rendelését is elindíthatod és a PIN kódot pedig postázza a közösségi bank.

hirdetes

Mit érdemes tudni a Magnetbankról

A pénzintézet 100 százalékosan magyar tulajdonban van és már 23 éve működik nyereségesen. A Segítő bankkártyával az ügyfelek vásárlásaik során különböző társadalmi kezdeményezéseket támogathatnak, ahogy jelen pillanatban a fák ültetését.

A Mastercard Év Bankja versenyen 2018-ban a Magnetbank elnyerte az Év társadalmilag felelős bankja címet. A bank ügyfeleinek lehetőségük nyílik arra, hogy meghatározzák a banknak, hogy a betételhelyezéseiket milyen hitelcélra használják fel. A Magnetbank minden évben megosztja ügyfeleivel, hogy az adott évben mennyivel járultak hozzá a bank nyereségéhez.

A Közösségi Adományozási program keretében az ügyfelek dönthetik el, hogy a bank a nyereségének 10 százalékát melyik társadalmi szervezet támogatására fordítsa. A társadalomra és a környezetre pozitívan ható projektek hitelbírálatait pozitívan értékelik. A banknál minden ügyfél maga döntheti el, hogy mennyit szeretne fizetni a Magnetbanknak a számlavezetésért.

A becsületkasszás számlavezetés

A Magnetbanknál mindenki annyit fizet a számlavezetésért amennyit szeretne. A banknak az önköltséges számlavezetési ára 383 Forint, hiszen ennyibe kerül egy darab számlának a havi fenntartási költsége. Ha esetleg neked többet is megér egy számlavezetés akkor nyugodtan fizess többet, hiszen biztos lehetsz abban, hogy jó célt fog szolgálni. 0 és 1000 Forint közötti összeggel lehet támogatni a számlavezetési szolgáltatást mind egyes hónapban.

A Magnetbank hiszi, hogy az ügyfelek anyagi lehetőségei nem egyformák. A lakossági ügyfeleknek pontosan emiatt kínálják fel a választási lehetőséget a számlavezetés díjával kapcsolatban. A közös célok megvalósítását Te, mint ügyfél a számlavezetési díj fizetésével támogathatod. Személyesen a bankfiókokban, online módon az internetbankon keresztül, postai úton elküldött aláírt nyilatkozattal lehet kiválasztani a számlázási díjat. A Magnetbank számára nagyon fontos, hogy az ügyfelek a valós értéknek megfelelő összeget fizessék a szolgáltatásért.

Mi az a Közösségi Adományozási program?

A KAP az ügyfélkört mozgósító és bevonó kezdeményezés, amely az egész társadalmat érinti. A Magnetbank célja, hogy a munkatársi-, és ügyfélréteg megerősödjön és a civil ügyekért mindenki aktívan vállaljon felelősséget. A bank ügyfelei a Közösségi Adományozási Program keretein belül minden évben lemondanak az adózott eredményük 10 százalékáról.

Ezzel a 10 százalékkal társadalmi szervezeteket segítenek. A Magnetbank a 10 százalékos profitjáról lemond, ezáltal az ügyfeleknek lehetőségük nyílik arra, hogy a számukra kiemelkedően fontos célokat támogathassanak. 2010 óta a KAP keretein belül összesen 260 millió forintot osztottak szét.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása