500ezer Provident hitel ennyibe kerül

A Provident hitel a hitelkalkulátornak köszönhetően igen jól kiszámítható. A pénzintézet weboldalán minden ügyfél azonnal tájékozódhat, hogy mennyibe kerülnek a hitelek. A hitelkalkukátorban 40 000 és 1 500 000 Forint közötti hiteleket lehet megtekinteni. Most megnéztük, hogy 500ezer forintos hitel esetén milyen feltételeket kell teljesíteni, illetve milyen anyagi terhet, havi költséget jelenthet ez számunkra.

500 ezer Provident hitelből ennyibe kerül
500 ezer Provident hitelből ennyibe kerül

A Provident hitel kalkulátorának működése pofon egyszerű

A Provident hitel kalkulátora bárki számára elérhető, így pár kattintással azonnal hasznos információkhoz juthatunk. A Provident személyi kölcsönét pozitív hitelbírálat után fix törlesztőrészlettel is igénybe vehetjük, ami igazán jó hír azoknak az ügyfeleknek, akik szeretnek biztosra menni még hitelfelvétel során is. A fix törlesztőrészletek sokkal nagyobb biztonságot nyújtanak és emellett tervezhetőbbek a családok számára is. A rejtett és extra költségekkel ebben az esetben egyáltalán nem kell számolni.

hirdetes

Mindenféle kamatváltozás nélkül időben vissza lehet fizetni a hitelt, ha a hitelfelvevők odafigyelnek a rendszeres törlesztőrészletek fizetésére. Ki kell választani a felvenni kívánt összeget, majd a törlesztés rendszerességét. Azok az ügyfelek, akik saját otthonuk kényelmében kívánják felvenni a kölcsönt, azoknak érdemes az Otthoni Szolgáltatás kiválasztani.

A Provident hitel Előrelátó Csomaggal is választható. Ezután érdemes a törlesztés futamidejét kijelölni, hiszen többféle lehetőség is kínálkozik erre. Ha minden adatot bevittünk a kalkulátorba, akkor a rendszer kiadja a hitel futamidejét, a törlesztés összegét és annak gyakoriságát, a kamat mértékét, a THM értékét, a teljes visszafizetendő összeg nagyságát, adott esetben az Otthoni Szolgáltatás díját, illetve az előrelátó csomag összegét. Ennél egyszerűbben még biztosan nem kalkuláltunk hitelfelvétel előtt.
Mit érdemes tudni az Előrelátó csomagról?

A Provident hitel előrelátó csomag

Az előrelátó csomag megvásárlásával előre nem látható események esetén tartozáselengedési szolgáltatást lehet megvásárolni. Az ügyfelek halála esetére szolgáló csomag elállási és felmondási lehetőséget kínál az ügyfeleknek, illetve az ügyfélre csoportos élet- és balesetbiztosítást lehet megkötni.

A csomagot csak külön díj megfizetése mellett lehet igénybe venni, de ha megnézzük a csomag árát és amit cserébe kapunk, akkor gyorsan rádöbbenhetünk arra, hogy ez mekkora biztonságot jelenthet mindenkinek, aki hitelt vesz fel. Az ügyfelek elhalálozása esetén a halál napján fennálló tartozást a Provident teljes mértékben elengedi így a hátramaradott hozzátartozóknak nem kell ezzel a problémával is megbirkózniuk. Az elhunyt örökösét ebben az esetben semmiféle fizetési kötelezettség nem fogja terhelni. Az ügyfelek a jogszabály szerinti 14 nap helyett egészen 30 napig jogosultak a kölcsönszerződéstől elállni, természetesen díjmentesen.

Az Otthoni szolgáltatás előnyei

Külön díj ellenében igényelhető az otthoni szolgáltatás csomag, amelynek az igénybevétele igen egyszerűen megoldható.Az ügyfelek a csomag segítségével saját otthonukban juthatnak hozzá az igényelt összeghez. A Provident munkatársa az ügyfeleket saját otthonukban keresik fel és a hitelbírálattal kapcsolatos teljes ügyintézést is innen bonyolítják le. Amennyiben a hitelbírálat pozitívan zárul, úgy a kölcsön összegét saját otthonukban vehetik át és a törlesztőrészleteket is otthonukban fizethetik meg minden hónapban az előre meghatározott napokon.

A csomag megrendelésével ki sem kell mozdulnunk otthonunkból. A kényelmes szolgáltatásnak hála nem kell a bankba bemenni, nem kell hosszú sorokat kivárni hiszen a területi munkatárs ezt mind megteszi helyettünk. Amennyiben a hitellel kapcsolatban kérdések merülnének fel az ügyfelekben, úgy azokra a szakértők azonnal válaszolni tudnak.

Miért a Provindentet választják sokan?

Az egyszerű és gyors kölcsönügyintézés miatt nagyon sokan választják a Providentet, hiszen nincsen szükség bankszámlanyitásra, sőt még bankszámlára sem. Pár napon belül a pénzt kézhez kapjuk és mindezt saját otthonunk biztonságában. Azok az ügyfelek, akik élnek ezzel a lehetőséggel gyors és rugalmas megoldást kapnak azokban a helyzetekben amikor azonnal pénzre van szükségük.

Pozitív hitelbírálat esetén és a szerződés megkötése után akár már másnap házhoz viszi a területi képviselő a kért összeget. Mivel nincsenek rejtett díjak és költségek, nincsen késedelmi kamat, a területi képviselő mindig előre egyeztetett időpontban megy házhoz és ez akár hétvégén is lehet, így bátran mondhatjuk, hogy ez tényleg kényelmi szolgáltatás a javából. Ma már egyre többen választják a Provident hitel által nyújtotta előnyöket, főleg azokban az esetekben amikor azonnali megoldást kell találni egy-egy váratlan kiadásra.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása