Powerbill a Billingo és az Erste Bank közös terméke

A két cég közös szolgáltatása a PowerBill sokkal egyszerűbbé teszi az Erste ügyfelek számlázásait. Amennyiben vállalkozási számlával rendelkezel, úgy a szolgáltatás jár neked. Az Erste banknál vezetett összes vállalkozói számla mellé ezután 1 éves prémium előfizetés jár. A teljesen ingyen használható szolgáltatás a profi számlázás kapuit nyitja meg az ügyfelek előtt.

Powerbill
Powerbill

Egyedi desidnal és korlátozás nélkül kínálják a számlázási lehetőségeket az Erste Bank ügyfeleinek. Amennyiben még nem rendelkezünk Erste vállalkozói számlával és a napokban mégis megkötjük a bankkal a szerződést, úgy szintén elérhetővé válik a prémium szolgáltatás 1 évre.

hirdetes

Az új ügyfelek és a régi ügyfelek is élvezhetik a PowerBill előnyeit

Amennyiben új ügyfélként érkezünk az Erste Bankhoz, úgy az első évben a vállalkozás számlázására már egy forintot sem kell költenünk. A kézi számlázás bonyodalmai egy csapásra megszűnnek, hiszen megérkezett a PowerBill alkalmazás.

A vásárlóknak, vevőknek ezután már gépi számlát tudunk küldeni. A tapasztalt vállalkozások számára is nagy előnyt jelenthet, hiszen a számlázás az új alkalmazás segítségével automatizálható és a számlázással kapcsolatos adminisztratív feladatok minimalizálhatók. Ez az új lehetőség ezen felül segíti a kintlevőségek behajtását és a könyvelő és a vállalkozó közötti adatáramlást.

A PowerBill by Billingo alkalmazás használata

A PowerBill by Billingo alkalmazás egy egyszerű regisztráció után érhető el az ügyfeleknek. A következő oldalon lehet elindítani a regisztrációt: www.billingo.hu/tamogatasok/erste .
Amennyiben már rendelkezünk a Billingóval, akkor az ügyfélszolgálatnak kell üzenetet küldeni és ők beállítják a kedvezményeket és a jogosultságot a meglévő fiókhoz.

Mi történik akkor, ha már mással számlázol?

Nincsen semmi gond, hiszen egy számlázó programot bármikor át lehet váltani. Ha szükséges akkor egyszerre több szoftvert is lehet egyszerre használni, így érdemes a regisztrációt minél előbb elindítani. A Billingo mellett a másik számlázóprogramot is meg lehet tartani és használni.

Érdemes azonban vállalkozóként odafigyelni a bejelentési kötelezettségre a NAV felé, hiszen minden egyes használatban lévő számlázóprogramot jelenteni kell. A számlák sorszámának különbözőnek kell lennie, amit elérhetünk például az előtag megváltoztatásával. Azok az ügyfelek és vállalkozók, akik eddig a kézi számlatömböt használták, most változtathatnak ezen. A gépi számla nagyban megkönnyíti a vállalkozások életét és most egy évig teljesen ingyen számlázhatnak.

Az első lépések

Első lépésként a regisztrációt kell elvégezni, amely során meg kell adni az Erste Banknál vezetett számlaszámot hiszen csak ekkor tudják jóvá írni a kedvezményt, azaz 1 évig ingyenessé tenni a szolgáltatást. A cégadatok megadása után, már csak a partnerlistát kell beolvasni a rendszerbe, hogy a program a későbbiekben minden további nélkül ki tudja állítani a szükséges számlákat. Amint ezt a pár teendőt elvégeztük máris 1 évig ingyen használhatjuk a számlázóprogramot.

Mit érdemes tudni a programról?

A 100% NAV barát program korlátlan számla kiállítására alkalmas és bármilyen eszközről el lehet indítani a nap bármely szakában. A kényelmes és gyors használat miatt már eddig is sokak kedvencévé vált. A modern számlák, valamint a hagyományos papír alapú számlák kiállítására is képes. A stabil és megbízható rendszer a folyamatos fejlesztéseknek hála mindig naprakész.

Telefonon és online is el lehet érni az ügyfélszolgálatot. 25 db profi számlasablon közül választhatnak az ügyfelek és a számlakiállítás 100 százalékban automatizálható. Ingyen összesen havi 500 db időbélyeggel ellátott számlát lehet kiállítani és a Billingo API, valamint a havi 250 db ingyenes lehívás is a csomag részét képezi.

Egyedi számlakép és megjegyzés, valamint korlátlan számlatömb áll az ügyfelek rendelkezésére. A vállalkozók számláikra feltölthetik logójukat és korlátlan felhasználót rendelhetnek hozzá a fiókhoz. A jogosultságok személyre szabhatók és a bevételeket, valamint a kiadásokat is egy helyen lehet kezelni. A program egy átlátható statisztikát is nyújt a havi kiadásokhoz és a bevételekhez.

A Billingo extra funkciókkal is rendelkezik

Egyedi PowerBill felhasználó felület, a rendszeresen előforduló számlák esetén számlaismétlési funkciót kínál fel, valamint az emailben küldött számlákhoz számlakövetési funkciót biztosít. A rendszer jelzi, hogy az ügyfél megkapta a számlát, a számlát kibontotta és le is töltötte-e a rendszerből. Kintlevőség, lejárt tartozás, fizetett, díjbekérő és piszkozat státuszjelzések segítik a könnyebb eligazodást.

A számláknál rendelkezésre áll a Barion online bankkártyás fizetési lehetőség. Az értesítések automatizálhatók és személyre szabhatók és rendelkezésre áll a tömeges számlaletöltés és számlaexport. A számlaexport kompatibilis a könyvelőprogramokkal és alkalmas a webáruház pluginok összekötéseire is.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása