Mit kell tudni a Raiffeisen bankszámla csomagok átalakításáról?

A Raiffeisen bankszámla csomagok átalakítása az ügyfelek számára már elérhető. A régebbi számlacsomagok értékesítését már felfüggesztette a Raiffeisen és ezeknek a számláknak a vezetését 2019-re meg is szünteti. Az ügyfeleket folyamatosan értesítik ki a megszűnő számlacsomagokkal kapcsolatban ezért érdemes a levelezéseket folyamatosan figyelni.

Raiffeisen bankszámla csomag változások
Raiffeisen bankszámla csomag változások

Új számlacsomagot lehet igénybe venni, amelynek semmilyen költségvonzata nincsen. A csomagváltás a már meglévő ügyfeleknek nem kerül semmibe. A Raiffeisen bankszámla promóció kedvező lehetőségeket biztosít az ügyfeleknek.

hirdetes

Raiffeisen bankszámla „Számlacsomag váltási akció”, a számlacsomagokról röviden

Minden az akcióban érintett ügyfél a Raiffeisen banktól egy 5000 forintos jóváírást kap. Jelenleg az Aktivitás 2.0 Számla, a Díjnullázó Plusz Számla és a Prémium Számlacsomagok közül lehet választani.

Raiffeisen bankszámla / Aktivitás 2.0 Számla csomag

A csomagot azoknak ajánlják, akik a folyószámlájukról egyenlítik ki a közüzemi számlákat, akik bankkártyájukkal rendszeresen vásárolnak, akik ezekért a szolgáltatásokért nem szeretnének külön fizetni és azoknak, akik nyitottak az internetbank használatra. A pénzügyi szokásokon váltás esetén sem kell különösebben változtatni, hiszen a számlavezetés anélkül is ingyenes marad.

A bank a számlavezetést nem köti jövedelem határhoz és a csoportos beszedéseket is díjmentesen biztosítja. A bankkártyás fizetést kedvelőknek is van egy jó hírünk, hiszen a kártyás fizetés is díjmentes ennél a számlacsomagnál. A készpénzfelvételnél már jobban oda kell figyelni, hiszen csak az első kettő pénzfelvétel lesz ingyen egészen 150 000 forintig, de utána meg kell fizetni a pénzfelvét díját. Az internetbankon keresztül nagyon kedvező áron el lehet majd indítani a szükséges átutalásokat.

A számlanyitásnak van pár feltétele, ezek a következők: aktivált bankkártya vagy OKOS kártya, havi minimum 50 000 Ft értékben 4 tranzakció teljesítése a bankszámláról. Ez lehet készpénz felvétel, állandó megbízás, csoportos beszedési megbízás vagy eseti átutalás is.

Raiffeisen bankszámla / Díjnullázó Plusz Számla csomag

A díjnullázó Raiffeisen bankszámla csomagot azoknak ajánljuk, akik havonta legalább 150 000 Forint jóváírást tudnak igazolni a bankszámlájukon. Ez a jóváírás akár kettő részletben is érkezhet, nem szükségszerű, hogy egy utalással teljesüljön. Azoknak is érdemes ezt a csomagot választaniuk, akik a közüzemi számlákat utalással egyenlítik ki és rendszeresen vásárolnak a bankkártyájuk terhére.

Nem utolsó sorban fontos az is, hogy használják, vagy akarják használni az internetbankot. A következő szolgáltatások 0 Ft díjért elérhetők: számlavezetési díj, bankkártyás vásárlások, belföldi online eseti megbízások teljesítése, csoportos beszedési megbízások teljesítése, belföldi ATM készpénz felvétel az első 2 alkalomig maximum 150 000 forintos értékhatárig.

Raiffeisen bankszámla / Prémium Gold és Prémium Select Számla csomag

A Prémium Gold csomag esetén 0 Ft a számlavezetési díj, 4 db készpénzfelvétel, direktneten keresztül elindított átutalás, közüzemi díjak beszedése, bankkártyás vásárlás, Prémium Start OKOS kártya az első évben, ehhez a kártyához tartozó utazási biztosítás az első évben. A Prémium Select számlacsomagnál 0 Ft számlavezetés, online és call centeren keresztüli forint utalás, belföldi Raiffeisen ATM használat, csoportos beszedési megbízások indítása, Premium Start OKOSkártya az első évben, kártyás vásárlás.

A select számlacsomagnál lehetőség nyílik havonta 1 db külföldi készpénzfelvétel teljesen díjmentesen, amely az új kényelmi szolgáltatások közé tartozik a Raiffeisen kínálatában. Lehetőség van befektetői kedvezmények igénybevételére. Ilyen lehet a bővített befektetési alapok, az értékpapírszámla vezetés, a rögzített vonalas befektetési tranzakciók és a befektetői rendezvények.

A Raiffeisen bankszámla csomag váltásokat minél előbb kezdeményezni kell

A határidő 2018. 11. 29. 16:00. A számlacsomag váltást igen egyszerűen telefonról is el lehet intézni, ezért nem kell bemenni a bankfiókba. A Raiffeisen Direkten keresztül: (+36-80-488-588 vagy a weboldalon keresztül kérhetünk visszahívást is.

Természetesen azok az ügyfelek, akik szívesebben intéznék ezt el személyesen, bármelyik Raiffeisen bankfiókban megtehetik. Az 5000 forintos jóváírást 2018. december 10 és 2018. december 19 között teljesíti a Raiffeisen Bank. A jóváírást természetesen a bankszámlára utalják.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása