Black Friday Provident kölcsönnel szeretne segíteni a karácsonyi ajándék vásárlást

A Provident is beszáll a Black Friday kampányokba, így 2018. október 31. és 2018. november 27 között akciós kamatozású kölcsönt kínál minden érdeklődőnek. Az új ügyfeleknek ajánlják a Black Friday kölcsönt, amely 50 000 és 150 000 Ft között igényelhető. A kölcsönt összesen 15 hetes futamidőre lehet igénybe venni. A kölcsön kamata 16,82% és a THM 18,2%. A rendkívül kedvező kölcsönt kezes és fedezet nélkül szabad felhasználásra igényelhetjük a fekete péntek akció keretében.

black friday provident kölcsöne
black friday provident kölcsöne

Black Friday Provident kölcsöne ezt tudja

Sok szabad felhasználású kölcsönnel ellentétben a teljes futamidő alatt változatlan kamattal kínálják. Nincsen árfolyam vagy kamatkockázata, így most különösen karácsony előtt érdemes élni a felvétel lehetőségével. Banki átutalással heti szinten lehet visszafizetni a kölcsönt, amely természetesen másképpen alakul, ha otthoni szolgáltatás szeretnénk igénybe venni. A gyors és egyben kényelmes szolgáltatási igen sokan kedvelik, így most is lehetőség van erre, de külön díjat kell érte fizetni.

hirdetes

Mit kell tudni az Otthoni Szolgáltatásról?

A magyar piacon teljesen egyedülálló a Provident szolgáltatása, hiszen a többi pénzintézet ilyen törlesztési lehetőséget nem tesz elérhetővé. Külön díjazás ellenében kényelmesen elintézhetjük a teljes kölcsönfelvételt. A Provident munkatársa otthonunkba érkezik és a hitelbírálathoz szükséges ügyintézést máris el lehet indítani.

A szerződés megkötés, a kölcsön átadása és a törlesztőrészletek átadása is saját otthonunkban történhet meg. Nem kell még csak kimozdulni sem lakásunkból. A sorban állás, a banki ügyintézés és a munkahelyi szabadságolás is elkerülhető ezzel a lehetőséggel. Már megszokott otthoni környezetünkben akár saját kedvenc karosszékünk kényelméből írhatjuk alá a szerződést és kapjuk meg az igényelt összeget.

Az Otthoni Szolgáltatás igénybevétele esetén sem kell rejtett költségekkel számolni és a területi munkatárs mindig előre egyeztetett időpontban érkezik hozzánk. A munkatársak banki nyitvatartási időn túl is elérhetők, így akár hétvégén is elindíthatjuk a kölcsönfelvételt.

Kik igényelhetik a Black Friday kölcsönt?

Azok az ügyfelek igényelhetik, akiknek a Providentnél nincsen élő kölcsön igénylésük, vagy 2018. szeptember 18. előtt kiegyenlítették előző kölcsönüket. 18 éves életkor alatt nem lehet igényelni a kölcsönt és kötelező a bejelentett magyarországi lakcím. A Provident felé igazolni kell a rendszeres jövedelmet és be kell mutatni érvényes azonosító okmányainkat. Otthoni szolgáltatás igénybevétele esetén kötelező a lakossági bankszámla megléte.

Hogyan lehet igényelni a hitelt?

Telefonon keresztül az ügyfélszolgálat segít a felmerülő kérdésekben. Emellett természetesen az online felületen is el lehet indítani a kölcsönigénylést, hiszen a „Visszahívást kérek” gombra kattintva a munkatársak igen gyorsan jelentkeznek. A telefonos egyeztetés során a kölcsön feltételeit, a különös jellemzőit és a hitelbírálat folyamatát is közlik az érdeklődőkkel.

A legelső lépés a szükséges adatok megadása. Magának a hitelszerződésnek a megkötése minden esetben előre egyeztetett időpontban történik meg az egyik Provident kirendeltségen. Pozitív hitelbírálat után 10 napon belül megkaphatjuk az igényelt Black Friday kölcsönünket.

Mit tegyünk, mielőtt kölcsönt vennénk fel?

Minden egyes kölcsönfelvétel előtt alaposan gondoljuk át a család teherviselő képességét, hiszen nem elég a banki papírokat aláírni és kézhez kapni a kölcsönt, annak törlesztőrészletét is fizetni kell. Az első lépések igen egyszerűek, de a kölcsöntörlesztés sajnos sok esetben már nem. Alaposan mérlegeljünk. Nézzük meg a család havi bevételét és kiadásait.

Nézzük meg, mekkora összeg marad szabadon a törlesztőrészletek finanszírozására. Ha azt érezzük, hogy bizony ez meghaladná a családi kasszában rejlő potenciált, akkor nézzük meg, hogy mely költségeket tudjuk lefaragni. Érdemes a telefonszámlákkal kezdeni, hiszen az is lehet, hogy egy olcsóbb havi előfizetés már sokat lendíthet a családi kasszán, főleg, ha legalább 4 telefonszámlát fizetünk.

Érdemes átgondolni a luxus kiadásokat is, ez lehet a túl gyakori éttermi étkezés, a sok moziba vagy színházba járás. Ha ezeket átgondoljuk, és úgy érezzük, hogy megéri számunkra a lemondás, akkor máris fel tudjuk venni a kölcsönt. A teherbíró képességünket soha ne lépjük túl, mert az eladósodáshoz vezet!

Nézzünk egy példa hitelkalkulációt

Egy 100 000 forintos Black Friday kölcsönt 15 hétre, azaz 105 napra tudunk igényelni. A hitel teljes díja 2600 Ft, a THM 18,2% és a heti törlesztőrészlet így 6840 Ft lesz. Mire kifizetjük a hitelt pontosan 102 600 forintot fogunk visszafizetni a Providentnek. Törlesztőtáblát, kondíciós listát és az otthoni szolgáltatás díjtételeit is megtaláljuk a Provident honlapján.

Szokott vásárolni fekete pénteki akciók keretében?
És ha igen akkor hol mit vásárolt ami nagyon megérte?

5/5 - (1 vote)

Vélemény - hozzászólás hozzáadása