Ezzel a Raiffeisen devizaszámla segítségével költségeit csökkentheti

A Raiffeisen devizaszámla megléte sokak számára fontos lehet, hiszen a devizaátváltás díja megspórolható. Azoknak a vállalkozásoknak, ahol az exporthoz és az importhoz feltétlenül szükséges a deviza, mindenképpen megéri a szolgáltatást igénybe venni. A vállalkozások partnerei devizában utalnak és ha devizaszámlára érkezik a bevétel, akkor ez egy költségtakarékos megoldást eredményezhet. A Raiffeisen bankfiókokban igen egyszerűen lehet időpontot foglalni és máris meg lehet igényelni a deviza számlavezetést.

Raiffeisen devizaszámla új nyitás 2020-ban
Raiffeisen devizaszámla új nyitás 2020-ban

Miért érdemes Raiffeisen devizaszámlát nyitni?

A Raiffeisen devizaszámla egy egyszerű időpontfoglalás után a legközelebbi bankfiókban megnyitható. A kisvállalati tanácsadó már várja az ügyfeleket, így egy nem szükséges hosszú órákon keresztül sorban állni. A Raiffeisen Europay számlacsomag segítségével euróban tudnak utalni a vállalkozások forint díjszabás mellett. Jelenleg a bank 6 hónapon keresztül díjmentes számlavezetési szolgáltatással várja az ügyfeleket. Ezen időszak alatt korlátlanul lehet átutalásokat indítani forintban a kedvezményezett számlájára.

hirdetes

Az akció. egészen 2020. szeptember 30-ig tart, így eddig az időszakig érdemes befáradni a bankfiókba, hogy számlát nyissunk. SEPA euró vagy a Forint átutalást indítva ugyanannyiba kerül mintha forint. átutalást indítanánk. A. 6 hónapos akciós időszak pontosan elég arra, hogy meggyőződjünk a számla előnyeiről. A devizaszámla mellé egy Mastercard Business bankkártya is jár, amely az. első évben jár a számlához. Havonta 3 alkalommal lehet készpénzfelvételt kezdeményezni hazai bankautomatákból és 2000 darab bankjegyig ingyenes a számlára való forint befizetés. A devizaszámla mellé a Raiffeisen.

Bank biztosítja a Mobil Banking, azaz SMS értesítés szolgáltatását, így ezért külön már nem kell fizetniük az ügyfeleknek. A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a nap 24 órájában kontroll alatt tarthassuk vállalkozásunk pénzügyeit. A forint számla mellett nyitható: GBP, CHF, USD és EUR számla is. A számlához jár a Raiffeisen Electra banki rendszer így a pénzügyeket otthonunk kényelméből is intézhetjük. A rendszeren keresztül hozzáférést kapunk a számlához, így a hitelesített elektronikus kivonatokat is pillanatokon belül kézhez kaphatjuk.

Hogyan lehet elintézni a bankváltást?

A Raiffeisen Bankban ebben is segítenek a munkatársak, így először érdemes időpontot foglalni bármelyik bankfiókba és megnyitni a számlát. A munkatársak a helyszínen bemutatják a jelenleg elérhető számlacsomagokat és segítenek kiválasztani azt, amely a vállalkozásunk számára a legmegfelelőbb megoldást nyújtja a napi. pénzügyek intézésére. A banki munkatársak emellett segítenek a cégkivonat beszerzésében így megkímélik az ügyfeleket a hosszú sorbanállástól.

A banktól az ügyfelek számlaszám matricát kapnak, így az ügyfeleket azonnal tájékoztatni lehet a banki változásról. A kimenő számlákra felragasztva máris elkerülhető a hosszas tájékoztatási procedúra. A Cégbíróságnak az új bankszámlaszámot a bank lejelenti, így a NAV is azonnal értesül a változásról. A régi számlát már az ügyfeleknek kell személyesen lezárni az adott bank fiókjában, és nem szabad elfelejtkezni az állandó csoportos beszedési megbízások átirányításáról sem.

Kiknek ajánlják a Raiffeisen Europay számlacsomagot?

A Raiffeisen devizaszámla csomag mindazon vállalkozásoknak költségtakarékos. megoldást jelenhet, amelyek export és import tevékenységet folytatnak, a termelő vagy akár a kereskedelmi ágazatban. Azoknak, akik számára fontos, hogy a kiadásaikat csökkentsék, optimalizálják és banki költségeiket folyamatosan alacsony szinten tartsák. És nem utolsó sorban azoknak a vállalkozásoknak, amelyek előnyben

Kisvállalkozásoknak a DirektNet internetbankon keresztül elérhető az azonnali devizaváltást is
Azok a vállalkozások, aki, hogy devizahitelhez, export vagy import ügyletek lebonyolításához, esetleg megtakarításokhoz szeretnének egy jó. megoldást bátran válasszák a DirektNet szolgáltatást, a devizaváltást.

A devizában történt megtakarításokat nagyon kedvező feltételek mellett lehet forintra átváltani, így akár súlyos tízezreket is meg lehet spórolni. legtöbbször azoknak ajánlják, akik egyszerűen és díjmentesen szeretnének pénzt váltani 100 000 Forint és 30 000 000 Forintos összeghatáron belül.

Minden egyes ajánlatot 60 másodpercen belül szükséges elfogadni, hiszen az árfolyamok folyamatosan frissülnek. Az átváltásokat akár időzíteni is lehet, hiszen egy napon belül korlátlan számú ajánlat kérhető. Útközben érdemes a Raiffeisen Mobil Alkalmazást használni, hiszen a Raiffeisen devizaszámla ezen keresztül is elérhető.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása