Raiffeisen direktnet app – Hogy mindig kéznél legyen

Már a Raiffeisen direktnet app is elérhető a bank ügyfelei számára, így a bankolás, a pénzügyek, kártyák kezelése még egyszerűbb, még mobilabb és méginkább ügyfélcentrikus. Ma már alapelvárás, hogy internetbankon keresztül intézhessük ügyeinket, indíthassunk átutalást vagy lekérdezzük kártyaadatainkat, esetleg autópálya-matricát, mobilegyenleget vásároljunk.

A telebankos megoldások is népszerűek, azonban a mobil applikációké a jövő, hiszen mindenki az a legelőnyösebb, ha időt, energiát takarít meg, miközben teljes mértékben, mindig és mindenhol kézben tarthatja pénzügyeit. A Raiffeisen Direktnet app Időtől és helytől függetlenül lehetőséget ad a pénzügyek intézésére, gyors banki ügyintézést tesz lehetővé a leggyakrabban használt internetbank funkciókkal.

hirdetes

A Direktnek applikáció ingyenesen letölthető, használható androidos, Windows Phone és iPhone mobiltelefonokon is, ráadásul rendkívül biztonságos, hiszen a banki funkciók kizárólag Raiffeisen Direktnet azonosítóval és egyedi jelszóval érhetőek el, az átutalások pedig egy SMS-ben kapott jelszóval erősíthetők meg.

Raiffeisen direktnet app funkciók

A Raiffeisen Direktnet app Androidon, Windows Phone-on és iPhone-on is elérhetővé teszi a következő funkciókat:

• Bankszámla egyenleg és számlatörténet lekérdezése (Direktneten beállított bankszámlák)
• Kettős aláírás kezelése, rögzített forintátutalások indítása, aláírása, beküldése és a tételek megjelenítése.
• Csoportos beszedési megbízások kezelése (új megbízás, meglévőek módosítása vagy törlése).
• Új állandó átutalási megbízás megadása, módosítása, törlése.
• Új bankbetét lekötés, meglévőek feltörése és lejáratása.
• Kártyalimit módosítása.
• Egyedüli aláírásjog esetén kedvezményes devizaváltás azonnali árfolyamon.
• Bankfiók kedvezményt, ATM és OneCard kedvezményt adó üzletek keresése a telefon helymeghatározás engedélyezésével (GPS).
• Raiffeisen bank hírei, friss információi és ajánlatai a hírek menüpontban.
• Devizaárfolyamokkal kapcsolatos informálódás: lakossági ügyfelekre vonatkozó deviza átutalások T+2 napos teljesítés esetén megállapított árfolyamok lekérdezése.

Raiffeisen Direktnet app igénylése

A Raiffeisen Direktnet app már meglévő Direktnet hozzáféréssel egyszerűen és ingyenesen letölthető minden olyan androidos, iPhone és Windows Phone okostelefonra, amely rendelkezik internet hozzáféréssel. A letöltésnek kétféle módja van.

A Raiffeisen bak hivatalos weboldalán a három különböző operációs rendszerű telefonnak három különböző QR-kódot kínál a bank, melyek beolvasásával az applikáció könnyedén letölthető. Ehhez természetesen szükséges, hogy a telefon rendelkezzen QR-kód olvasó programmal. A másik lehetőség a letöltőközpontokból való beszerzés (Play Áruház, App Store, Windows Áruház).

Direktnet hozzáférés nélkül először igényelni kell a Direktnet hozzáférést, amely személyesen tehető meg valamely bankfiókban vagy pedig postai úton egy letölthető igénylőlap letöltésével, kitöltésével, kinyomtatásával és a Raiffeisen Bank Zrt. 1364 Budapest Pf.173. címre való elpostázásával.

A személyes ügyintézés bármely Raiffeisen bankifiókban lehetséges, ám a várakozás elkerülése, az ügyintézés hosszúságának minimalizálása érdekében érdemes előre időpontot foglalni telefonon vagy a Raiffeisen bank weboldalán keresztül. Az igényléshez vigyük magunkkal a személyi igazolványunkat és a lakcímkártyánkat. Természetesen bárminemű ügyintézéshez szükséges, hogy már a bank ügyfelei legyünk, tehát legyen Raiffeisen bankszámlánk.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása