Fundamenta e fizetés legfontosabb tudnivalói

A Fundamenta e fizetés lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy előtakarékossági számlájuk számlanyitási díját bankkártyával is kiegyenlíthessék. A Fundamenta weboldalán erre külön felület áll az ügyfelek rendelkezésére. A jelenlegi helyzetre tekintettel ez nagyon nagy segítséget jelent az ügyfeleknek, hiszen nem szükséges a Fundamentánál személyesen megjelenni és befizetni a szükséges összeget.

Fundamenta e fizetés
Fundamenta e fizetés

A Fundamenta e fizetés részletei

A weboldalra lépve az e fizetés lehetőségénél egy adatlappal kezdhető meg a számlanyitási díj befizetése. Az adatlapon az első kérdés az ajánlatszám, amelyet az előtakarékossági számlán találhat me minden ügyfél a jobb oldalon a vonalkód alatt. Az ajánlatszám mellett egy szerződésszám is szükséges az e fizetéshez. A következő információkat is szükséges megadni az e fizetés elindításához: név, anyja születési neve, születési idő, születési hely, adóazonosító, email cím, az összeg.

hirdetes

A felületen ki lehet választani, hogy kérünk-e sms visszaigazolást. Miután minden adatot pontosan megadtunk átirányítanak a CIB Bank fizetési felületére, ahol a Tovább gombot kell választani. A már jól megszokott módon a kártya adataink megadása után a tranzakció le is zárható.

A Fundamenta megtakarításai most is megköthetők

Az Otthontervező Lakásszámla segítségével egy lakáscélú megtakarítást kezdhet el minden új ügyfél. Ehhez a megtakarítási formához természetesen egy alacsony hitelkamattal rendelkező lakáshitel is felvehető. A számla előnye, hogy az ügyfelek havonta befizetett megtakarításaira betéti kamatot és kamatbónuszt fizetnek. Ezt a konstrukciót lehet kiegészíteni egy fix kamatozású lakáskölcsönnel. Lakáscélra összesen 40 millió Forint költhető el a megtakarítás segítségével.

Havonta akár 100.000 Forint megtakarítást is befizethetnek az ügyfelek. Az Otthontervező Lakásszámla éves szinten 5% kamatbónuszt ad az ügyfeleknek és az EBKM havonta 20 000 Forint befizetése mellett 0,32-0,84% lehet a Kamatbónusszal együtt. Amennyiben a maximális, azaz 100 000 Forintos megtakarítás mellett döntünk, úgy 0,41-1,07% Kamatbónusszal. A megtakarítási idő végén egy nagyon kedvező fix és egyben alacsony kamatozású lakáskölcsön vehető fel. Ennek a lakáskölcsönnek 2,9 és 3,9% közötti a kamata. Ez a konstrukció egy igen jól tervezhető és biztonságos megtakarítási forma, így minden családnak ajánlják.

Főleg azoknak a családoknak érdemes átgondolni ezt a megtakarítást, akiknek most született gyermekük, hiszen ennek segítségével a gyerekek jövőjét is megalapozhatják. A Fundamentánál elhelyezett megtakarítás, a betét az OBA által biztosítva van. Az e fizetés a szerződés elindulása után azonnal indítható minden hónapban a Fundamenta weboldaláról.

Mire használható fel a megtakarítás?

A Fundamenta e fizetéssel is intézhető megtakarítás lakáscélra használható fel. Saját vagy közeli hozzátartozók részére is lehet megtakarítási számlát nyitni és ezeket a megtakarításokat egy ingatlan megvásárlására is lehet fordítani. Ha a gyerekeknek és a nagyszülőknek is nyitnak az ügyfelek egy ilyen számlát, akkor a lejárat végén egy nagyobb kertes házat is meg lehet vásárolni, akár több generáció részére is.

Ezt a megtakarítási formát teljesen személyre lehet szabni, hiszen a futamidőt és a havi megtakarítás összegét is megválaszthatják az ügyfelek. A kedvező konstrukciónak köszönhetően akár 40 millió Forint szerződéses összeg megkötése is lehetséges.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása