Az unicredit netbank belépés segít a gyors bankolásban

Az unicredit netbank belépés pár másodperc alatt megtörténik, és máris intézhetjük a banki ügyeket otthonunk vagy irodánk kényelméből. Az Unicredit bank honlapján a belépés gombra kattintva érjük el a belépési felületet, ahol kéri a rendszer a felhasználói azonosítót és a jelszót. A biztonságos banki ügyintézés minden Unicredit ügyfél számára elérhető. Külföldön, otthon, az irodában, útközben is el lehet kényelmesen intézni minden fontos banki ügyet. Az internet bank a nap 24 órájában nyújt segítséget minden ügyfélnek.

Az unicredit netbank belépés számtalan előnnyel jár

A világ bármely pontjáról és bármely percében használható, ha megfelelő internet hozzáféréssel rendelkezünk. Az éjjel-nappal elérhető internet bank segítségével otthonról indíthatunk átutalásokat, intézhetjük a betéteket és természetesen személyes adatainkat is kezelhetjük, szükség esetén módosíthatjuk. A nemzetközileg is elismert rendszer többszintű biztonsággal lett kialakítva, így biztosak lehetünk abban, hogy megtakarításainkhoz csak mi férhetünk hozzá.

hirdetes

Az unicredit netbank belépés után a következő ügyek intézésre nyílik lehetőségünk

Lekérdezhetjük számlaegyenlegünket és a számlatörténetet. A számlatörténet segítségével egy-egy tranzakciót nagyon egyszerűen nyomon követhetünk. A forint- és devizaátutalásokat, a betétek kezelését, a csoportos beszedéseket nagyon egyszerűen be lehet állítani a könnyen kezelhető rendszerben. Az értékpapír tranzakciók közül a befektetési alapok és a tőzsdei értékpapírok is elérhetők.

A limiteknél napi vagy tranzakciós beállítási lehetőségek is vannak. Minden kkv számára előnyös ez a megoldás, hiszen még több funkciót tesz elérhetővé számukra az Unicredit bank. Csoportos átutalásokat és inkasszókat is be lehet állítani pár kattintással az unicredit netbank belépés után. Természetesen a rendszerben ennél sokkal több lehetőség kínálkozik a pénzügyek kezelésére, de erről részletesen a bankfiókokban is felvilágosítást kérhetünk. Akinek nincsen idejük elmenni a bankfiókba, azoknak ajánljuk a honlapon megtalálható információkat.

A bank mindent megtesz annak érdekében, hogy biztonságos bankolást biztosítson

A rendszer biztonságát egy nemzetközileg is igen elismert és többszinttel rendelkező biztonsági rendszer adja, amely a szolgáltatás fejlesztés egyik sarkalatos pontja az Unicredit banknál. Az unicredit netbank belépés során biztosak lehetünk abban, hogy a titkosítás, a különféle limitek meghatározása és a hitelesítés után pénzünk a legnagyobb biztonságban lesz.

SSL titkosítással, tranzakciószintű limitek meghatározásával, a kifizetések korlátozásával, a megbízások aláírásával csak is a legnagyobb biztonságot garantálják az ügyfeleknek. A hitelesítés kétféleképpen is történhet, hiszen sms jelszóval vagy Token segítségével is elérhetők a szükséges azonosító kódok a belépéshez. Minden ügyfél szabadon választhatja meg, hogy melyik lehetőséggel kíván élni, amikor a netbankárt szeretné használatba venni. A netbankár szolgáltatást minden esetben a bankfiókokban lehet megigényelni az ott dolgozó banki ügyintézőknél.

A mobilbankár szolgáltatást azoknak ajánlják, akik okostelefonjukról is szeretnének bankolni

Az unicredit netbank belépés már okostelefonokról is elérhető a mobilbankár szolgáltatáson keresztül. Itt lehetőség nyílik az elektronikus számlakivonat elérésére is, valamint az internetbank összes szolgáltatását is bátran használhatjuk korlátozás nélkül.

Ez azoknak nyújt előnyt, akik nem szeretnek minden egyes pillanatban számítógéppel a kezükben bankolni, hanem kényelmesen, akár egy étteremből is intézni szeretnék pénzügyeiket. Az UniCerdit SpectraNet applikációt minden esetben elérhetővé teszik az ügyfelek számára a bank munkatársai. A teljesen ingyen letölthető applikáció igen kényelmes megoldást nyújt mind a hétköznapi, mint pedig a hétvégi pénzügyek intézésére.

Érdemes az egyéb szolgáltatásokat is alaposan átolvasni szerződéskötés előtt, hiszen a mobilbankárban lehetőség nyílik megbízási sablon készítésére, többes aláírás kezelésre, megbízási csomagok kezelésére, megbízások átadására. Itt igénybe lehet venni még az elektronikus postaláda funkciót, amely segít az aláírás módosításban valamint a megbízások bankba küldésében. Ezen felül alapértelmezett számlaszámokat lehet beállítani a több nyelven is elérhető mobil bankárban.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása