Sberbank Fair Plusz személyi kölcsön már a 100 000 Forintos havi jövedelemmel

A Sberbank Fair Plusz személyi kölcsön segíthet, hogy dédelgetett álmainkat valóra váltsuk. Most a személyi kölcsönt 6,95%-os kamattól vehetjük igénybe. A kölcsönt egészen 10 000 000 Forintos összeghatárig lehet igénybe venni.

A kölcsönt már 100 000 Forintos bérigazolás esetén is folyósítja a pénzintézet, ezért velük most érdemes tervezni. Megnéztük, hogy Sberbank milyen feltételekkel kínálja kölcsönét legyen az akár külföldi jövedelemmel rendelkező vagy vállalkozó.

hirdetes
Sberbank Fail Szemelyi kölcsön 100 ezres jövedelemmel
Sberbank Fail Szemelyi kölcsön 100 ezres jövedelemmel

Mit érdemes tudni a Sberbank Fair Plusz kölcsönről?

A pénzintézet igen gyors ügyintézéssel és döntéshozatallal lepi meg ügyfeleit a Fair személyi kölcsönöket tekintve. 1.001.000 Forinttól egészen 10.000.000 Forintig lehet igényelni a kölcsönt, amely egy előre jól kiszámítható törlesztőrészlettel és a teljes futamidőre rögzített havi törlesztőrészlettel várja az ügyfeleket.

A teljes futamidő alatt kedvező fix kamattal igényelhető a Fair Plusz és a Fair személyi kölcsön. A kölcsönt szabad felhasználásra igényelhetjük, azaz bármilyen célra felhasználhatjuk. Az igénylésnél nem kell számolni semmilyen különösebb feltételre és a pénzintézet igyekszik a legjobb kamatot kínálni ügyfeleinek. A maximum 8 éves futamidővel elindítható kölcsön átlátható törlesztéssel és minden hónapban azonos törlesztőrészlettel az egyik legjobb személyi kölcsön a piacon.

Kik számolhatnak azzal, hogy megkapják a kölcsönt?

A pénzintézet bármely természetes személynek folyósítja a kölcsönt, ha betöltötte a 23. életévét, de még nem töltötte be a 70. életévét. Az igénylő nem szerepelhet a KHR negatív adóslistáján és bankszámlaszerződést is kell kötni a hitelfelvétel mellé.

A számlát a teljes futamidő alatt fent kell tartani, hiszen a törlesztőrészletek levonása azon keresztül történik meg. A minimum havi 100 000 forintot igazoló ügyfelek akkor kaphatják meg a kölcsönt, ha ezt a jövedelmet igazolni is tudják. Ha 3 000 000 Forintot meghaladó a kölcsönigénylés, akkor minimum nettó 150 000 Forint jövedelem igazolása szükséges. A Fair Plusz konstrukciónál már nettó 250 000 Forint az elvárt minimum jövedelem.

Legfontosabb dokumentumokat kölcsönigényléshez

Érvényes személyi igazolványt, kártya formátumú vezetői engedélyt vagy útlevelet kell bemutatni az ügyintézőknek. Lakcímkártyára és adóigazolványra is szükség lesz, illetve a jövedelmet igazolóm dokumentumokat is azonnal bekérik.

Az utolsó 3 havi bankszámlakivonatot is vinni kell, amelyen már látható az elmúlt három hónap jövedelme.

A munkáltatói igazolásnál fontos tudni, hogy 30 napnál nem lehet régebbi. Az ehhez szükséges dokumentumokat le tudjuk tölteni akár a honlapról is. Ha a 3 millió forintnál magasabb hitelfelvétel mellett döntünk és esetleg már rendelkezünk a banknál folyószámlával, akkor a munkáltatói igazolásra már nem is lesz szükség.

Külföldi jövedelemmel rendelkezők is labdába rúghatnak

Azok a magyar állampolgárok, akik külföldről érkező jövedelemmel rendelkeznek szintén igénybe vehetik a Fair személyi kölcsönt. Utolsó 3 havi bankszámlakivonatot és a munkáltatói igazolást kell bemutatniuk. Amennyiben angol vagy német a munkáltató, akkor a bank formanyomtatványán kell benyújtani az igazolást.

Nyugdíjasok is hozzájuthatnak a plusz pénzhez

A Fair személyi kölcsön felvételének lehetősége a nyugdíjasok előtt is nyitva áll, hiszen csak utolsó 3 havi bankszámlakivonattal, nyugdíjértesítővel kell igazolni a nyugdíj ellátás folytatólagosságát. Amennyiben nem öregségi- vagy szolgálati jogcím szerepel a nyugdíjigazoláson, úgy a nyugdíjhatározatot is be kell mutatni. Öregségi és szolgálati nyugdíj esetén lehetséges, hogy valaki postai úton kapja a pénzt, így ebben az esetben az éves nyugdíjértesítő, illetve az utolsó havi postai szelvény bemutatásával indítható el a kölcsönigénylés.

A vállalkozásokat is segítheti a Fair kölcsön

Azok az ügyfelek, akik egyéni vállalkozók szintén segítséget kérhetnek a banktól, hiszen a szabadon felhasználható hitelt akár árubeszerzésre, esetleg felújításra, üzlethelyiség megvásárlására is fordíthatják. Természetesen ezen felül még számtalan olyan cél lehetséges amikor nagyon jól jöhet a 10 000 000 Forintban maximált kölcsönlehetőség.

Vállalkozóknak az elmúlt 3 hónap bankszámlakivonatát, a NAV által kiadott jövedelemigazolást, az adóbevallást magánszemélyre vonatkozóan és a NAV 0-ás igazolását szükséges bemutatni. A 0-ás igazolást mind magánszemélyre, mind pedig vállalkozásra ki kell kérni, hiszen mind a kettőre szükség lesz az ügyintézés során. A Katás vállalkozóktól adó folyószámlát kérnek be.

Törlesztő részletek 100 ezer forintos jövedelem esetén

Amennyiben a legkisebb összeget vesszük alapul, azaz az 1 millió forintot úgy az első hónapban 9334 Forint, míg a második hónaptól 25 705 Ft a törlesztőrészlet.

A 2 millió forint körüli kölcsönösszeg havi törlesztőrészlete az első hónapban 18 835 forint, amely a második hónaptól 51 872 forint lesz. Ezeket a számításokat a 48 hónapos rövidebb futamidőre néztük meg.

Ha a futamidőt kitoljuk, akkor a törlesztőrészletek is lecsökkennek, viszont összességében a hitelnek sokkal magasabb lesz a költsége. Érdemes mindig a legminimálisabb futamidőt választani, olyan törlesztőrészletet vállalva, amit biztosan ki tudunk majd fizetni.

84 hónapos futamidő esetében a törlesztő részlet így változik

Ha az 1 millió forintos összeget 84 hónapos futamidőre vesszük fel, a havi törlesztőrészlet 9334 és 16 957 forint lesz. A hitelösszeg megemelése esetén 2 millió forintnál a havi törlesztőrészlet 18742 és 34 049 forint körül alakul.

10 milliós összeg esetében

Akik a 10 000 000 forintos hitelre vágynak és nettó 100 000 forint jövedelmet tudnak igazolni sokkal magasabb törlesztőrészlet bevállalása mellett valósíthatják meg álmaikat.

84 hónapos futamidővel 93 244 forint az első hónapban és a második hónaptól 169 397 forint a törlesztőrészlet. Azok az ügyfelek, akik abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy 250 000 Forint feletti jövedelmet tudnak igazolni, sokkal alacsonyabb törlesztőkkel számolhatnak. A 10 000 000 Forintos összegnél a 84 hónapos futamidővel számolva havi 151 240 forintot fizethetnek majd ki törlesztőrészletre minden egyes hónapban.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása