5 % kamatkedvezményaz MKB Mosoly személyi kölcsönnél

Itt a nyár és sokan indulnak nyaralásra egyedül párban vagy akár a nagyobb családdal. Most érdemes kihasználni az MKB Bank által nyújtott kamatkedvezményes Mosoly személyi kölcsönben rejlő lehetőségeket. Jelenleg 1-5%-os mértékű kamatkedvezmény mellett igényelhető, a népszerű kölcsön.

Az akció április 15 után befogadott hiteligénylésekre érvényesíthető és visszavonásig érvényes, azaz akár ma is elindítható. A kölcsön folyósítását követő hónap 20. napjáig és minden hónapban érvényesíti a bank a kamatkedvezményt. Erre a lehetőségre most érdemes lecsapni.

hirdetes
MKB Mosoly személyi kölcsön 5% kamatkedvezménnyel
MKB Mosoly személyi kölcsön 5% kamatkedvezménnyel

Milyen előnyöket rejt az MKB Mosoly személyi kölcsöne?

Jelenleg akár 24 órán belül is folyósítják a kölcsönt, így ha egy megfizethető utazást találunk, akkor arra nyugodtan le lehet csapni, hiszen a kölcsönt nagyon gyorsan folyósítják és szabadon felhasználható bármilyen célra.

A kölcsönt lehetőség van 7 éves futamidőre is igénybe venni, így biztosak lehetünk abban, hogy a törlesztőrészletek alakulása is igen kedvező lesz, azaz nem kell attól tartani, hogy adósságcsapdába kerülünk.

Az MKB ügyfelek előnyt élveznek, hiszen lakossági bankszámla megléte esetén 14,8-16,6% a kamat, míg, ha más banknál vezetett bankszámlával rendelkezünk, úgy 15,7-16,0 százalék között alakul a kamat a Mosoly személyi kölcsön esetében. A minimum 24 hónapos futamidőre igényelhető kölcsön, maximum 84 hónapos futamidőre is felvehető.

Nézzük meg részletesen a kamatkedvezmény igénybevételének lehetőségeit

A Mosoly személyi kölcsön kamatakciója sávosan került meghatározásra. A bank által kínált kedvezmények nem összevonhatók.

  • 1 %-os kamatkedvezményt vehetnek igénybe azok az ügyfelek, akik a banknál vezetett lakossági bankszámlával rendelkeznek vagy a bank által kért nyilatkozatot kitöltik és vállalják, hogy számlát nyitnak. További feltétel, hogy a bankszámlát a teljes futamidő alatt fent kell tartani.
  • 2 %-os kamatkedvezményt azok az ügyfelek kapnak, akik a jövedelmüket is a bankszámlára utaltatják. A hitel folyósítását követő hónap 20. napjáig, illetve a futamidő alatt a következő hónapokban két részletben minimum 100 000 Ft jövedelemutalást tudnak majd igazolni az MKB bankszámlára.
  • 5 %-os kamatkedvezmény illeti meg azokat az ügyfeleket, akik 250 000 Ft-os jövedelmet utaltatnak az MKB banknál vezetett számlájukra.

Hasonlítsuk össze milyen kondíciókkal kaphatunk hitelt, ha az MKB-nál vezetett bankszámlát nyitunk, illetve, ha máshol vezetjük folyószámlánkat

3 millió forintos kölcsönnel és 5 éves futamidővel fogunk számolni.

  • másik banknál vezetett folyószámla esetén: a kamat 13,99%, a havi törlesztőrészlet 69 702 Forint, a fizetendő teljes összeg 4 212 099 Forint, a THM 15,7%
  • MKB-nál vezetett folyószámla esetén: a kamat 12,99%, a havi törlesztőrészlet 68 167 Forint, a fizetendő teljes összeg 4 140 726 Forint, a THM 14,8%.

Kisebb összegű 500 000 Forintos hitelösszeg esetén

  • másik banknál vezetett folyószámla esetén: a kamat 13,99%, a havi törlesztőrészlet 17 037 Forint, a fizetendő teljes összeg 618 347 Forint, a THM 16,0 %
  • MKB-nál vezetett folyószámla esetén: a kamat 12,99%, a havi törlesztőrészlet 16 800 Forint, a fizetendő teljes összeg 622 217 Forint, a THM 16.6 %.

Mire elég 500 ezer forint?

Az 500 000 Forintos kölcsönösszegből egy 3 tagú család akár a Horvát tengerpartot is célba veheti. Apartmanokat már igen alacsony áron is találhatunk és a bevásárlásra, valamint a strandolásra, esetleg a kirándulások finanszírozására a fennmaradó összeg elegendő lesz.

Természetesen ez nem szállodai ellátás és a pihenést kicsit befolyásolja, hogy a háziasszonyoknak esetleg itt is a főzéssel kell bajlódniuk, de a család a tengerpart mellett tölthet el 1 egész teljes hetet.

3 millió az MKB Mosoly kölcsön csak havi 70ezer törlesztővel

Ha a 3 millió Ft körüli Mosoly kölcsön felvétele mellett döntünk, akkor már egy repülős utazás is bőven beleférhet, ám ennek a havi törlesztőrészlete már majdnem 70 000 Ft lenne. Érdemes hitelfelvétel előtt alaposan átgondolni, hogy valójában teljes biztonsággal mekkora havi törlesztőrészletet merünk bevállalni és ennek fényében írjuk alá a szerződést.

Amennyiben a 3 millió forintos összeget vesszük fel úgy még egyéb kiadásokat is fedezhetünk belőle a nyaraláson kívül. A fennmaradó összegből vásárolhatunk egy új használt autót, esetleg a lakás felújítására is költhetjük. A többi bank is folyamatosan hirdeti meg a nyári akciókat, így érdemes mindig nyitott szemmel járni.

Ha már eleve MKB Bank ügyfelek vagyunk akkor az ajánlat szinte visszautasíthatatlan, de ha nem, akkor érdemes a kalkulátor oldalakat igénybe venni és napi szinten folyamatosan lesni az új lehetőségeket amelyeket a hazai pénzintézetek kínálnak.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása