Akciós Provident gyorskölcsön akár KHR/BAR listásoknak is

Az akciós gyorskölcsön már csak pár hétig érhető el a Provident kínálatában ezekkel a nagyszerű feltételekkel. Érdemes igyekeznünk, hiszen szeptember elejéig van esélyünk a hitelszerződések megkötésére, még KHR/BAR listásoknak is van lehetőség hitelhez jutni bizonyos feltételek mellett.

A 12 hetes futamidejű 7%-os THM-mel kínált kölcsön bárki számára elérhető. Mivel közeledik a tanévkezdés, így érdemes már most előre gondolni a beiskolázás költségeire. Ha tudjuk, hogy jelenlegi pénzügyi helyzetünk nem a legrózsásabb, úgy már ma el lehet indítani a kölcsönigénylést a Provident weboldalán keresztül.

hirdetes
Akciós Provident gyorskölcsön KHR/BAR listásoknak is
Akciós Provident gyorskölcsön KHR/BAR listásoknak is

Milyen kondíciók mellett vehető fel a Provident gyorskölcsöne?

A tetszőleges célra felhasználható 7% THM-mel rendelkező kölcsön június 25 óta érhető el a piacon és már csak pár napig igényelhető. A legmagasabb elérhető összeg 1 200 000 és 1 500 000 Ft között mozog. Láthatjuk, hogy ez az összeg már nem csak a beiskolázásban fog segíteni, de egyéb dolgokra is felhasználhatjuk.

A kölcsön futamideje 36 hónap, azaz 3 év és a kamat 6,81%. A kezes és fedezet nélkül igényelhető kölcsön szabad felhasználású, így nem kell elszámolnunk a Provident felé, hogy mire is költjük el az igényelt összeget. További jó hír, hogy a kölcsön törlesztőrészletei a teljes futamidő alatt változatlanok maradnak, így könnyű vele számolni és nem fog senkit sem meglepetés érni. Egyáltalán nincsen árfolyam- illetve kamatkockázat ennél a konstrukciónál.

Az igénylőknek a havi törlesztőrészleteket minden esetben banki utalással kell kiegyenlíteniük. Ha mégsem szeretnénk utalással intézni a kölcsön törlesztését, akkor lehetőségünk nyílik igénybe venni az otthoni szolgáltatást, ám ennek külön díjfizetési kötelezettsége van. Nagyon pozitív és tényleg a kölcsön felvétele mellett szól az is, hogy a fennmaradó összeg bármikor díjmentesen előtörleszthető.

KHR/BAR listások is igényelhetik a gyorskölcsönt

A Provident által kínált kölcsönt 18 éves kor felett lehet igényelni és érvényes magyarországi lakcímmel kell rendelkeznie az igénylőnek. Emellett kérik az érvényes személyazonosító okmányokat és további feltétel, hogy minimum havi 250 000 Forint nettó jövedelmigazolást tudjon felmutatni az igénylő.

A rendszeresen beérkező jövedelemről igazolást is kell felmutatni. A bank emellett kéri a meglévő lakossági bankszámla adatait, amely felett az igénylőnek korlátlan rendelkezési joga van.

Otthoni szolgáltatásnál nem kérik a lakossági folyószámla meglétét.

Fontos tudni, hogy ezt a kölcsönt KHR/BAR listások is igényelhetik, így nagy segítséget nyújthat azoknak, akiket már több bank emiatt elutasított hiteligénylés kapcsán.

Mennyi ideig tart a hiteligénylés?

A hiteligénylés nagyon gyorsan lebonyolítható, hiszen a telefonos ügyfélszolgálat segítségével vagy a honlapon keresztül is elindítható. A honlapon éjjel-nappal várják az igénylők jelentkezését, amíg az ügyfélszolgálaton munkaidőben érdeklődhetünk.

A weboldalon tudunk visszahívást kérni az ügyintézőktől, akik egy rövid telefonos tájékoztatás közben ismertetik a kölcsön feltételeit és annak jellemzőit. A hitelbírálat már itt elindul, hiszen a szükséges adatokat már az ügyintéző rögzíti az első telefonhívás során. A hitelbírálat ekkor már előkészítésre kerül és az ügyfelekkel egy előre egyeztetett időpontban a Provident valamelyik kirendeltségén folytatódik a kölcsönigénylés.

A hitelpontok közül az ügyfelek választhatnak, így érdemes a lakhelyhez közel eső pontra kérni a hivatalos dokumentumok aláírását. Amennyiben a hitelbírálat pozitív kimenetelű, úgy a szerződés megkötését követő 10 munkanapon belül el is utalják a megadott bankszámlára.

Nézzünk meg néhány példát a havi törlesztőrészletekre

Egy 1 200 000 Forintos Provident havi 7-es kölcsön 36 hónapos futamidővel már havi 36 950 Forint törlesztőrészlet megfizetése mellett igényelhető. A THM 7%, a hitel teljes díja 130 200 Ft, azaz a futamidő végén összesen 1 330 200 Forintot kell visszafizetni a Providentnek.

Ha 1 300 000 Forintos kölcsönt igénylünk, így a törlesztőrészlet 40 030 Forint lesz, a hitel teljes visszafizetendő összege pedig 1 441 050 Forint. Ez a kölcsön 141 050 Forintba kerül az igénylőknek.

Akik az 1 500 000 Forintos hitelfelvétel mellett döntenek, azoknak a havi törlesztőrészletet 46 188 Forint lesz, a kölcsön díja pedig 162 750 Forint, azaz a futamidő végéig összesen 1 662 750 Forintot szükséges visszafizetni.

4/5 - (4 votes)

Vélemény - hozzászólás hozzáadása