A patritakarek netbank szolgáltatása többféle eszközről is elérhető

Ma már többféle lehetőséget is felkínált a patritakarek netbank szolgáltatása, hiszen okostelefonról, tabletről, iPadról, valamint Vica alkalmazás segítségével is elérhető. Ezen felül a bank honlapján keresztül is beléphetünk az internetbank felületére, amely a nap 24 órájában az ügyfelek rendelkezésére áll, ráadásul a hét minden napján.

Ma már nem kell azért aggódnunk, hogy valamilyen fontos utalásról elfeledkeztünk, hiszen a netbankáron keresztül ezeket még hétvégén is elintézhetjük.

hirdetes

Patritakarek netbank jelszóval van védve

A patritakarek netbank szolgáltatást a honlapon keresztül lehet megnyitni és egy jelszóra valamint egy felhasználói azonosítóra lesz szükségünk. Ha valamelyik okos eszközről szeretnénk elindítani a netbankárt, akkor mindenképpen engedélyezni kell a képek megjelenítését és a böngésző alkalmazásban be kell állítani a teljes képernyős módot.

A netbankárban egyszerre akár több ügyfél adatát is kezelhetjük. Ez azoknak a vállalkozásoknak előnyös ahol egy pénzügyes alkalmazott foglalkozik több ügyfél számlával is. Az ügyfél adatoknál a legördülő menüből nagyon gyorsan ki lehet választani, hogy a felhasználó éppen melyik ügyféladatot kívánja kezelni.

Számtalan kiegészítő szolgáltatás az ügyfelek kényelme érdekében

A patritakarek netbank szolgáltatás a nyomtatást és az adatok exportálását is támogatja, amely nagy segítséget nyújt a vállalkozásoknak. A nyomtatás ráadásul nagyon nyomtatóbarát, hiszen csak azokat az adatokat nyomtathatjuk ki, amire valóban szükségünk van, azaz a fejlécet és a láblécet egyáltalán nem fogja kinyomtatni az ügyfél. Az adatok exportálása sok esetben nyújthat segítséget egy-egy hónap lezárásakor, hiszen gyorsan átlátható a teljes számlaforgalom.

Az Electra 7 Internet Banking két modult is felkínál az ügyfeleknek

A folyószámlákat és a befektetéseket is lehet kezelni a rendszerbe és ehhez nem szükséges többször belépni az internetbankba. A befektetések modul alatt az értékpapírjainkkal kapcsolatos műveleteket lehet elvégezni, míg a folyószámla modulban minden olyan teendőt elláthatunk, amely a folyószámlához kapcsolódik. Ilyen jellemzően egy hagyományos banki művelet is, mint például az átutalás intézése.

A patritakarek netbank szolgáltatás befektetési modulja csak azok számára érhető el, akik erre szerződést kötöttek a bankfiókban. A folyószámla modul az, amely minden ügyfélnek automatikusan a rendelkezésére áll. Az információk között számlaegyenleg lekérdezés, lekötött betétek lekérdezése, betétkalkulátor, számlatörténet, napi forgalmi kimutatás áll az ügyfelek rendelkezésére.

A Pátriatakarék kedvező szolgáltatáscsomagjaiban akár ingyen is elérhetők a bankkártyák

VisaOnline vagy Maestro főkártyával is meg lehet rendelni a szolgáltatásokat. Igen kedvező árakat kínál a takarék a különféle szolgáltatásaira, ide értve a netbank használatát is. A személyre szabott lakossági szolgáltatáscsomagok ingyen bankkártyával érhetők el, amelyeket akár külföldön is használhatunk.

A nemzetközileg is elfogadott bankkártyák segítségével készpénzfelvételre is lehetőség nyílik a fizetésen túl. Már 335 magyarországi településen található olyan ATM amely a takarék bankkártyáit is elfogadja. A bankkártyák segítségével a mobil telefonokat is fel lehet tölteni.

Prémium számlacsomag is létezik

A Prémium számlacsomag igen korszerű és kedvezményes számlavezetési szolgáltatást kínál, így akár az internetes vásárlásokra is használhatjuk a csomaggal együtt megrendelt Maestro kártyákat. A legolcsóbb számlacsomag havi díja 365 forint, de emellett a vállalatoknak is kiváló csomagokat ajánlanak fel.

A vállalati dolgozói csomag fizetési számlát, maestro vagy mastercardot illetve visa kártyát is tartalmazhat. Az Electra 7 netbank szolgáltatás szintén a csomag részét képezi. Emellett átutalásokat indíthatunk valamint a hiteltörlesztésekhez is felhasználhatjuk a számlánkat.

A bankfiókokban maximum 0,6% a készpénzfelvétel és az átutalások valamint a hiteltörlesztések 0,3%-át kell csak visszafizetnünk a takarékpénztárnak. A kedvezményes csomag jelenleg ingyen elérhető a takarék fiókjaiban.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása