OTP OpenBank bankszámlák: kövesse pénzügyeit egyetlen alkalmazáson keresztül!

Az OTP OpenBank bankszámlák egyszerre láthatóságát kínálja mindazok számára, akik fontosnak tartják pénzügyeik tudatos tervezését. Az okostelefon mindennapjaink szerves részét képezi. Gyakran rajta keresztül utalunk, írunk számlát, vagy tájékozódunk a szükséges információk után. Applikációkban sincsen hiány, melyek köre most az OTP jóvoltából egy kétségkívül nagyon hasznos elemmel bővült.

Nyílt bankolás az OTP-től

A nyílt bankolás nem csupán okostelefonon keresztül érhető el, hanem az új internetbankba belépve is lehetőség van annak előnyeit kihasználni. Az új felületnek köszönhetően az OTP Bank ügyfelei a regisztrációt követően láthatják más bankoknál vezetett bankszámláikat is. Nincs másra szükség, mint az engedélyre, hogy az OTP elkérhesse más bankoktól az ügyfél vonatkozó adatait. A megoldás innovatív és korszerű, s ennek köszönhetően az OTP OpenBank bankszámlák egyetlen kézben tudásával a pénzügyek tudatos és gyors átlátását teszi lehetővé.

hirdetes

OTP OpenBank bankszámlák: pénzügyek áttekinthetően

Pénzügyeink intézése, azok átlátása fontosabb, mint elsőre gondolnánk. A mai kor embere gyakran szétforgácsolódik a mindennapi teendők során. Sokszor nehezen követjük nyomon pénzügyeink alakulását, sőt, a tudatosság is kárát láthatja annak, ha ennek nem tudunk elegendő időt és energiát szentelni.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy sokan különböző hitelintézeteknél egyaránt rendelkeznek számlával. A beérkező és kimenő összegek figyelemmel követése már akkor is időigényes folyamat, ha csak két bankról van szó. A bankválasztás elsősorban nem szimpátia-kérdés, sokkal inkább a kínált ajánlatok függvénye. Nem ritka az sem, hogy egy-egy kedvezményes ajánlat kihasználásához megköveteli a hitelintézet a nála vezetett számlát. Az OTP OpenBank bankszámlák egyetlen fiókon belüli áttekintését teszi lehetővé, ezzel pénzügyi tudatosságot megcélozva.

Cél a gyorsaság és a kontrollálhatóság

Ha a pénzügyi területekről van szó, akkor a mai kor embere számára a gyorsaság minden korábbinál nagyobb jelentőséggel bír. Elvárjuk, hogy utalásaink szinte azonnal megérkezzenek a kedvezményezett részére, mint ahogyan a pénzmozgások áttekinthetősége is nélkülözhetetlen. A bankfiókok felé támasztott bizalom ugyan elengedhetetlen része a bank-ügyfél kapcsolatnak, de mindez csak addig működik optimálisan, amíg az ügyfelek elégedettek a pénzükért kapott szolgáltatással. Az OTP OpenBank bankszámlák egyetlen kézben való nyomon követéssel teszi lehetővé az idő- és energiatakarékos pénzügyi tájékozottságot. A más hitelintézetekkel való szoros együttműködés az ügyfelek érdekeit szolgája. A most induló szolgáltatásban a K&H Bank, az Erste Bank, a Takarékbank, az MKB Bank, a GRÁNIT Bank, a Sberbank, a CIB Bank, a Revolut számlái vesznek részt.

S hogy mégis hogyan működik a lehetőség? Mit kell tennünk OTP-s ügyfélként annak érdekében, hogy más bankoknál vezetett bankszámláinkat is egyetlen helyen láthassuk? Mindenekelőtt szükség van arra, hogy már használd az OTPdirektet vagy az OTP SmartBankot. Ha még nincs hozzáférésed, akkor bármelyik OTP bankfiókban igényelhetsz ilyet személyesen, és körülbelül egy 10-15 perces ügyintézést követően már be is léphetsz saját fiókodba. Ezt követően egy gyors regisztrációval már használhatod is az új szolgáltatást.

Ahhoz, hogy lásd más számláidat is, regisztrálnod kell azokat is. Az OTP rendszere ekkor átirányít az érintett bank felületére, ahol engedélyezheted az OTP számára a bankszámla adatok elérését.

Korszerű megoldás a pénzügyileg tudatos ügyfeleknek

A pénzügyi tudatosság fontosságát nem lehet elégszer hangsúlyozni. A mai kor embere a kártyás fizetések, az online utalások világában gyakran elfeledkezik arról, hogy miként lehetne áttekinthetően szervezni a rendelkezésre álló anyagiakat. Nem csak az átláthatóság a lényeg, hanem ezzel együtt az anyagi biztonság megteremtése is.

Még a mai, sokszor kiszámíthatatlan gazdasági környezetben is fontos a legtöbbek számára az, hogy a mindennapi megélhetésen felül maradjon forrás a megtakarításokra. Megtakarítani pedig nem egyszerű, pláne nem úgy, hogy az elmúlt másfél évben a pandémia számos munkaterületet és szakmát szinte ellehetetlenített. A kormányzati intézkedések ugyan időszakos megoldást kínálhattak az érintettek számára, de valós pénzügyi megnyugvást csupán az ad, ha nap mint nap tenni tudunk saját anyagi biztonságunk érdekében. Az OTP OpenBank bankszámlák áttekinthetőségével és egyetlen fiókon belüli megismerésével teszi lehetővé, hogy mindig tisztában legyünk az aktuális anyagi forrásokkal, s ezek szerint irányítsuk költéseinket.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása