Online minikölcsön már videó azonosítással

Az online minikölcsön videós azonosítással és elektronikus aláírással pillanatok alatt elindítható. A minikölcsönt azoknak az ügyfeleknek ajánlják, akik pár százezer forint kölcsönt szeretnének igényelni hirtelen jött kiadásaik fedezésére. 300 000 forintig igényelhető a minikölcsön maximum 90 napos futamidőre.

online minikölcsön
online minikölcsön

Az online minikölcsön elindítása

A minikölcsönt a weboldalon létrehozott regisztrációval vehetjük igénybe. Pár egyszerű lépésben létre kell hozni egy profilt. Ki kell választani a futamidőt és a kölcsön nagyságát, majd az igénylés gombra kell kattintani. Regisztrációkor nevet, mobilszámot, email címet és jelszót kell megadni. Miután kiválasztottuk a nekünk szimpatikus kölcsönt el kell döntenünk, hogy online vagy papír alapon szeretnénk megigényelni a kölcsönt. Személyes adataink megadása után máris elindíthatjuk az igénylést.

hirdetes

A beküldés után egy 4 jegyű kódot kapunk sms-ben, amelyet a honlapon elérhető mezőbe kell beírnunk. Az email címünk megerősítéséhez az emailben megkapott linkre kell kattintani. Az emailben röviden tájékoztatják az ügyfeleket arról is, hogy milyen módon tudják jövedelmüket igazolni.

A gyorskölcsön szerződésének aláírása és a kölcsön kiutalása

A kölcsönigénylés elindítása után elkezdődik a hitelbírálat folyamata. Azok az ügyfelek, akik éltek az expressz szolgáltatás igénybevételének lehetőségével, 1 órán belül számíthatnak a bírálatra. Ha nem kérték a sürgősségi szolgáltatást akkor általában 20 munkanap alatt bírálják el a kölcsönigénylést.

A szerződés aláírás további 10 nap és ezután sms-ben küldenek értesítést a bírálatról. A szerződés aláírását követően már csak annyi a teendőnk, hogy várjuk az összeg számlára való megérkezését. Amint befutott az összeg máris arra a célra használhatjuk fel amire csak szeretnénk.

Az igényléshez szükséges dokumentumok

A kölcsönkérelem benyújtásával egy időben a következő feltételeknek kell teljesülnie és a következő papírokat kell bemutatnunk. Csak magyar állampolgárnak adnak minikölcsönt, aki betöltötte a 18. életévét. Magyarországi bejelentett lakcímet kérnek és érvényes mobilszámot. A kölcsön kiutalása Magyarországon vezetett forint bankszámlára érkezhet, így a számlaszámot is meg kell adnunk.

Bekérik az érvényes személyi igazolványt vagy az útlevelet. 3 havi rendszeres jövedelmet kell igazolni, amely lehet akár nyugdíj is. A jövedelemnek mindenképpen el kell érnie a minimálbér összegét. Szociális ellátásra, munkanélküli segélyre, képzési támogatásra, álláskeresési támogatásra nem tudnak kölcsönt nyújtani.

Videó azonosítás a minikölcsönnél

Miután a kölcsönigénylésünket benyújtottuk és pozitív bírálatban részesültünk mi kezdeményezhetjük a videó azonosítást. A weboldalon keresztül vagy mobil alkalmazáson keresztül is elindítható. Videókameránk segítségével az ügyintézővel tudjuk elvégezni az azonosítást. A személyes találkozás teljes élménye megvalósulhat.

Számítógépről, tabletről és mobiltelefonról lehet kezdeményezni az azonosítási folyamatot. A néhány percet igénybe vevő folyamat során megtörténik a távoli ügyfélazonosítás, az azonosító okmányok és a lakcímkártya bemutatása. Ügyeljünk arra, hogy csak kártya formátumú azonosítókat fogadnak el. Az okmányok bemutatása után megtörténik azok ellenőrzése és a pénzmosás megelőzéséről szóló jogszabályok szerinti nyilatkozat megtétele.

Egy ingyenes mobil alkalmazást kell letölteni annak. érdekében, hogy a szerződés aláírása megvalósuljon. Ha nem tudjuk, hogy miként kell letölteni a MiniKölcsön alkalmazást, akkor az ügyintézők ebben is segítenek.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása