Minikölcsön akinek csak 25.000 és 150.000 Forint közötti összegre van szüksége

A minikölcsön fantasztikus lehetőségeket tartogat mindenkinek, hiszen nagyon gyorsan folyósításra kerülhet. Egy egyszerű regisztrálással már el is lehet indítani a kölcsönigénylést. A regisztráció után a szerződés aláírása következik, amely felgyorsítható az expressz szolgáltatás igénybevételével.

Így 1 nap alatt elbírálják a központban a hitelt. Amint megvan a hitelbírálat nincsen más dolgunk, mint az aláírópontra befáradni egy időpontegyeztetést követően. A folyósítás innentől már nagyon gyorsan megtörténik.

hirdetes

A minikölcsön igénylésének lépései

Az új ügyfeleknek mindenképpen regisztrálniuk kell a weboldalon, hogy a kölcsönt fel tudják venni. Egy alkalommal kell minden adatot megadni a regisztrációs felületen. Nevet, mobil telefonszámot, email címet és jelszót fognak kérni.

kis pénz minikölcsön
kis pénz minikölcsön

A regisztráció megerősítése után a minikölcsön oldalra irányítanak vissza minden ügyfelet. Itt a hiányzó adatok megadása után már meg is lehet tekinteni, hogy melyik kölcsönt szeretnénk igénybe venni. A személyes adatokat és az igazolt jövedelmet ki kell tölteni az adatlapon ezután, már végleges lesz a regisztráció.

A kölcsönkérelem elindítása után egy 4 jegyű kódot küld a rendszer, amelyet majd a honlapon kell beütni az erre kialakított mezőbe. A telefonszám megerősítése ezzel a kóddal történik meg.

A hitelkérelem benyújtásához egy nyilatkozatot is ki kell tölteni. Itt igazolhatjuk, hogy a 18 éves korhatárt betöltöttök, magyar állampolgárok vagyunk, érvényes magyarországi mobilszámmal rendelkezünk, érvényes a megadott e-mail címünk, érvényes azonosító okmányokkal rendelkezünk és 3 hónapos rendszeres jövedelmet le tudunk igazolni és van magyarországi bankfiókban vezetett folyószámlánk.

A jövedelem igazolásnál a következőket fogadják el, amelynek el kell érnie legalább a minimálbért: diákmunka, nyugdíj, munka, szociális ellátás, álláskeresési ellátás, munkanélküli segél, képzési támogatás. Láthatjuk, hogy bármilyen bevétellel is rendelkezzünk, azokat a hitelintézet elfogadja.

Dokumentumok listája ami szükséges a hitel igényléshez

Emellett természetesen a hiteligényléshez be kell nyújtanunk a hivatalos dokumentumokat. Ez egy érvényes személyazonosságot igazoló okirat, a lakcímkártya és a jövedelem igazolás. Ezeket már előre el is lehet készíteni, hogy ne hátráltassuk a hitelbírálatot.

A munkabért egy 3 havi bankszámlakivonattal igazolhatjuk vagy vállalkozók NAV adóigazolással. A nyugdíjasok NYUFIG éves igazolással illetve bankszámlakivonattal igazolhatják a nyugdíjukat. Ha készpénzben érkezik a nyugdíj, akkor az utolsó havi nyugdíjszelvényt fogják kérni, de elkérhetik a nyugdíjas határozatot is, ha 57 alatti a kölcsönigénylő. Ezeket a hivatalos dokumentumokat le kell fényképezni, vagy be kell szkennelni és fel kell tölteni a honlapra. Az oldalon egy munkáltatói igazolás nyomtatványt is találhatunk, így azt már nem kell keresgélni, csak kitölteni és aláíratni a munkáltatóval.

Gyors hitelbírálat a minikölcsön esetében extra fontosságú

A szerződés aláírása következik, azaz elkezdődik a hitelbírálat folyamata. Expressz szolgáltatásnál 1 napon belül elbírálják a minikölcsönt. Ha nem kérjük az expressz hitelbírálatot, akkor körülbelül 20 munkanapon belül történik meg a hitelbírálat. A szerződést az ezt követő 10 napon belül kell aláírni, amikor erről értesítést kapunk. SMS üzenetben illetve e-mailben tájékoztatnak mindenkit a hitelbírálatról és a szerződéskötés időpontjáról.

minikölcsön kalkulátor
minikölcsön kalkulátor

Ha pozitív a hitelbírálat, akkor felveszik az ügyfelekkel a kapcsolatot és személyes találkozóra egyeztetnek időpontot. Budapesten a képviseleti ponton történhet meg a szerződés aláírása. A szerződés aláírására el kell vinni az azonosító okmányokat és a lakcímkártyát is. A szerződés aláírása után már csak a kölcsön folyósítása marad hátra, amely igen gyorsan meg fog érkezni a megjelölt bankszámlára.

Nézzünk meg néhány minikölcsön kondíciót

A kölcsönt 150 000 forintos értékhatárig lehet igényelni és a maximum futamidő 45 nap, azaz másfél hónap.
Expressz kölcsön 45 000 forint értékben, és 45 napos futamidőre 1235 Forintos kamat megfizetése mellett vehető igénybe. Az expressz szolgáltatás díja összesen 11 247 Forint lesz. 57 482 Forint a teljes visszafizetendő összeg és a THM 24,6%.

Ha ugyanezt a kölcsönt úgy vesszük fel, hogy nem igényeljük mellé az expressz szolgáltatást, akkor már 46 235 Forintból megoldhatjuk a kölcsönfelvételt. Ebben az esetben a minikölcsön kamata 1235 forint és az expressz lehetőség többletköltségével nem kell számolnunk.

Ilyen esetekben 40 napra vállalják a kölcsön folyósítását.
Expressz kölcsön 100 000 forintos összegben 2745 Forintos kamat mellett vehető igénybe. Az expressz szolgáltatás díja 24 991 Forint lesz.A teljes visszafizetendő összeg 127 736 Forint.

Ezt a minikölcsönt is fel lehet venni 40 napos folyósítási határidővel, ebben az esetben a teljes visszafizetendő összeg 102 745 forintra csökken. Egy 100 000 forintos kölcsön már nagy segítséget jelent egy utazási előleg kifizetésére is, így még most a nyár elején érdemes felvenni, hogy esetleg egy akciós ajánlatra az előleget befizethessük belőle.

Maximális 150.000 forint egy szabad felhasználású hitel

A maximalizált 150 000 forint értékű minikölcsön még nagyobb lehetőségeket tartogat, hiszen ebből akár egy teljes belföldi nyaralást kifizethetünk egy kéttagú család részére. Az expressz lehetőséget igénybe véve a teljes visszafizetendő összeg 191 604 forint. A THM 24,6% és a kamat pedig 4118 forint.

A 4 napos folyósítási időre 37 486 Forint expressz díjat fognak felszámolni. Ha nem vesszük igénybe az expressz szolgáltatást, akkor már 154 118 Forint visszafizetése mellett elhozhatjuk ezt a gyorskölcsönt.

A kölcsönöket tulajdonképpen bármire el lehet költeni, hiszen szabadon felhasználhat. Utazások előlegeinek vagy teljes összegének befizetése mellett tökéletes megoldást nyújt egy gyors felújításra vagy egy beiskolázás költségeinek fedezésére.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása