Mire veszünk fel nyáron gyorskölcsönt, ha megszorulunk?

A nyári időszak a legtöbb családban a nyaralásról szól, így a mire veszünk fel nyáron gyorskölcsönt, kérdésre a legtöbben ezt említik. Természetesen más teendőink is vannak. Akinek nyaralója van, az nyár elején a ház takarításával, felújításával foglalkozik. A kerteket művelők minden évben megküzdenek a fűnyírókkal, hiszen legtöbbször akkor romlik el, amikor éppen nem is számítunk rá.

Nyáron ezért van szükségünk gyorskölcsönre
Nyáron ezért van szükségünk gyorskölcsönre

A szeptemberi iskolakezdés, már augusztusban megterheli a szülők pénztárcáit, míg a nyáron bekövetkező apróbb balesetek, szintén kiadással járnak. Az élénk gyerekek a nyári időszakban gyakorta eltörik a kezüket, vagy apróbb baleset éri őket. Ilyenkor természetesen a szülők valamelyike kiesik a munkából, hiszen a kicsi biztosan otthon lesz, és nem tud elmenni a táborba. Azok a szülők, akik viszont a gyerekek táboroztatásáról gondoskodnak, szintén mélyen kell, hogy a zsebükbe nyúljanak.

hirdetes

Mire veszünk fel nyáron gyorskölcsönt?

Természetesen többek között táboroztatásra. Mire veszünk fel nyáron gyorskölcsönt? A gyerekek táboroztatására biztosan, főleg ha a fővárosban élünk. Ma már nagyon kevés táborozási lehetőséget kínálnak 30 000 forint alatt. Vidéken még elérhetők a 18 000 forint/hét áron értékesített táborok, de a fővárosban és annak környékén teljesen más a helyzet.

Nézzük meg mennyiből lehet most kihozni egy hét táboroztatást. A legnépszerűbbek talán a gyerekek körében a kalandtáborok és a lovastáborok, de sokan szeretik az úszótáborokat is. Zuglóban egy kalandtábor 35 000 Ft/hét áron érhető el, amely a következőket tartalmazza. Aquapark, lovaglás, Golf, Kalandpark, Állatkerti akadályverseny, Kalózparty, Csocsó, Wii party, Foci, napi 4X étkezés. A lovastábor belépő Pomázon heti 35 000 forintért vásárolható meg. Ha a szülők ottalvós táborba szeretnék küldeni csemetéjüket, akkor még többet kell fizetni ezért a szolgáltatásért hetente.

Egy ottalvós fotótábor 75 000 forintba kerül Abádszalókon, hiszen most akciósan hirdették meg. Eredeti ára 150 000 forint környékén volt. A táborban a gyerekek sokszínű gyakorlati képzést kapnak, amelyet kiválóan képzett fényképezéssel foglalkozó szakemberek tartanak.

A nyári táborok 1 hetes időtartamúak. Ha egy szülő a gyerekét 2 vagy akár 3 táborba is el szeretné küldeni, akkor 100 000 forint minimum kiadással kell számolnia a nyári időszakban. A legnagyobb problémát az jelenti, hogy ez a költség nem havonta keletkezik, amikor a tábor van, hanem általában júniusban, hiszen mindenhol, előre elkérik a táborköltségeket.

Nyáron sokszor nyaralásra veszünk fel gyorskölcsönt

A nyári időszak talán az, ami a legjobban megterheli a családok pénztárcáját, hiszen a nyaralások egyre több pénzt emésztenek fel. Már Magyarországon sem olyan olcsó dolog egy nyaralást kivitelezni, hiszen a hazai szállodák is évről évre emelik a szobaárakat. Szerencsés helyzetben vannak azok a szülők, akik SZÉP Kártyával rendelkeznek, és a munkáltatójuk támogatja őket.

Akiknek viszont nem adatott ez meg, azoknak bizony több százezer forintot kell nyaralási kiadásként elkönyvelniük. Nyáron sokan a Balaton felé veszik az irányt, ám akik bevállalósabbak, azok útra kelnek és meg sem állnak a horvát vagy a szlovén tengerpartig, esetleg Bulgáriáig is elmerészkednek. A mire veszünk fel a nyáron gyorskölcsönt kérdésre máris itt a válasz.

Egy bulgáriai nyaralás repülővel 4 csillagos szállodában all inclusive ellátással 166 000 forint környékén érhető el/fő. Ha egy 4 tagú családról van szó, akkor ez 650 000 forintba kerül. Sajnos a családok legtöbbje nem rendelkezik ekkora megtakarítással, így a gyorskölcsön felvétele az egyetlen lehetőség, hogy végre együtt pihenjen a család.

Hol tudunk felvenni gyorskölcsönt a nyaralásra?

A Fair Express, a Cetelem vagy a Provident, illetve a Cofidis kis összegű gyorskölcsönökkel is foglalkozik, így hozzájuk biztosan joggal fordulunk segítségért. A Cofidisnél 800 000 forint gyorskölcsön, hiszen a költőpénzre is gondolni kell, 44 hónapos futamidőre havonta 24 518 forintos törlesztőrészlettel igényelhető.

A THM most igen kedvező, annak ellenére, hogy szabadon felhasználható kölcsönről beszélünk, hiszen mindösszesen 17,22%. A hitelre összesen 256 876 forint plusz kiadással érdemes számolni, azaz a 800 000 forintból 1 056 876 forint lesz, mire kifizetjük. Érdemes azonban több helyen is megnézni a gyorskölcsön lehetőségeket, hiszen nyáron nagyon sok helyen akcióznak a pénzintézetek is.

Szinte naponta változtatják az árakat és a kondíciókat, így érdemes szemfülesnek lenni és akár minden nap megnézni a weboldalakat, hátha éppen most a legkedvezőbb valamelyik ajánlat. A nyaralások tekintetében sem árt, ha odafigyelünk az akciós, vagy akár a lastminute utakra, hiszen nagyon sok pénzt meg lehet takarítani.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása