Gyorskölcsön azonnal, amikor a legnagyobb szükség van rá

Gyorskölcsön azonnal felvehető, még akkor is, amikor 2 nap áll rendelkezésünkre, hogy célunkat elérjük. Nagyon sokszor a legváratlanabb kiadásokkal szembesülünk, hiszen bármi elromolhat otthonunkban, a gyerekeknek azonnal osztálykirándulást kell kifizetni, esetleg a nyári programokra nincsen megfelelő fedezet.

Emellett a ház körüli problémák megoldásában is hatékony megoldást biztosít. Ilyen lehet egy azonnal fűtéskorszerűsítés vagy egy biztosító által nem fedezett kár helyreállítása.

hirdetes

Gyorskölcsön azonnal felvehető, de a pénzintézetek feltételekhez kötik

A gyors hitel igénylési folyamatában a kölcsönt igénylő bevételi forrásait veszik górcső alá. Ezzel kapcsolatosan komoly feltételrendszert alakítottak ki a bankok. Minden esetben meghatározásra kerül, hogy mekkora jövedelmet kell igazolni a gyorskölcsön felvételéhez.

A gyorskölcsön felvételével kapcsolatos elvárások között a legtöbbször a következők is megtalálhatók: 20 év feletti életkor, minimum 3 hónapos munkaviszony igazolása egy jövedelemigazolással, telefonos elérhetőség megadása. Ezen felül figyelik azt is, hogy az igénylő nem áll-e felmondás vagy próbaidő alatt. Nyugdíjasoknál elkérik a vezetékes telefonos elérhetőséget.

Szükség lesz a lakcímkártyára, a személyi igazolványra. Sok esetben elkérik a banki kivonatokat is a jövedelemigazolás mellé, hiszen itt le tudják ellenőrizni a havi kiadásokat. Amennyiben a pénzintézet úgy látja, hogy a hiteligénylő képes lesz a gyorskölcsön visszafizetésére, így mindenképpen megkötik vele a szerződést.

Gyorskölcsönt azonnal szeretnénk, de vajon mennyi pénzt tudunk felvenni?

Gyorskölcsönöket azonnal jellemzően 1 millió forint alatt adnak, hiszen ezek nem ingatlan vásárlásra szólnak. Pár százezer forinttól indulnak ezek a kölcsönök. Akiknek ennél több pénzre van szükségük, azoknak ajánljuk a személyi kölcsönöket, amelyeket, akár 10 millió forint értékben is kiutalják megfelelő hitelbírálat után. Érdemes a kalkulátor oldalakon körülnézni, hogy melyik banknál van éppen valamilyen kedvező hitelfelvételi lehetőség. Sokszor hatalmas akciókkal várják a pénzintézetek az ügyfeleket.

Hol tudunk gyorskölcsönt felvenni?

Magyarországon a Cetelem, a Provident, a Sberbank, a Budapest Bank már foglalkozik gyorskölcsönökkel. A Budapest Bank a Hitel Expresszt, a Provident a Maxi kölcsönét és a 110 hetes kölcsönt, míg a Cetelem a Mindig Kéznél kölcsönt ínálja az azonnali problémák megoldására. Most nézzük meg közelebbről is, hogy pontosan milyen feltételekkel és törlesztőrészlettel juthatunk hozzá a gyorskölcsönhöz azonnal úgy hogy készpénzben kapja meg a hitelt.

Budapest Bank – Hitel Expressz

A gyors hitel hatalmas előnye, hogy bankfiókban és készpénzben is fel lehet venni. A futamidő alatt végig fix a törlesztőrészlet, azaz jól kiszámítható, hogy mekkora kiadással kell számolnunk havonta.

hitel expressz előnyei és feltételei
hitel expressz előnyei és feltételei

Minden hónapban állandó átutalási megbízással, postai csekken vagy akár csoportos megbízással is ki lehet egyenlíteni a törlesztőrészletet. 18 betöltött életkort kér a bank, emellett 21 és 66 éves életkor között társigénylőt kell bevonni a hitelügyletbe.

Ezt a gyorskölcsönt akár külföldiek is igénybe vehetik, de ekkor Magyarországon élő társigénylőt kér a bank. A jövedelmi viszonyokat tekintve minimum 6 hónapos munkaviszony az elvárás, és fontos hogy két munkahely között csak 1 hónapos megszakítás lehet. Nem szabad próbaidő alatt állni és vállalkozóknál 12 hónapos vállalkozói múltat szükséges igazolni. Nyugdíjas igénylők esetén természetesen nem kell a munkaviszony igazolás.

Provident Maxi kölcsön

A Maxi kölcsön fix törlesztőrészletet kínál egészen a futamidő végéig, emellett igen jól tervezhető és egyértelmű feltételekkel igényelhető. Semmilyen rejtett költséggel nem kell számolnia az ügyfeleknek. Ezt a kölcsönt percek alatt lehet igényelni a Provident honlapján keresztül kezes és fedezet nélkül. Az online igénylés pár percet vesz igénybe, így nem kell arra sem heteket várni, hogy a hitelbírálat megtörténjen.

Nem szükséges a Providentnél semmilyen számlát nyitni ahhoz, hogy igénybe vegyük a hitellehetőséget. Egy 350 000 forintos kölcsönt 72 héten át 5658 forintos törlesztőrészlettel lehet igénybe venni, amelynek 57 330 forint a kamata. A teljes visszafizetendő összeg ebben az esetben 407 330 forint. A THM 24,89%. Természetesen ennél a konstrukciónál is lehetőségünk nyílik az otthoni szolgáltatást igénybe venni, de azzal számolni kell, hogy a díjak és a törlesztőrészlet is emelkedni fog.

Sberbank Fair Express

Maximum 1 millió forintig lehet igénybe venni ezt a hitellehetőséget, amelynek futamideje maximum 60 hónap lehet. Ebben az esetben 6178 forintos havi törlesztőrészletet kínálnak az első hónapban, de a második hónaptól havonta 19 828 forintot kell majd befizetni a Sberbankhoz. Mivel ez egy személyi kölcsön is, így a THM jóval kedvezőbben alakul. Jelenleg 11,23 és 14,64% között mozog attól függően, hogy milyen feltételeknek tudunk megfelelni.

Cetelem Mindig Kéznél kölcsön

Egy 300 000 forintos kölcsönt 36 hónapra felvéve, havonta 10 398 forintos törlesztőrészlet mellett kaphatunk meg. 18 éves életkor betöltését kérik, valamint a már megszokott személyes okmányok bemutatását. GYES-ben részesülők ezt a kölcsönt nem vehetik igénybe. 500 000 forint hitelfelvétel esetén 36 hónapos futamidővel havonta 20 952 forintot kell visszafizetni és a hitel teljes összege 623 880 forint lesz.

A THM ebben az esetben 16,06% és a Fix éves ügyleti kamat 14,99%. Ezt a kölcsönt 100 000 – 600 000 forintig tudják folyósítani 12 és 48 hónap között, szabadon választható futamidővel. Ennél a hitelnél érdemes alaposan mérlegelni, hiszen a futamidő, a törlesztőrészlet de még az alkalmazott kamat is végig fix a teljes futamidő alatt.

Ha nem találta meg a megfelelő gyorskölcsönét, akkor ne búslakodjon mert 10 azonnali gyorskölcsön ajánlat közül is válogathat kedvére.

4.5/5 - (4 votes)

Vélemény - hozzászólás hozzáadása