Gyors hitel 3 hónapos munkaviszonnyal, a Raiffeisen hitelfutárral

Gyors hitel 3 hónapos munkaviszonnyal már a Raiffeisen hitelei között is elérhető, hiszen már elérhető a hitelfutár szolgáltatásuk.

A fedezetlen személyi kölcsön további előnye, hogy bármire fel lehet használni az igényelt összeget. Betöltött 18 éves életkor szükséges, de a bank még akkor is folyósít kölcsönt, ha lejáratkor eléri az ügyfél a 70 éves életkort. Ebben az esetben adóstárs bevonását kérik és ugyan olyan gyorsan folyósítják a hitelt.

hirdetes
Raiffeisen gyorskölcsön hitelfutárral?
Raiffeisen gyorskölcsön hitelfutárral?

Gyors hitel 3 hónapos munkaviszonnyal, hitelfutár segítségével

A gyors hitel 3 hónapos munkaviszonnyal a Raiffeisen bank egy különleges szolgáltatásával vehető igénybe. A hitelkérelem új folyamata a következő:

• a weboldalon ki kell tölteni az űrlapot
• telefonon előszűrik és egyeztetik a bank munkatársai az ügyfelekkel a megadott adatokat
• hitelfutárukkal kiküldik a kitöltött igénylési papírokat
• otthonunkban át kell tekinteni a kitöltött papírokat és össze kell készíteni a bekért dokumentumokat
• a dokumentumok összeállítása után a hitelfutárral egyeztetni kell egy következő időpontot
• a hitelfutár újra megérkezik a házhoz és beazonosítja az ügyfeleket, majd magával viszi a bank központjába az aláírt dokumentumokat
• a bank központjában elbírálják a hitelkérelmet
• jóváhagyás után máris folyósítják a kért összeget
Ennyire egyszerű ma a Raiffeisen banktól gyorskölcsönt igényelni, amely ráadásul teljesen szabadon bármire elkölthető.

Miért a legjobb választás a gyors hitel 3 hónapos munkaviszonnyal?

Mert nem szükséges 12 hónapos munkaviszonyt igazolni, így aki éppen nemrég váltott munkahelyet az is igénybe tudja venni a kölcsönt. A bankok lépést tartanak a változásokkal és elfogadják azt is, ha az ügyfelek gyakorta váltanak munkahelyet.

Ez legtöbbször a magasabb bérek miatt alakulhat így, amely a bankoknak is megnyugtató lehet. A gyorskölcsönt 200 000 forinttól egészen 7 millió forintos értékhatárig lehet igényelni. 7 év 84 hónap futamidővel a havi törlesztőrészlet 108 929 forint. A kamatláb 7,95%, a THM pedig 8,7%. Az igen kedvező kamathoz havi 250 000 forintos jövedelmet kell igazolnunk. Mint írtuk a gyors hitel 3 hónapos munkaviszonnyal is igényelhető.

Kiknek ajánlja a Raiffeisen gyorskölcsönét?

Elsősorban azoknak az ügyfeleknek, akik kiszámítható és egyben biztonságos kölcsönt szeretnének felvenni. Akik a nem várt események finanszírozására keresnek azonnali és gyors megoldást. Lakásfelújításra, korszerűsítésre, egy régi autó lecserélésére ez a kölcsön tökéletes megoldást nyújt.

Esetleg a gyorskölcsönnel a már meglévő hitelüket szeretnék egy sokkal jobb kondíciójú hitellel kiváltani. Emellett bármilyen célra el lehet költeni az összeget, legyen az egy nyaralás, egy izgalmas búvár túra, egy fényképezéssel kapcsolatos utazás, bármilyen hobbi költségeinek fedezetére tökéletese.

Nézzünk egy példát, ha nyaralásra szeretnénk 500 000 forintot igényelni

Az 500 000 forintos személyi hitel, azaz a gyorskölcsön 36 hónapos futamidőre 17,95%-os hitelkamattal érhető el. A THM rögzített és mértéke 20,8%. A futamidő végéig összesen 658 092 forintot szükséges visszafizetni a Raiffeisen banknak. A hitel teljes költsége, díja 158 092 forint. Jelen hitelnél a bank 5000 forintos hitelbírálati díjat számol fel.

A havi törlesztőrészlet 18 064 forint, amely nem olyan magas, hogy ne lehetne minden hónapban kifizetni. Az 500 000 forintos gyorskölcsönből egy 4 tagú család 1 hetes nyaralása vidáman megoldható. Ebből az összegből külföldre is el lehet utazni, de leginkább apartmanos elhelyezésben lehet gondolkodni.

Az apartmanos elhelyezés előnye, hogy teljesen szabadon állíthatjuk össze a napi programokat, hiszen nem vagyunk a szállodai étkezések időpontjához kötve. Külföldön 4 fő részére a szállodai elhelyezés 600-800 000 forintos összegben oldható meg, így ha 100 000 forint már eleve félre lett téve a nyaralásra, akkor most érdemes a foglalásokat elindítani.

Más bankoknál milyenek a gyors hitelek?

A Raiffeisen Bankon kívül természetesen más pénzintézeteknél is igényelhető gyorskölcsön. A legtöbb hitelösszehasonlító oldalon meg lehet nézni, hogy éppen milyen kondíciókkal kínálják a szabadon felhasználható hiteleket.

Hitelszerződés megkötése előtt alaposan olvassuk át a szerződés minden apró részletét, hiszen sokszor az apróbetűs részekben vannak a fontosabb tudnivalók az adott kölcsönnel kapcsolatban. Soha ne hagyjuk, hogy a banki ügyintéző sürgessen bennünket, főleg ha 20 évre kötelezzük el magunkat egy pénzintézet felé.

Amennyiben nem nagyon értünk a banki szerződésekhez úgy kérjük meg egy ebben jártas ismerősünket, hogy jöjjön el velünk a szerződéskötésre. Ha nincsen ilyen ismerősünk, akkor is keressünk egy szakembert, aki segítségünkre lesz.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása