Budapesten itt kaphat gyorskölcsönt nagyon rövid idő alatt

Hogy Budapesten hol kapok gyorskölcsönt, arra a kérdésre nagyon egyszerű válaszolni, hiszen ma már szinte az összes pénzintézet folyósít gyorskölcsönt. Sok helyen szabad felhasználású hitelként kínálják az ügyfeleknek, de a lényeg a gyorsaságban rejlik.

Itt kaphat gyorskölcsönt Budapesten
Itt kaphat gyorskölcsönt Budapesten

Teljesen eltérő folyósítási időintervallumokkal találkozhatunk a bankok és egyéb pénzintézetek honlapján. Mindig nézzük meg, hogy csak olyan helyről vegyünk fel kölcsönt, aki megbízható partnernek bizonyul. Az MNB által is nyilvántartott piaci szereplőknek ezen a linken utána is nézhetünk, ha biztonságban szeretnénk magunkat érezni: http://www.mnb.hu/felugyelet . A felügyeleti keretrendszert, a szabályozást és a piacfelügyeletet is megtekinthetjük ezen az oldalon.

hirdetes

Gyorskölcsön lelőhelyek Budapesten

Természetesen a Budapesten hol kaphatok gyorskölcsönt kérdésre más forrásokból is megkapjuk a választ
Budapesten hol kaphatok gyorskölcsönt? Természetesen a netes keresők nagy segítséget nyújtanak, hiszen több honlap is foglalkozik a hitelek összehasonlításával. A szűrők segítségével mi magunk állíthatjuk be, hogy mely kritériumoknak kell, hogy megfeleljen a kölcsön.

Nagyon sok bank termékeit hasonlítják össze ezeken az oldalakon, így otthonunkból szinte kis sem kell mozdulnunk, hogy információhoz jussunk. A mini kölcsön, a Fair Express Személyi Kölcsön, a Cetelem Személyi Kölcsön, a Provident által kínált gyorskölcsön mindenki számára elérhető. Csak át kell tekinteni a kondíciókat és máris tisztán látjuk, hogy melyik a számunkra kedvező.

Nyaraláshoz gyorskölcsönre van szüksége?

Arra a kérdésünkre, hogy Budapesten hol kaphatok gyorskölcsönt már említettük, hogy számtalan helyen megtaláljuk a választ az internet segítségével. Most mégis ajánlanánk pár pénzügyi intézményt, akik már évek óta megbízható pénzügyi partnerei a lakosságnak.

A Cetelem Banknál most akciós a személyi kölcsön. A Cetelem segítségével most a Saját Ritmus szabad felhasználású személyi kölcsön folyósítási díj nélkül igényelhet és a kamat 8,90%. Közel 10 millió forintot is fel lehet venni a Cetelemtől, de mi most maradjunk a kisebb kölcsön összegeknél, hiszen csak a nyaralásban gondolkodunk.

Egy 3-4 tagú család 600 000 forintból külföldi nyaralásban is gondolkodhat. Tengerpart, apartmanos vagy szállodai elhelyezés. Ezen felül az útiköltséggel kell még számolnunk. A repülős utak valamivel drágábbak, így érdemes a közelben lévő Horvátország vagy Szlovénia mellett letenni a voksunkat. Ezekben az országokban kedvelik a magyar turistákat, hiszen évente sok magyar család választja ezeket az országokat nyaralási célpontnak.

A vállalkozó kedvűeket a kempingek is várják, amelyek szinte mindegyike a tengerpart közvetlen közelében helyezkedik el. Most kanyarodjunk vissza a Cetelem kínálatához. 600 000 forint kölcsönt 48 hónapos futamidőre 16 066 forintos havi törlesztőrészlet mellett igényelhetünk. Ezt a kölcsönt most érdemes igényelni, hiszen folyósítási díj nélkül kaphatjuk meg. A korlátlan, díjmentes előtörlesztés lehetősége és az évi egyszeri díjmentes halasztási lehetőség már sokakat vonzott.

Milyen összegben igényelhető a Mini kölcsön

Ez egy teljes új lehetőség, talán sokan nem is ismerik. Ez tényleg egy mini kölcsön, hiszen első alkalommal maximum 45000 forint igényelhető. 30 napos futamiidővel 824 forintos kamat megfizetése mellett 7498 forintos expressz díjjal 4 napon belül kiutalásra kerül. Összesen a 45 000 forintos hitelre 53 322 forintot kell a futamidő végén visszafizetni.

A THM 24,6% és arra is lehetőség van, hogy a visszafizetést meghosszabbítsuk, ebben az esetben a prolongációs díj 45 napra 12 000 forint. Ha 45 napra kérjük a gyorskölcsönt, akkor összesen 57492 forintot szükséges a futamidő végén megfizetni.

A kölcsön igénylése egy regisztrációval kezdődik a honlapon keresztül. Ezután már a kölcsönszerződés aláírása következik, majd az igényelt kölcsön meg is érkezik a számlánkra. Online vagy papír formátumú szerződéskötésre is lehetőség van, ezt mindenki maga döntheti el, melyik megoldást választja.

Expressz szolgáltatás 1 órán belüli folyósítással

Érdemes az Expressz szolgáltatásért magasabb összeget fizetni, ha tényleg azonnal szükségünk van a pénzre, hiszen akár 1 órán belül is megtörténhet a folyósítás. Ehhez természetesen el kell fogadniuk az igénylést és minden hivatalos dokumentumot hiánytalanul be kell mutatni.

Erre a kis összegű kölcsönre leginkább akkor érdemes gondolni, ha szeptemberben a beiskolázás miatt plusz kiadásaink keletkeznek, vagy a nyaraláshoz nincsen meg a költőpénz egy része, esetleg elromlik egy hűtő vagy egy mosógép és annak a vételárát szükséges azonnal kipótolni. Ezekre a váratlan helyzetekre kínál tökéletes megoldást a Mini kölcsön.

Természetesen nem csak ekkora összegben igényelhet, hiszen a plafon 150 000 forint. Második alkalommal 80 000 forintig lehet kölcsönigénylést benyújtani, harmadik alkalommal 115 000 forintos kölcsönt igényelhetünk és csak a negyedik alkalommal és utána folyamatosan van lehetőség a 150 000 forintos kölcsön igénylésére.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása