Gyors hitel aktív bar listásoknak is adható, bár ez nem minden banknál érhető el

Gyors hitel aktív bar listásoknak is elérhető, de ehhez alaposan át kell nézni a pénzintézetek ajánlatait. Sok bank elutasítja azokat az ügyfeleket, akik a BAR listán vannak, vagy bármikor oda kerültek.

Ennek oka, hogy a bankok mindig olyan pénzkihelyezésekre törekednek, amelyeknél tudják, hogy a hitel visszafizetésre fog kerülni. Ha nem tudjuk pontosan, hogy mi ezen a BAR listán szerepelünk-e, akkor bármelyik bankban kérhetünk ez irányú felvilágosítást.

hirdetes
Gyors hitel így kaphatnak az aktív bar listások
Gyors hitel így kaphatnak az aktív bar listások

Gyors hitel aktiv bar listásoknak bár a helyzet nem túl egyszerű

Gyors hitel aktiv bar listásoknak is elérhető, de vannak mégis olyan helyzetek, amikor kaphatnak hitelt a pénzintézetektől. A bar lista ma már KHR néven szerepel a bankoknál, azaz Központi Hitelinformációs Rendszerként fut.

A Google keresőben nagyon sokszor erre keresnek rá az ügyfelek, hiszen évekkel ezelőtt sokan felkerültek erre a listára. Sokan megbélyegzésnek tekintik ezt, hiszen egy feketelistaként üzemel. Ugyan nem ez a legnagyobb gond, ha valaki nem fizeti a hitelét, hiszen annak bizony sokkal súlyosabb következményei is vannak, főleg akkor, ha fedezetként ingatlant is felajánlottunk szerződéskötéskor.

Tartozás esetén a bank lefoglalja az ingatlant és előértékesítési joggal is rendelkezik. A listát a pénzügyi intézmények közösen tartják fent és üzemeltetik is. Itt nem csak a rossza adósok listáját vezetik, hanem a csalókét is, valamint azokat is, akik megbízhatatlannak minősültek.

Erre a listára ma már nagyon gyorsan fel lehet kerülni, így érdemes a törlesztőrészleteket időben megfizetni. Pár hónap csúszás utáni törlesztőrészlet kifizetéssel már fel is lehet rá kerülni. Alapesetben az adósság rendezése után 1 évvel le lehet kerülni erről a listáról és így újra fel lehet venni a kölcsönt. Aktív és passzív bar lista is létezik. Azok az ügyfelek, akik a passzív bar listán vannak fent, már sok helyen kaphatnak hitelt.

A gyors hitel aktiv bar listásoknak a Providentnél elérhető

A gyors hitel aktiv bar listásoknak a Providentnél elérhető, így érdemes talán itt kezdeni a kölcsönigénylés benyújtását. Nézzük meg, milyen hitellehetőségeket kínál a pénzintézet. Provident Kölcsönt és Provident Maxi kölcsönt lehet jelenleg igényelni.

Az alap kölcsön fedezet nélkül kis összegben igényelhető. Ez egy rövid lejáratú kölcsön, amelyet banki utalással bocsátanak az ügyfelek rendelkezésére, így banknál vezetett folyószámlára mindenképpen szükségünk lesz. A kölcsönt heti rendszerességgel kell mindenkinek visszafizetnie, amely szintén banki utalással történhet meg. A kölcsönt 30 000 forinttól egészen 440 000 forintig lehet igényelni, így bármi is legyen a hitelcél és ebbe a keretösszegbe belefér, arra tökéletes megoldást nyújt.

Futamidők tekintetében is eléggé engedékeny a Provident, hiszen 42, 57, 72 és még 110 hetes futamidőre is meg lehet kötni a szerződést. Kezest és fedezetet sem kérnek, emellett a gyorskölcsön szabadon bármire felhasználható. A törlesztőrészletek a teljes futamidő alatt változatlanok, azaz igen jól tervezhetők. 18 éves betöltött életkort, bejelentett magyarországi lakcímet, igazolt havi rendszeres jövedelmet, érvényes azonosító okmányokat és lakossági bankszámlát kérnek, semmi egyebet.

Maxi kölcsönnél, ahogy a neve is utal rá, már magasabb összeget kínál a Provident. Ezt a gyorskölcsönt 500 000 forinttól egészen 1 millió forintig lehet igényelni. Általában a nagyobb és hirtelen felbukkanó váratlan kiadásokra ajánlja a Provident a maxi konstrukcióját.

Ezt a kölcsönt havonta egyszer szükséges törleszteni. 30 hónapos futamidőre kezes és fedezet nélkül lehet igényelni. A szabad felhasználású gyorskölcsönt aktiv bar listások számára is elérhető. Itt sincsen árfolyam vagy kamatkockázat és a futamidő teljes tartama alatt ugyanazt a törlesztőrészletet kell megfizetni. Az igénylés feltételei megegyeznek az alapkölcsönével.

Milyen hiteligénylési folyamatra kell számítani a Providentnél?

Telefonos ügyfélszolgálat segítségével veszik fel az ügyfelekkel a kapcsolatot, de arra is lehetőség van, hogy már a weboldalon elindítsuk a gyorskölcsön igénylését. Itt a kölcsönigénylés gombra kattintva máris elindíthatjuk a szerződés megkötését.

Amint kitöltöttük az űrlapot a Provident munkatársa fog jelentkezni telefonon, aki egyezteti a kölcsön feltételeit és felveszi a hitelbírálathoz szükséges összes fontos adatot. Provident kirendeltségen történhet meg a szerződéskötés egy előre egyeztetett időpontban.

Miután elbírálták a hitelkérelmünket 10 munkanapon belül már számíthatunk is a kért összeg folyósítására. Minél gyorsabban sikerül a kért dokumentumokat benyújtanunk annál gyorsabban juthatunk hozzá a kölcsönhöz, ezért érdemes a hivatalos papírokat már jó előre összekészíteni.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása