Mikor bírálják el a Cofidis hitelt?

A Cofidis hitelek elbírálása talán a leggyorsabb Magyarországon. Már a koronavírus járvány előtt is létezett náluk az online hitelügyintézés, de amikor szigorodtak a vészhelyzeti intézkedések, elsőként léptek, és biztosították az ügyfelek számára a teljesen papírmentes ügyintézést. Ez a hitelek elbírálását és folyósítását is meggyorsította, így esőként tudták biztosítani az ügyfeleknek, hogy akár 24 órán belül a pénzükhöz juthassanak. Természetesen még mindig van lehetőség a papír alapú, vagy a hibrid (félig elektronikus, félig papír alapú) ügyintézéshez.

Az ügyintézés a következőképpen néz ki a Cofidis hitelek esetében. Először is el kell indítani egy előzetes hitelkérelmet. Ezt megtehetjük telefonon vagy online is. Pár kérdést fognak feltenni nekünk, melyből kiderül, hogy mekkora összegre vagyunk jogosultak. Eztán kapunk egy szerződéstervezetet, ami ha megfelel, akkor már csak alá kell írni, amit többféleképpen is megtehetünk. A szükséges dokumentumokat, valamint az aláírt szerződést el kell juttatnunk a Cofidishez. Ekkor történik meg a végleges elbírálás, majd a hitel folyósítása.

hirdetes

Hogyan lehet meggyorsítani az ügyintézést?

Ahhoz, hogy akár már 24 órán belül a pénzünkhöz juthassunk, élnünk kell az azonnal gyorskölcsön lehetőségével. Ezt a megoldást a Cofidis három hitelkonstrukciójával tudjuk megtenni: a Fapados kölcsönnel, az Adósságrendező hitellel, és a Megújuló hitellel. Ebben az esetben a hitel igénylését online vagy telefonon kell megindítanunk, mely során megtörténik az előzetes hitelelbírálás. Ha megfelel a szerződés, illetve a megítélt hitelösszeg, akkor a szerződést vagy letöltjük, vagy e-mailben kérjük. Ezután jöhet az azonosítás.

A leggyorsabb megoldás a videóhívás és a szóbeli szerződéskötés. Ez azt jelenti, hogy miután a videóhívás során azonosítottak minket a személyi okmányaink alapján, szóban nyilatkozunk, hogy elfogadjuk a szerződésben foglaltakat. Ezt minden hétköznap 8 és 20 óra között tehetjük meg. A szükséges dokumentumokat is érdemes az online felületre feltölteni. Ha minden hiánytalanul felkerül, már el is indul a végleges elbírálás. Amennyiben ez is pozitív lesz, a pénzt folyósítani is fogják.

Mitől függ, hogy pozitívan vagy negatívan bírálják el a Cofidis hitelt?

Ha gyorsan hitelre van szükségünk, a Cofidis hitelei jó megoldást jelenthetnek az azonnali gyorskölcsön funkció miatt. Ahhoz, hogy a lehető leggyorsabb legyen az ügyintézés, a szükséges dokumentumokat előre szerezzük be. Amikor a hitel előzetes elbírálására kerül a sor, jó, ha már minden szükséges papír a kezünkben van. Természetesen a végleges elbírálás során is elutasíthatnak minket. Erre általában akkor kerül sor, ha a hitelező szerepel a KHR listán negatív adósként, vagy ha a jövedelemigazolás alapján mégsem jogosult a felvenni kívánt összegre.

Még az is kizáró tényező lehet, ha már van hitelünk, és az új hitellel együtt a fizetésünk már nem elegendő mindkét törlesztő részlet teljesítéséhez. Ezekre érdemes figyelni, illetve a hitelfelvételre vonatkozó feltételeket alaposan átolvasni. A Cofidis hitelei nagyon jó konstrukciók, és a hitelelbírálás is az egyik leggyorsabb Magyarországon.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása