Itt a tavasz, indul a Raiffeisen Tavaszi bankszámla akció

Most 10 000 Forintos jóváírást jelenthet a regisztráció az új bankszámlán. A bank tavaszi akciója új ügyfeleknek szól, akik 10 000 Forint jóváírást kapnak amennyiben új bankszámlát nyitnak a Raiffeisen Banknál. Új ügyfél az, aki 2019 november 17. után és 2020. február 6. napját követően bankszámlát nyit és még nem rendelkezett a Raiffeisen banknál premium vagy akár lakossági bankszámlával. A banknál a pénzügyeket nagyon könnyen és gyorsan lehet intézni, hiszen a myRaiffeisen mobilapp mindenben segít. A bankszámla megnyitása után díjmentes átutalást indíthatnak az ügyfelek belföldön forintban. A közüzemi díjak és egyéb szolgáltatók esetén esetleg ingyenes beszedés is kezdeményezhető.

Hogyan lehet bankszámlát nyitni most a Raiffeisen banknál?

A Raiffeisen bank oldalán egy rövid regisztrációval kezdeményezhető a bankszámlanyitás. Munkanapokon 8 és 16 óra között beérkezett igénylésekre még aznap, míg a munkanapon kívüli igénylések esetén a rákövetkező munkanapon reagálnak a megkeresésre a bank munkatársai. A bank számtalan bankszámlát kínál az ügyfeleknek.

hirdetes

Mikor érkezik meg a jóváírás?

Az előre egyeztetett időpontban az ügyfél megnyitja a bankszámlát, a bankfiókban igényli a betéti kártyát és a Raiffeisen DirektNet szolgáltatást, valamint május 29-ig letölti a myRaiffeisen mobilapplikációt és egy alkalommal be is lép oda. A másik lehetőség, hogy vásárol egy új betéti kártyát és 2020. május 29-ig könyvelésre kerül a vásárlás összege a számlán. A jóváírást a bank legkésőbb 2020. június 30-ig elindítja.

Milyen feltételeknek kell teljesülnie?

2020. február 17. és 2020. március 29. között szükséges megnyitni a lakossági bankszámlát. 2020. február 17. és 2020. március 25 között sikeres regisztrációt kell végrehajtani a honlapon keresztül. A sikeres online regisztráció után a visszahívás utáni napon meg kell nyitni a bankszámlát. Az akcióban résztvevő lakossági vagy prémium megoldások bármelyikét. 2020. május 29-ig igényli a Raiffeisen DirektNet-et és letölti az applikációt, majd sikeresen belép az alkalmazás felületére. 2020. május 29-ig Raiffeisen betéti kártyát igényel és a kártyával legalább 1 POS vásárlást bonyolít le. Ez lehet bolti vagy online vásárlás is.

Milyen adatokat kérnek regisztrációnál?

A Raiffeisen Bank honlapján egy igen. egyszerű regisztrációs ívet szükséges kitölteni a bankszámlaigényléshez. Vezetéknevet, keresztnevet, születési dátumot, email címet kérnek a leendő ügyfelektől annak érdekében, hogy az első kapcsolatfelvétel gördülékeny legyen.

Milyen számlacsomagok közül lehet választani?

Díjnyertes számla, Premium Gold 2.0 számlacsomag, Premium Select számlacsomag, Aktivitás 3.0 számla, Mindennapok 2.0 számla áll az ügyfelek rendelkezésére. A Díjnyertes számlát azoknak ajánlják, akiknek minimum 161 000 Forint jóváírás érkezik havonta a bankszámlájára akár két részletben is. A betétkártyát aktívan használja és jellemzően online intézi a fizetéseket. Erről a számláról fizeti a közüzemi számlákat és az egyéb kiadásokat, aktívan használja a mobilalkalmazást vagy az internetbankot.

A Premium Gold 2.0 számlacsomag havi számlavezetési díja 0 Ft, 4 db kedvezményes készpénzfelvételt biztosít belföldön. Teljesen ingyenes a belföldi és a külföldi betétkártya használat, a közüzemi díjak fizetése, a START Okos kártya az első évben és a kártyához tartozó utazási biztosítás is. A Premium Select számlacsomag akkor vehető igénybe, ha legalább 30 m Forint összegű megtakarítással rendelkezik az igénylő vagy legalább 1 millió forint havi beérkező jövedelemmel rendelkezik akár 3 részletben is.

Díjmentes számlavezetés, korlátlan és díjmentes átutalás belföldön, díjmentes készpénzfelvétel belföldön, díjmentes beszedések, díjmentes fizetés a bankkártyával belföldön és külföldön egyaránt. Az Aktivitás 3.0 számla választása azoknak az ügyfeleknek ajánlott, akik rendszeresen használják a számlát és a bankszámlájáról intézik a fizetéseket, valamint rendszeresen használják a betétikártyát és internetbanki, valamint mobilalkalmazást igényelnek és használnak.

A Mindennapok 2.0 számla azoknak ajánlott, akik kedvelik a személyes banki ügyintézést és szívesen intézik pénzügyeiket a bankfiókokban, illetve kedvező havi díjjal rendelkező számlát keresnek. Havonta az első két készpénzfelvétel belföldön ingyenes maximum 150 000 Forintig és kedvező díjú a beszedés és a rendszeres átutalások indítása. A számlával rendelkező ügyfelek díjmentesen használhatják a mobilalkalmazást és az internetbanki szolgáltatást.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása