Hasznos OTPdirekt eszköz vállalkozásoknak – Electra Terminál

Az OTPdirekt banki szolgáltatás magánszemélyek, kis-és középvállalkozások, valamint vállalatok számára is remek megoldás a banki ügyek kényelmes, gyors és önálló intézésére. Rendszeresen nagyobb pénzforgalmat bonyolító vállalkozásként, vállalatként biztosan nagyon fontos a pénzügyek lehető leggyorsabb, legprecízebb intézése. Az szintén nagy jelentőséggel bír, hogy az OPT bank mindig rendelkezésre álljon, 0-tól 24 óráig.

Ehhez kínál az OTP egy remek megoldás, mégpedig az OTPdirekt Electra Terminált, amely lehetővé teszi, hogy a nagy pénzforgalmat bonyolító ügyfelek bármikor könnyedén és gyorsan intézhessék átutalásaikat, valamint folyamatosan lekérdezhessék a számukra szükséges információkat.

hirdetes

OTPdirekt Electra terminál beszerzése

Az OTPdirekt újdonságát, az OTP Bank hivatalos weboldaláról lehet letölteni, ahol mindig megtalálhatóak a legújabb verziók is. A weboldalon fel is hívják a figyelmet arra, hogy aki most telepíti először az Electra Terminált, már mindenképpen az új verziót töltse le és telepítse.

A rendszer az OTPdirekt Electra terminál frissítéseiről mindig tájékoztatást küld ügyfeleinek magán a kliensen keresztül. A weboldalon egyébként a letölthető fájlok mellett interfész leírás és „gyakran feltett kérdések” is megtalálhatók, hogy ezzel is segítsék az eszköz telepítését, használatát.

Szintén megtalálható a letölthetők listájában egy interaktív oktató is, ami „Interaktív oktató v6.00” névre hallgat, tehát az új verziókhoz készült, friss oktatóanyag. A .pdf formátumban letölthető telepítési útmutatóval egészül ki a teljeskörű tájékoztatás és segítség. A weboldalról a v6.02-18-as régebbi és a v6.02-189-es újabb verziók tölthetőek le.

OTPdirekt Electra terminál előnyei

Mondanunk sem kell, hogy az OTPdirekt vállalkozásoknak kínált eszköze a pénzforgalom lebonyolításának egyszerűsítését, személyre szabhatóvá tételét és gyorsaságát erősíti, ezek a legnagyobb előnyei. Node mindezt hogyan éri el? Milyen speciális lehetőségeket tartogat?

Mitől több, mint az egyszerű OTPdirekt netbankolás?

Az OTPdirekt Electrája rendkívül felhasználóbarát programkezelést kínál, így az idősebb vagy kevésbé technikai beállítottságú titkárnő is könnyedén átlátja és elsajátítja kezelését. A rohanó világunk rohanó és mindig időhiányban szenvedő ügyintézői, vezetői is gyorsan megtanulhatják használatát, így nem kell órákat pazarolniuk az újdonság megismerésére.

Az Electra lehetőséget nyújt az ismétlődő megbízások újrafelvitele helyett sablonkészítésre, mellyel ezek a megbízások néhány kattintással elindíthatóak lesznek a jövőben. Nagy előny az is, hogy az Electra Terminálon keresztül korlátlan mennyiségű megbízást tartalmazó csomagokat küldhetnek a vállalkozások a bankoknak.

Tranzakció indítása

Az előkészített tranzakcióknál beállítható tetszőleges indítás, tehát a tranzakciók időzíthetőek, így akár szabadságolás ideje alatt sem lesz probléma, vagy a nagy rohanásban előre is dolgozhatunk.
Az Electra lehetőséget ad az adatok importálására és exportálására, így még a könyvelőnek szánt anyagok előkészítését is nagyban segíti. Emellett biztosít tranzakció és felhasználó követést is, még az információs rendszerben való mozgás esetén is.

A nemzetközi partnerkapcsolatoknál lehet jelentősége annak, hogy nemzetközi nyelvi platformokat használ, melyeket felhasználótól függően lehet beállítani. lehetőség van egy cég több telephelyén történő telepítésre is, ráadásul az aláíró jogosultsággal rendelkező személyek jogosultságai, kódjai minden telephelyen azonosak és automatikusan érvényesíthetők. A verzióváltás centralizált.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása