Gyorskölcsönt hol kaphatok Debrecenben?

Gyorskölcsönt hol kaphatok Debrecenben? Természetesen a legtöbb banknál elérhetők a gyorskölcsönök, de nem mindegy, hogy melyik pénzintézetet választjuk, hiszen a folyósítási idő intervalluma esetenként eltérhet.

Természetesen ma már a neten is el lehet indítani a gyorskölcsönök igénylését, ezért tulajdonképpen nincsen is városhoz kötve. A pénzintézetek honlapján elérhetők az igényléshez szükséges űrlapok, amelyeket kitöltve máris el lehet indítani a kölcsönkérelem benyújtása iránti kérelmet.

hirdetes
Itt igényelhet gyorskölcsönt Debrecenben
Itt igényelhet gyorskölcsönt Debrecenben

Gyorskölcsön hol kaphatok Debrecenben és mit kell tennem, hogy az igénylést elindítsam?

A gyorskölcsönt hol kaphatok Debrecenben kérdésre már megadtuk a választ, hiszen akár neten is elindíthatjuk a kérelmet. A Provident weboldalán elérhető a lehetőség, így már akár a nyári terveket is meg lehet valósítani a kölcsön felvételével.

A Provident heti kölcsön pontosan a nyaralási célok megvalósításában nyújt hatalmas segítséget. A legkisebb felvehető kölcsön 30 000 forint, míg a plafon 1 millió forint. Természetesen a nyaralástól függ, hogy mekkora kölcsönt kell felvennünk. Egy belföldi nyaralást 3 fő részére már 400 000 forintból megoldhatunk, ha egy hetes nyaralásban gondolkodunk.

Ha viszont külföldre készülünk, akkor mélyebben kell a zsebünkbe nyúlni. Egy Szlovéniai nyaralás 4 főre akár az 1 millió forintot is elérheti attól függően, hogy milyen ellátást kérünk a szállás mellé. Az igénylés elindításához a Provident honlapján ki kell választani a számunkra megfelelő gyorskölcsön lehetőséget és visszahívást kell kérni. Az ügyintézők nagyon gyorsan felveszik a kapcsolatot az ügyfelekkel, akikkel közösen egyeztetik a hitel részleteit. Az ügyintézők minden kérdésre tudnak válaszolni, ezért teljes körűen elindítható a gyorskölcsön igénylés telefonon.

Gyorskölcsönt hol kaphatok Debrecenben és milyen összegben vehető fel?

A gyorskölcsönt hol kaphatok Debrecenben kérdésre a válaszunk, például a Provident akadálymentesített hitelpontján. A pontos címe: 4034 Debrecen, Vágóhíd u. 2. II. ép. II. em. A weboldalon elindított hitelkérelmek következő lépéseként a szerződés aláírása hitelbírálat után ezen a hitelponton történhet meg.

Természetesen az otthoni szolgáltatást választókhoz a banki ügyintéző házhoz megy, így nem szükséges kimozdulni sem otthonunkból. 1 millió forint gyorskölcsön esetén havi 43 834 forintos törlesztőrészlettel érdemes számolni. A futamidő 30 hónap és a teljes hiteldíjmutató 24,89%.

Az utolsó törlesztőrészlet 43 834 forint lesz, míg a hitel teljes visszafizetendő összege 1 315 600 forint. Láthatjuk, hogy az 1 millió forintos kölcsön felvétele 315 600 forintba kerül. 400 000 forint gyorskölcsön felvétele esetén természetesen az összköltség is csökken, de nézzük meg pontosan, mennyit kell fizetnünk. 110 hetes futamidőre a heti törlesztőrészlet összege 4566 forint.

A teljes visszafizetendő összeg kicsit kedvezőbb, mint 1 millió forintnál, hiszen itt 502 200 forintot kell visszafizetni, így az összköltsége a hitelnek 102 200 forint lesz. A teljes hiteldíj mutató 24,90%. Utolsó héten már csak 4506 forintos törlesztőrészlettel kell számolnunk.

Miért érdemes otthoni szolgáltatást igényelni?

A gyorskölcsönök mellé igénybe lehet venni az orrhoni szolgáltatást is, amely esetében a Provident képviselője személyesen keresi fel az ügyfeleket otthonukban. A kölcsönt készpénzben adja át nekünk és a törlesztés is készpénzben történhet meg hetente.

Ez egy kényelmi szolgáltatás, amellyel azoknak érdemes élniük, akiknek kevés a szabadidejük és nem szeretnék azt sem, ha bankszámlájukról vonnák le minden hónapban a kölcsön törlesztését. Ezzel a megoldással tényleg egy kényelmi szolgáltatást kínálnak nekünk.

A kölcsönhöz Előrelátó Csomagot is lehet kérni, amely halál esetére nyújt megoldást. A csomag megvásárlásával halál esetén a fennálló tartozás elengedésre kerül. A kölcsönszerződéstől az ügyfél 30 napon belül külön díj megfizetése nélkül is elállhat. A csomag ezen felül tartalmaz egy csoportos élet- és balesetbiztosítást is, amely sok váratlan helyzetben nyújthat azonnali segítséget.

Érdemes kölcsönfelvétel előtt teljeskörűen tájékozódni, hogy melyik megoldás az, amely tökéletesen megfelel gyorskölcsön felvételi igényünknek. Csak úgy vegyünk fel kölcsönt, ha biztosak vagyunk abban, hogy mindig fizetni tudjuk a törlesztőrészletet.

Gyorskölcsönt még Debrecenben itt kaphat

A Hitelmindenkinek.hu bankfiókokat tartalmazó oldalán megtalálj azok a bankokat ahol igényelni tud gyorskölcsönt Debrcenben. Jelenleg 23db pénzintézet van.

Otp bank debreceni fiókjai
Raiffaisen bank Debrecen bankjai
Erste Bank fiókok Debrecenben

 

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása