A gyorskölcsönt ezért szeretik ajándékok vásárlásához

A karácsony körüli időszak sokak számára megterhelő, hiszen az ajándékok beszerzése nem egyszerű feladat, ilyenkor sokszor a gyorskölcsön a megoldás. Sokan már év közben hatalmas spórolásba kezdenek, és havonta félrerakják a pénzt, amelyet ajándékra szánnak.

Ez tényleg megoldás lehet, hogy ne decemberben kelljen megküzdeni egy nagy hatalmas kiadással. Viszont nem mindenki tud spórolni év közben, hiszen az egyéb kiadások is folyamatosan hónapról hónapra terhelik meg a családi költségvetést.

hirdetes

Ahol gyerekek vannak ott még nagyobb a gond, hiszen az óvodai és iskolai költségek is folyamatosan napirenden vannak.

A gyorskölcsön ma már több hitelintézetnél akár akciósan is igényelhető

A karácsonyi időszakban a hitelintézetek zöme igyekszik ügyfeleinek kedveskedni egy-két hihetetlen akciós lehetőséggel. Ez a kölcsön konstrukció, ahogy a neve is sejteti, pontosan azért előnyös, mert nagyon gyors hitelbírálattal és folyósítással jár.

ajándék vásárlás gyorskölcsönből
ajándék vásárlás gyorskölcsönből

Ezt a kölcsönt a legtöbb helyen akár 1 nap alatt is fel lehet venni és a szupermarketekben vagy a hipermarketekben is megtalálhatók a különféle hitelintézetek kirendeltségei. A gyorskölcsönöket zömében 30 000 forinttól kínálják, hiszen ennél magasabb összegre nem igazán van szüksége senkinek, hogy ajándékot vagy valamilyen háztartási készüléket vegyen.

Minden ilyen gyorskölcsönhöz jövedelemigazolást kérnek, amely egy 30 napon belüli munkáltató igazolás. A munkaviszonnyal kapcsolatosan az elvárás minimum fél év, de már olyan hitelintézet is akad, ahol 12 hónap munkaviszony igazolást kérnek. A KHR listán szereplőknek nem tudják folyósítani a kölcsönöket, így ha valaki tisztában van vele, hogy szerepel a BAR listán, akkor nem érdemes benyújtani a hiteligénylést. A karácsonyi időszak az akciók időszaka, így érdemes először az interneten keresztül megnézni a lehetőségeket.

Melyik banknál érhetők el most a legjobb kondícióval bíró gyorskölcsönök?

A gyorskölcsönök legtöbb esetben személyi kölcsönök formájában érhetők el a bankoknál. Az OTP gyorskölcsöne 100 000 – 7 000 000 forintig érhető el. Jelenlegi akciós THM 8,3%. Az OTP konstrukciója a teljes futamidő alatt fix akciós kamatot kínál, így nem kell azért aggódni, hogy a kölcsön felvétele után hirtelen megemelkedik a törlesztőrészlet és a család számára kifizethetetlen méreteket ölt.

Egy online kupon segítségével 1 százalékpont kamatkedvezményt is el lehet érni, ezt érdemes a weboldalon keresni. Mindenféle induló költség nélkül rugalmas futamidővel és egyszerű dokumentációs feltételekkel várják az ügyfeleket.

Ezt a kölcsönt az elfoglaltabb ügyfelek akár online is igényelhetik, amelynek segítségével még időt is megspórolhatunk. Nem kell órákat várni a bankfiókban, hiszen a kölcsön online benyújtható. Érdemes a szükséges hivatalos papírokat már jó előre beszerezni, ezzel is gyorsítva a hitelfelvételt.

Az OTP a kölcsön igénylésekor nem kér fedezetet, így a meglévő ingatlant nem szükséges bevonni a banki ügyletbe. A Cetelemnél is érdemes körülnézni, hiszen a gyorskölcsönök között az online áruhitel is megtalálható. A Cetelemmel szerződött partner üzletekben azonnal vásárolhatunk is.

Miután megtörtént a vásárlás csak utána kell megkezdeni a hitel törlesztését. A szintén fix kamatozású hitel forint alapú és az ország több pontján is elérhető. Közel 2200 partnerüzletben köthető meg ez a kölcsön típus. A kölcsön segítségével bútorokat, műszaki cikkeket, barkács felszerelést, informatikai berendezéseket és gépeket is vásárolhatunk. 200 000 Ft 36 hónapra már havi 8940 forintos törlesztőrészlettől igényelhető. A teljes hiteldíj mutató ugyan nem a legalacsonyabbak közé tartozik, de enne fejében mindenféle idegeskedés nélkül beszerezhetjük a karácsonyi ajándékokat.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása