Az 1 napos gyorskölcsön az, ami gyors segítség, ha a lakásban el megy a fűtés

Minden otthonban fontos, hogy a téli időszakban a fűtési szezon akadálymentesen alakuljon, így gond esetén a gyorskölcsön azonnali segítséget nyújthat.

Erre már előre fel lehet készülni. Nem fontos kivárni, amíg a kazán teljesen tönkremegy, hiszen akkor nagyon gyorsan kell cselekedni.

hirdetes

Ha mégis ebbe a hibába esünk, akkor a kölcsön nyújthat azonnali segítséget a probléma orvoslására.

A gyorskölcsön télen is elérhető több bankfiókban

A kölcsönök minden hitelintézetnél más és más kondíciókkal vehetők igénybe. Érdemes egy alapos kutatással kezdeni a hitelfelvételt, mert lehet, hogy havonta több ezer forintot is megspórolhatunk, ha nyitva tartjuk a szemünket.

fűtés nélküli lakás esetén segíthet egy gyorskölcsön
fűtés nélküli lakás esetén segíthet egy gyorskölcsön

Egy kazán megvásárlása ma már több százezer forintba kerül. A legjobb, ha egy modern kondenzációs kazán mellett tesszük le a voksunkat, amely ugyan nem lesz túl olcsó mulatság, de pár évre biztosan megszabadulunk a kazán vásárlás terhétől.

A zárt égésterű készülékek már turbós kivitelben is kaphatók, így nem szükséges, hogy a kéményt is használjuk fűtéshez. Ez a kazán sokkal kevesebbet fogyaszt, mint társai, hiszen ugyanazt a hőmennyiséget sokkal kevesebb gázfogyasztással érhetjük el.

Érdemes a melegvíz fogyasztásunkat is mérlegelni, hogy tárolós vagy átfolyós berendezést válasszunk-e otthonunkba. nem érdemes elhamarkodott döntést hozni, hiszen a kazán vásárlás nagyon fontos dolog. Természetesen ilyenkor egy fűtéshez is értő szakembert kell a helyszínre hívni, aki segít a döntés meghozatalában. Mivel a gyorskölcsön szabadon felhasználható, így akár a szakember munkabérét is ki tudjuk majd a gyorskölcsönből fizetni.

Melyik banknál érdemes most felvenni a kölcsönt?

Egy 600 000 Ft körüli kölcsön felvétele már több banknál is megfizethető áron érhető el. 5 évre felvett kölcsön már 11,73% THM-ra igényelhető. A Teljes Hiteldíj Mutató már a teljes hitel költségét jelenti, így egyéb extra kiadásokkal, felárakkal nem kell számolnunk.

A CIB Előrelépő gyorskölcsön 300 000 – 10 millió forintig is igényelhető, így akár egy teljes fűtéskorszerűsítést is végrehajthatunk segítségével. Érdemes alaposan megfontolni, ha már hozzányúlunk a fűtésrendszerhez, akkor érdemes azt teljesen rendbe tenni. Az újabb szerelési munkálatok csak újabb bonyodalmakkal és piszokkal járnak valamint a lakásban lévő felfordulást is elég egyszer túlélni.

A CIB banknál a 600 000 forintos kölcsön 11,73% THM mellett 60 hónapra is igényelhet. A havi törlesztőrészlet 13 088 forint lesz, amely a családok számára még elviselhető terhet jelent. Lehetőség van egy ingyenes telefonos hitelbírálatot is igénybe venni, amellyel érdemes is élni, ha nem szeretnénk felesleges és időpazarló köröket futni. 120 000 forintos havi jövedelmet kérnek, emellett 3 hónapos munkaviszonyt is igazolni kell.

A telefonos segítséggel akár 1 nap alatt megtörténhet az elő bírálat, de fontos, hogy minden hivatalos dokumentumot be kell mutatnunk a hitelintézetnek. A Cetelem saját ritmus személyi kölcsöne már kicsit borsosabb kamatot kínál, de 400 000 – 9 900 000 forintig igényelhető. A karácsonyi időszakban 25 000 forintos online vásárlási utalvánnyal is kedveskednek az ügyfeleknek.

A korlátlan és teljesen díjmentes előtörlesztés lehetőségét mindenkinek biztosítják, így ha úgy érezzük év közben, hogy szabadulnánk a hiteltől akkor érdemes ezt az opciót választani. Emellett évente egyszer lehetőségünk nyílik a törlesztőrészlet halasztásra is, amely szintén sokaknak nyújthat segítséget azokban az időszakokban, amikor például munkabér kiesés tapasztalható.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása