Gyorskölcsön készpénzben 24 óra alatt, szinte minden célra

Gyorsksölcsön készpénzben is felvehető, hiszen pénzintézete válogatja, hogy milyen módon adják át számunkra a kölcsönt. Természetesen a pénzt igény esetén bankszámlára is elutalják, így érdemes áttekinteni a különböző ajánlatokat. Legtöbb esetben akkor fordulnak a családok ehhez a megoldáshoz, ha hirtelen kiadásuk keletkezik, amelyet nem képesek fedezni meglévő tartalékaikból.

Pontosan ennek köszönheti népszerűségét a gyorskölcsön, hiszen ki az, aki el tudna utasítani egy ilyen ajánlatot.

hirdetes

Gyorskölcsön készpénzben, ha váratlan kiadása van a családnak

Az év bármely szakában jelentkezhetnek a finanszírozási problémák a családoknál. Ilyen lehet egy váratlan gép vagy műszaki cikk vásárlás, esetleg a kicsi osztálykirándulására nincsen megfelelő fedezet. Ha itt a nyár, akkor a családok jó része már kölcsönből vág neki a nyaralásnak, hiszen így olyan külföldi utazásokra is eljutnak, amelyről eddig álmodni sem mertek.

Nézzünk most egy példát az utazásra

Jelenleg az OTP Bank akciós személyi kölcsöne igen jó kondíciók mellett igénybe vehető, hiszen online igényelhető és még kamatkedvezményt is biztosítanak mellé. Egy 4 fős családnak (2 felnőtt és 2 gyerek) egy horvátországi nyaralás körülbelül 400-600 000 forintba kerül attól függően milyen szállást és ellátást választunk. Nézzük meg a 600 000 forintos kölcsönt milyen feltételekkel és legfőképpen milyen havi törlesztőrészlettel vehetjük fel.

Mint tudjuk minél rövidebb időre vállaljuk be a törlesztést annál jobb lesz a kamat is rá. Nézzük meg 3 év 36 hónap futamidővel, hogy az OTP gyorskölcsön készpénzben hogyan alakul. Az éves fix kamat 18,99% a havi törlesztőrészlet pedig 21 991 forint lesz. Láthatjuk, hogy 3 éven keresztül havonta 20 000 forint körüli összegért az egész család jól érezheti magát a nyáron, hiszen eljutnak a tengerpartra és biztosak vagyunk abban, hogy a kicsiknek is nagy élmény lesz először megpillantani a tengert.

A legnagyobb gondot sokak számára az okozza, hogy havonta ennyit kellene csak félretenni, hogy ez a nyaralás megvalósuljon, de erre nem mindenki képes. Mindig van valami, ami fontosabb és emiatt a megtakarítás nehézkessé válik. Ilyenkor jön jól a gyorskölcsön felvételének lehetősége.

A Cetelem mindig kéznél gyorskölcsön készpénzben bármikor rendelkezésre áll

A Cetelem saját ritmus kölcsön 36 hónapra a 600 000 forinttal számolva havonta 20 187 forint kiadással fog járni. Ezt a lehetőséget sem érdemes kihagyni, hiszen valamivel kedvezőbb is, mint az OTP ajánlata. A Cetelem honlapján nagyon könnyen elindíthatjuk a kölcsönigénylés folyamatát.

Miután kiválasztottuk, hogy mekkora összeget kívánunk felvenni, jelzi a rendszer, hogy ez mekkora havi törlesztőrészlettel jár. Következő dolgunk a hiteligénylés gombra kattintani, így már feljön az űrlap, amit ki kell tölteni ahhoz, hogy a gyorskölcsön készpénzben álmunkat valóra válthassuk.

Ha már Cetelem ügyfelek vagyunk, akkor elég a 8 számjegyből álló azonosítót begépelnünk és máris felismer bennünket a rendszer és a személyes adatok kitöltésével már nem is kell bajlódni. Ha nem vagyunk ügyfelek, akkor az összes személyes adatot meg kell adni. Születési adatokat, elérhetőséget, nevet. A Cofidis minden esetben rákérdez arra, hogy hozzájárulunk-e a ahhoz, hogy a KHR rendszerben lekérjék az adatainkat. Ezután a rendszer rögzíti az adatokat és máris elindul a hiteligénylés folyamata.

A Sberbank FairExpressz 2 napon belül folyósítást ígér

A Sberbank nagyon kedvező ajánlattal várja a családokat, így ha kiválasztottuk a számunkra előnyös nyaralást, akkor már fel is mehetünk a Sberbank honlapjára és elindíthatjuk az igénylést. 600 000 forint 36 hónapra, havi 18 545 forint törlesztőrészlettel igényelhető. A legjobb hír azonban az, hogy az első havi törlesztőrészlet csak forint.

Láthatjuk, hogy már a nyaraláshoz is segítséget nyújtanak, hiszen az első havi törlesztőrészlet felszabadít a családnál közel 16 000 forintot, amelyet más hasznos dologra fordíthatnak. Nyaralás előtt mindig hosszú a beszerzendők listája. Ha apartmanba megyünk, és mi főzünk, akkor érdemes itthonról pár alapvető élelmiszert magunkkal vinni. 16 000 forintból ezt a vásárlást már el is indíthatjuk.

Dönthetünk úgy is, hogy ezt az összeget félretesszük és magunkkal visszük a nyaralásra költőpénznek. Természetesen ezt az összeget a benzinköltségre is fordíthatjuk, hiszen távolságtól függően kell számolnunk a tankolásokkal és az autópálya díjakkal is.

Minden nyaralás előtt érdemes egy listát írni a beszerzendőkről és akár egy mini költségvetést is készíthetünk, hogy a felvett gyorskölcsönt pontosan mire fogjuk fordítani. Ha már megvan a legjobb ajánlat a szállásra, akkor gyerekjáték lesz kiszámolni, hogy az egyéb dolgokra mekkora összegű fedezet áll majd rendelkezésünkre.

5/5 - (1 vote)

Vélemény - hozzászólás hozzáadása