A Cofidisnél már 24 óra alatt pénzhez juthatunk

Az online hiteligénylés a Cofidisnél is elérhető, ráadásul 24 órán belül elutalják az igényelt összeget. A Megújuló hitel egy különleges hitellehetőséget nyújt, hiszen egy folyamatosan megújuló hitelkeretet takar. Számlavezetési, kényelmi és folyósítási díj megfizetése nélkül vehetik igénybe az ügyfelek.

Cofidis kölcsön 24 óra alatt pénzhez juthatunk otthonról online
Cofidis kölcsön 24 óra alatt pénzhez juthatunk otthonról online

Különlegessége, hogy amennyiben az ügyfelek nem használják fel a keretet, úgy kamatot sem kell fizetniük. Az online, azaz teljesen papírmentesen igényelhető hitel akár 24 órán belül a számlánkon lehet, de ehhez minden szükséges dokumentumot be kell mutatnunk az online igénylés során.

hirdetes

Nem kell hozzá bankszámlát nyitni

A Cofidis ennél a hitellehetőségnél sem várja el ügyfeleitől, hogy azonnal bankszámlát nyissanak, sőt azt sem kéri, hogy a beérkező havi munkabéreket egy Cofidis számlára utaltassuk. Ez nagyon pozitív, hiszen már nagyon sokan el vannak kötelezve évek óta a saját számlavezető bankjuk mellett.

Sokszor okoz problémát egy-egy hitelfelvétel során, hogy az ügyfelek vissza szeretnék a fennálló tartozást fizetni, viszont ekkor derül ki számukra, hogy ennek bizony elég magas felára van. A Cofidis ettől is eltekint és bármikor előtörleszthető teljesen ingyen a Megújuló hitel. A havonta történő rendszeres befizetésekkel a hitelkeret egyre nő, mindig feltöltődik. A hitel felvételéhez egyáltalán nem szükséges a hitelbírálatra várni és a törlesztőrészlet soha nem fog változni, maximum a futamidő nő meg.

Miben segíthet a Megújuló Hitel?

Ezt a hitelt azoknak ajánljuk, akiknek az év során többször is hirtelen kiadásuk keletkezik, amelyet valamilyen módon azonnal finanszírozni szeretnének. Ha a munkahelyünkön némi bónuszt kapunk, akkor azt azonnal a hitel törlesztésére fordíthatjuk egy egyszerű befizetéssel. Viszont, ha legközelebb elromlik például a gázkazánunk vagy meghibásodik az autónk, akkor a hitel azonnal rendelkezésünkre áll anélkül, hogy egy hosszadalmas hitelbírálatot kelljen kivárnunk.

Ilyen egyszerű a hiteligénylés

A Cofidis weboldalán elérhető kalkulátor segítségével percek alatt megtudhatjuk, hogy a szükséges összeget milyen kondíciók mellett tudjuk felvenni. Az ügyfélszolgálatos munkatárs pár kérdésére adott válasz után máris megtudhatjuk, hogy mekkora összeget tudunk felvenni 24 órán belül.

Az azonosítás megtörténhet az online videochaten keresztül, de dönthetünk úgy is, hogy a hitelközvetítő házhoz megy és személyesen intézzük el a hitelfelvételt. A hitel bírálata nagyon gyorsan megtörténik és erről azonnali értesítést küldenek. A szerződés elkészítése után nem marad más hátra, mint aláírni azt. Az aláírás történhet elektronikusan és személyes módon, azaz papíralapon is. Amint a Cofidishez eljutott az aláírt szerződés máris megindítják a folyósítást.

Hitelfelvétel – példa / 500 000 Forint és 1 500 000 Forint igénylés esetén

Nézzünk most meg két példát a hitelfelvételre. Általában kis összegeknél az 500 000 Forint az, amit igénybe vesznek az ügyfelek, de nagyobb kiadásoknál érdemes a 1 500 000 Forintos hitelt felvenni. Az 500 000 Forintot 46 hónapos futamidőre és évi változó 22,70%-os kamatra, valamint THM-re nézzük meg.

A havi törlesztőrészlet ebben az esetben 16 050 Ft. A teljes visszafizetendő összeg 722 189 Forint. 1 500 000 Forint igénylése esetén kedvezőbb a kamat és a THM is, amely egyöntetűen 19.90%. A futamidő végéig összesen2 097 606 Forintot fizetünk vissza havi 45 601 Forint törlesztőrészlettel kalkulálva. A futamidő jelen esetben is 46 hónap.

Váratlan eseményekre érdemes a Cofidis hitelbiztosítás mellett dönteni

Amennyiben biztonságosabbnak érezzük, úgy érdemes a hitelbiztosítás megkötése mellett dönteni. Bizony sokszor fordulhatnak elő váratlan események, balesetek, amelyek akár rövid, akár hosszabb távra is gondot okozhatnak. Ha a hitel fedezetéül szolgáló munkabért nem kapjuk meg, akkor biztos, hogy nem tudjuk fizetni a hitelt. Ezek a helyzetek azok, amikor nagyon gyorsan hitelcsapdába lehet esni. A hitelbiztosítás az ilyen helyzetekre kínál megoldást, hiszen az időszaki díjat vagy a teljes összeg törlesztését is át tudja vállalni a biztosító. Haláleset és baleseti halál esetén is védelmet nyújt, amely a hátramaradott családtagoknak nagyfokú védelmet jelent.

  • Teljes és végleges munkaképesség csökkenés,
  • teljes keresőképtelenség és foglalkoztatás megszűnése, haláleset.

Ezek bármelyikének bekövetkezése esetén a családtagokat is megvédi a biztosítás. A havi biztosítási díj minden esetben a fennálló tartozás 0,65%-a. Ha egy 1 500 000 Forintos tartozás veszünk alapul, akkor havonta egy 10 000 Forint alatti összeg megfizetése mellett nyugodtan élhetjük mindennapjainkat.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása