Kezdje az új évet a Cofidis Megújuló Hitelével

A Cofidis Megújuló Hitel az újévben segítséget nyújt a családoknak év kezdéskor. Minden család kiköltekezik a karácsonyi időszakban, hiszen a legszebb és a legtökéletesebb ajándékokat szeretnék adni szeretteiknek. Azok, akik háztartási kisgépeket vettek ajándékba bizonyára teljesen kimerítették a családi kasszát.

A Cofidis most egy hitelkeretet kínál arra az időszakra, amely megterhelő a családok számára. A hitel törlesztőrészlete havonta 9808 forint és akár 24 órán belül a számlánkon lehet. A hitel igénylésekor lehetőség nyílik a videós azonosítás igénybevételére, amellyel a hitelfelvétel folyamata felgyorsítható.

hirdetes
Cofidis megújuló hitel kalkulációja
Cofidis megújuló hitel kalkulációja

Milyen előnyöket kínál a Cofidis Megújuló Hitel?

A hitel, amely a karácsony utáni időszakban tényleg nagy segítsége jelent, a folyamatos és pontos havi törlesztőrészlet befizetése esetén a tőkerészt újra felhasználásra kínálja. A tőkerész igény szerint mindig újra felvehető. Ennél a hitelnél további előny, amely nem sok hitelintézetnél tapasztalható, hogy előtörleszthető. Kezelési díjat és előtörlesztési díjat a Cofidis nem számol fel.

Ugyan így folyósítási jutalékot, hitelbírálati díjat és számlavezetési díjat sem. A hitelkeret igen rugalmas, hiszen bármikor tetszőleges összeggel megemelhető. A Cofidis Megújuló Hitel mindazoknak ajánlott, akik kedvelik a rugalmas és átlátható konstrukciókat.

Mit érdemes még tudni a megújuló hitelről?

A hitelt 1 000 000 forintos összeghatárig lehet igényelni és a legalacsonyabb igényelhető összeg 100 000 forint. Egy 47 hónapos futamidőre felvett 1 millió forintos Cofidis Megújuló Hitel havi törlesztőrészlete 30 648 forint. A futamidő végéig összesen 1 409 745 forintot kell majd visszafizetni a pénzintézet felé.

A hitelhez természetesen lehet igényelni hitelfedezeti biztosítást, amely váratlan helyzetekben nyújthat azonnali segítséget. Azok az ügyfelek, akik úgy szeretnének hitelhez jutni, hogy közben nem kell saját számlavezető bankjuk helyett egy másikat választani, vagy másik bankban számlát nyitni ez ideális választás lehet. A hitelt felvehetik nyugdíjasok is, akiknek a nyugdíja eléri a 65 000 forintos határt.

A munkabér igazolásoknál is 65 000 forint a limit, így akik kevesebb havi bevétellel rendelkeznek azoknak is nyitott a lehetőség a hitelfelvételre. A munkavállalóktól minden esetben 3 hónap meglévő munkaviszony igazolást kérnek, míg a nyugdíjasoktól a nyugdíj igazolványt, vagy a bankszámlakivonatot, amellyel igazolják a havi nyugdíjellátás összegét. A hitelt csak azok az ügyfelek vehetik fel, akik rendelkeznek állandó magyarországi bejelentett lakcímmel. Csak azok válhatnak a Cofidis ügyféllé, akik betöltötték 18. életévüket.

BAR listások igényelhetik?

Természetesen ezt a hitelt azok is igénybe vehetik, akik az elmúlt évek során felkerültek a KHR vagy régebbi nevén BAR listára. A hitelintézetnek egy feltétele van, hogy a meglévő tartozás már legyen kiegyenlített. Ennek a dokumentumait kérni fogják szerződéskötéskor és a rendszerben is ellenőrizni fogják.

Ez nagy lehetőség mindazoknak, akik az elmúlt években eladósodtak, de azóta rendezték a fennálló hiteltartozásaikat. Nem minden banknál lehet hitelt felvenni azoknak, akik szerepeltek valaha is a BAR listán, így ez egy nagyon jó lehetőség sokak számára.

Gyors hitelminősítés a Cofidistől

A gyors hitelminősítés pedig segít a hitelcélok azonnali megvalósításában. A videós ügyfélazonosítás segítségével ma már nem kell heteket várni egy hitelszerződés megkötésére, hiszen pár nap alatt már a számlákon lehet az igényelt összeg.

Nagyon fontos, hogy már hitelfelvétel előtt készítsünk elő minden hivatalos dokumentumot, hiszen azok hiánya hátráltatja az ügyfélminősítést és így a hitel csak később kerül folyósításra. Igyekezzünk minden adatot a lehető legpontosabban megadni, hiszen azokat a bank munkatársai ellenőrizni fogják.Ez a konstrukció mindazoknak segítséget tud nyújtani, akiknek maximum 1 millió forintra van szükségük, és szabadon szeretnék az átutalt összeget felhasználni.

Erre szokás költeni a Cofidis megújuló hitel összegét!

Ez ilyenkor tavasszal apróbb lakásfelújítási munkálatokra is jól jöhet, ha éppen nem az év végi kiköltekezés miatt szeretnék a hitelt felvenni. A hitelből lehet háztartási gépeket, berendezéseket vagy akár használt autót is vásárolni.

Ha terveznek nyári nyaralást, akkor ez az összeg arra is nyugodtan elkölthető, így egész évben részletekben kell a nyaralást kifizetni a banknak és nem kell egyszerre egy nagy kiadással számolni.

Érdemes hitelfelvétel előtt a családnak összeülnie és megnéznie, hogy mekkora fix havi kiadásokkal rendelkeznek. Ide értendők a rezsi kiadások, az iskoláztatási költségek, a már meglévő és fizetett hitelek törlesztőrészletei, az autófenntartás, a ruházkodásra és az étkezésre fordított kiadások.

kép forrása: Cofidis hírlevél

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása