Az Oney fix személyi kölcsön autóvásárlási célból is igénybe vehető

Az Oney által hirdetett fix személyi kölcsön sokaknak jelent megoldást, ha autóvásárlás előtt állnak. Ez a személyi kölcsön teljes szabadságot biztosít a hitelfelvevőknek. Már 1 millió forintért is lehet jó állapotú használt autót vásárolni, illetve, ha van némi megtakarításunk akkor azzal kiegészítve már új autót is vásárolhatunk.

Oney fix személyi kölcsön autóvásárlás céljából
Oney fix személyi kölcsön autóvásárlás céljából

Az Oney fix személyi kölcsön hatékony és gyors megoldást kínál

A forint alapú hitelkonstrukció teljes szabadságot ad, így bármire felhasználható. Autóvásárlásra, lakásfelújításra, családi események megszervezésére és lebonyolítására, utazásokra vagy akár orvosi kezelésre is. Mindenki arra használja fel amire csak szeretné és ezt az Oney nem is fogja leellenőrizni. Az álmok megvalósítása mindenkinek fontos, hiszen álmok nélkül nem is nagyon lehet teljes és szép életet élni.

hirdetes

Ha éppen arról álmodozunk, hogy új autót vásároljunk, akkor most érdemes igénybe venni a kölcsönlehetőséget. A kölcsön igénylése nagyon gyorsan elindítható és nem szükséges kezest vagy fedezetet felajánlani. Már 6,9 százaléktól számolhatunk a THM-vel ami a piacon igen jónak számít. Az árfolyam kockázat nélküli konstrukció igen kényelmes módon, már telefonon keresztül is igényelhető, de interneten vagy személyesen is megkezdhetjük az ügyintézést.

Az Oney az Auchan áruházakban mindenhol jelen van és a Pénzügyi Sarokban már mindenkit várnak a szakképzett munkatársak. Bármilyen kérdés is merüljön fel bennünk, a szakértő munkatársak válaszolni fognak rá. A hitelt rejtett díjak és költségek nem terhelik és a végig fix törlesztőrészlet is megnyugvást nyújt majd mindenkinek. Nem szükséges minden hónapban attól rettegni, hogy olyan magasak lesznek a törlesztőrészletek, amit már meg sem tud finanszírozni a család.

Az Oney ezen felül nem várja el, hogy a hitelt igénybe vevő ügyfelek számlát nyissanak vagy oda utaltassák a jövedelmüket. A személyre szabható hitel 400 000 és 9 900 000 Forint között igényelhető, így akár egy új autó megvásárlását is megfinanszírozhatjuk, ráadásul végig fix törlesztőrészlet megfizetése mellett. A futamidő rugalmasan megválasztható 12 hónaptól egészen 84 hónapig.

Azzal azonban számolni kell, hogy minél hosszabb a futamidő annál magasabb lesz a hitel teljes költsége, hiszen a pénzintézet sokkal hosszabb időre helyezi ki a pénzét. Az Oney ezen felül minden ügyfélnek lehetőséget biztosít arra, hogy hitelfedezeti biztosítást is kössön a hiteltermékre, így már abszolút be lehet biztosítani magunkat hosszabb távra is.

Néhány ötlet az autófinanszírozásra

Amennyiben 1 millió forintos hitelösszeget veszünk fel és ezt 2 éves futamidőre kérjük, úgy a törlesztőrészlet havi 50 758 Forint lesz. A THM 16,9% és a visszafizetendő teljes összeg 1 218 192 Forint. Ha a futamidőt hosszabbítjuk, akkor 60 hónapra olcsóbb lesz havonta a törlesztőrészlet, így csak 25 124 Forintot kell havonta kigazdálkodnotok.

Ebben az esetben a teljes hitelösszeg arányaiban megnő és 1 507 440 Forint lesz. érdemes megnézni ugyan ezt a konstrukciót 1,5 millió Forintra is. 60 hónapos futamidő választása esetén a törlesztőrészlet minden hónapban 37 686 Forint ha pedig lecsökkentjük a futamidőt 24 hónapra, akkor a törlesztőrészlet már 76 137 Forint.

Jelenleg a használt autók piacán 1 millió forintért már 2006-os sport Mazdát is vásárolhatunk. A normál állapotú ferde kivitelű autó sok fiatal pár kedvence lenne. Akik a Mercedes mellett tették le a voksukat, most egy 1999-es A 170 CD Mercedest vásárolhatnak meg 498 000 Forintos áron.

Ebben az esetben még marad 500 000 Forint, amelyet akár utazásra is elkölthettek. 500 000 Forintból már egy külföldi nyaralás is megfinanszírozható valamelyik csodaszép tengerparti városba. 1 500 000 Forintos hitel esetén már kicsi szabadabban válogathatunk a használat autók piacán is. Ebből a keretből már egy 2009-es évjáratú fiatalabb autót is választhatunk, például egy Fiat Punto Evo-t aminek a jelenlegi vételára 1 299 000 Forint.

Hogyan igényelhetjük a hitelt?

Online, személyes módon vagy telefonon keresztül. Az online igényléshez el kell látogatni az Oney honlapjára és meg kell tekinteni a kölcsönkalkulátorban, hogy melyik kondíció a megfelelő számunkra. Miután kiválasztottuk a kölcsönt elindíthatjuk az online igénylést. Az első lépés az ingyenes előbírálat lesz, amely során nagyon gyorsan kiderül, hogy az adott hitelt megkaphatjuk-e.

Lehetőség van a személyes hitelfelvételre is, amelyet bármelyik Auchan Pénzügyi Sarokban intézhetünk. A Pénzügyi Sarkok teljes listája a weboldalon elérhető. Ha nem élünk az eddigi lehetőségekkel akkor marad a telefonos hiteligénylés, amelyet a +36 80 183 183-as telefonszámon kezdeményezhetünk. Itt az Oney szakértői segítenek a hiteligénylés teljes folyamatában.

Figyeljünk oda mindenre szerződéskötéskor

Sokan a hozzáérő barátaikat vagy szakértőket visznek egy-egy hiteltárgyalásra, hiszen nagyon fontos, hogy csak olyan szerződést írjunk alá amelyet akár hosszabb távon is finanszírozni tudunk. Minden szerződés megkötése előtt érdemes átolvasni az apróbetűs részeket, hiszen sokszor ott komoly dolgok rejtőznek. Olyan információk is, amelyek a későbbiekben befolyásolhatják életünket.

Általában érdemes rákérdezni, hogy az előtörlesztés hogyan történik és hogy ezért számolnak-e fel bármilyen díjat. nem árt azt sem tisztázni, hogy a THM mit takar és hogy azon felül még milyen költségekkel érdemes számolni, ha a hitelfelvétel mellett döntünk. Ezek a kérdések akár 100 000 Forint feletti kiadásokra is fényt deríthet, amellyel sokan nem is számolnak.

1/5 - (1 vote)

Vélemény - hozzászólás hozzáadása