MKB lakáshitel 10 évig változatlan törlesztőrészlettel

Már az MKB Banknál is elérhető az annyira várt 10 éves futamidejű fix törlesztőrészletű hitellehetőség. Az otthonok megvásárlásához ez nagyon nagy segítséget nyújt, hiszen az eddigi kiszámíthatatlan törlesztőrészletek helyett, most egy jól tervezhető havi kiadással vehetjük fel a lakáshiteleket.

A kiszámítható megoldás család bővülése, fiatal házaspárok számára is biztos lehetőséget jelent. Az MKB Kamatrögzítő Lakáshitellel mindenki jól járhat. Jelenleg kedvezményes lehetőséget kínál a bank, így érdemes minél előbb felkeresni az ügyintézőket, ám előtte már a bank weboldalán is tájékozódhatunk.

hirdetes
MKB fix lakáshitel akár 30 éves futamidővel
MKB fix lakáshitel akár 30 éves futamidővel

Milyen kondíciókkal vehető fel a fix törlesztőrészletű hitel?

Az MKB Kamatrögíztő hitellel akár 10 évre is lehet fixálni a havi törlesztőrészletet. A hitelt különféle lakáscélokra lehet felvenni. Új vagy használt lakás vásárlására, új lakás építésére, a meglévő vagy a megvásárolt ingatlan felújítására, esetleg bővítésére vagy korszerűsítésére. Jó hír az MKB Bank ügyfeleinek, hogy a már meglévő hiteleket is pillanatok alatt át lehet váltani fix kamatozású hitellé.

Egyéb bankok lakáscélra nyújtott kölcsöneit is fixé teszi az MKB Bank, így érdemes náluk már most érdeklődni. A hitelfelvételnél fontos tudni, hogy fedezetül ingatlant kell felajánlani és arra vagyonbiztosítást kell kötnie minden ügyfélnek. Extra, prémium, exkluzív kondíciók is igénybe vehetők. Ezeknél a kondícióknál az MKB Banknál vezetett lakossági bankszámlára és pénzügyi szolgáltatási szerződésre lesz szükség.

Maximum 30 éves futamidővel is igényelhetjük a lakáshitelt

A hitelt minimum 2 000 000 Forinttól lehet igénybe venni, de prémium és Exkluzív kondícióknál 5 millió Forint. A hitelt kizárólag Forintban lehet felvenni és a fedezetül felajánlott ingatlan forgalmi értékének maximum 80 százalékáig. A futamidőt tekintve minimum 10 és maximum 30 évre nyújtja az MKB bank a hitelt.

Amennyiben a nettó jövedelem meghaladja a nettó 150 000 Forintot és 20 millió forintos hitelt szeretnénk felvenni lakáscélra 20 évre, akkor a havi törlesztőrészlet 137 485 Forint lesz. Ha van valamennyi kezdőtőként és 10 millió Forint hitel is elegendő álmaink valóra váltására, akkor a havi törlesztőrészlet szintén 20 évre 68 740 Forint, ami lássuk be sokkal barátibb.

Fontos tudni, hogy a bank oldalán a kalkulátort csak akkor tudjuk használni ha a havi jövedelmünk minimum nettó 150 000 Forint, hiszen ez az az összeg, amelyet minimum vár a bank az ügyfelektől a havi bevételeket illetően.

Milyen kedvezményeket kínálnak a jelenlegi akció keretében?

2017. decembere óta tartó banki akciójuk keretében az igénylési díjat, az ügyintézési díjat és a folyósítási díjat nem kell az ügyfeleknek kifizetniük, hiszen azt a bank átvállalja. Jó hír, hogy a közjegyzői díjjal sem nagyon kell számolni, hiszen maximum 50 000 Forintig azt a bank visszatéríti a kölcsön folyósítását követő 30 napon belül. Amennyiben az ügyfelek ezt a hitelt előtörleszteni kívánják, úgy nem számolnak majd fel szerződésmódosítási díjat és zárlati díjat bizonyos feltételek teljesülése esetén.

Amennyiben az elő vagy végtörlesztés a szerződés megkötését követő 5. év után következik be, úgy a díjak felét, ha a 10. év után történik meg, akkor a teljes összeget elengedik. Emellett vissza is térítik a folyósítás után következő teljes havi törlesztőrészletet, ha az adós rendelkezik hitelfedezeti biztosítással vagy a hitelszerződéskor belépési nyilatkozatot ír alá, illetve lemond az első havi törlesztőrészlet visszatérítés kedvezményéről.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása