CIB Bank ügyintézés okosan

A cibbank az Intesa Sanpaolo Csoport leányvállalata és vállalkozásoknak, önkormányzatoknak, egyéni vállalkozóknak, intézményeknek és lakossági ügyfeleknek is nyújtja szolgáltatásait. Az anyabanknak köszönhetően egy szilárd és stabil alapokon nyugvó pénzintézetről beszélünk.

Az Intesa Sanpaolo bankcsoport összesen mintegy 13,5 millió ügyfelet szolgál ki. Nemzetközi jelenlétét mi sem igazolja jobban, mint a közel ezer bankfiók. 25 államban, különösen Közép-Kelet Európa, Közel-Kelet, Észak-Afrika 12 országában van jelen a bankcsoport. Emellett megtalálható az Egyesült Államokban, Indiában, Kínában, de még Brazíliában is. Láthatjuk, hogy a világ számos országában vannak jelen és kínálják banki termékeiket, így egy igen megbízható pénzintézetről beszélünk. A bank kereskedelmi banki és befektetési szolgáltatásokkal várja ügyfeleit.

hirdetes

A Cibbank központja

A cégcsoport 2 székházzal is rendelkezik Budapesten. A Medve utcai székház a második kerületben található meg a 4-14-es házszám alatt. Amennyiben ebben a központban szeretnénk ügyet intézni, akkor a 36-1-423-1000-es telefonszámon tehetjük meg, vagy emailben a cib@cib.hu címen. A másik székház a Petrezselyem utcában található a 2-8. szám alatt és a Medve utcai székháznál megadott telefonszámon érhetők el.

Cibbank ügyfélszolgálat

Az élőhangú ügyfélszolgálat a hét minden napján elérhető. A CIB Internet Bankkal és az ATM szolgáltatásokkal kapcsolatban a nap 24 órájában érdeklődhetünk. Az ügyfélszolgálatot a 36-1-4-242-242 vagy a 36-70-718-6877 telefonszámon lehet elérni. A hitelekkel kapcsolatban egy külön vonalat tart fenn a Cib, így ebben az esetben a 36-1-399-8888 vagy a +36-70-718-6888 telefonszámokon érdeklődhetünk.

A vállalati digitális szolgáltatások ügyfélszolgálata banki munkanapokon hétfőtől csütörtökig 8-17 óráig hívható, míg pénteken 8-16.30-ig a 36-1-399-8899 számon. A kereskedői kártyaelfogadás ügyfélszolgálat ugyan azon a telefonszámon érhető el. Az utazás védelem – biztosítási esemény kapcsán a 24 órán át elérhető Travel Guard asszisztencia szolgálatot lehet hívni a 36-1-477-4900 számon. Befektetési szolgáltatásokkal kapcsolatos érdeklődés esetén a CIB24 a 36-1-4-242-242 számon érhető el.

Cib bank online ügyintézés

A cibbank új élményekkel ajándékozza meg ügyfeleit az online ügyintézésnek hála. Az online ügyintézés lehetővé teszi, hogy bárhonnan és bármikor a lehető legkényelmesebben intézhessük banki ügyeinket. Mivel iparágvezető technológiákat alkalmaznak az online bankolás során, így maximális biztonságban van minden személyes adatunk és pénzünk is. A banki honlapon egy igen gyorsan átlátható és könnyedén használható online felületet biztosítanak az ügyintézéshez.

Az online felületet PC-n, tableten és mobilon is használható, így tényleg bárhonnan és bármikor lehetőségünk nyílik a bankolásra. Az online felületnek köszönhetően a számlák és a különféle banki tranzakcióink könnyen átláthatóvá válnak, a saját számláink közötti átvezetések, valamint az átutalások és a mobilegyenleg feltöltés is megvalósítható. Azok az ügyfelek, akik rendelkeznek a pénzintézetnél megtakarításokkal, azokat is roppant egyszerűen nyomon tudják követni. A bejelentkezési képernyő már eleve tartalmazni fog hasznos információkat, amelyek segítenek minden további lépés megtételében. Pár egyszerű lépést követően máris rendelkezésre fog állni a banki felület, amelyhez mindenképpen regisztráció szükséges. Az új platformnak köszönhetően a pénzügyek intézését akár azonnal megkezdhetjük.

Az átvezetés funkcióval ingyen indíthatunk forint átvezetést a saját számláink között, az átutalás funkció segítségével pedig máris elkezdhetjük a partnerek részére történő utalások elindítását. Deviza átvezetés is megtalálható az online felületen, amely azoknak jelent segítséget, akik több devizaszámlát is nyitottak és ezek között a számlák között szeretnének átvezetéseket indítani. A gyors átvezetés funkció a saját számlák közötti átvezetéseket gyorsítja meg, így pillanatok alatt megjelenik a másik számlánkon az átvezetett összeg. Ezt azoknak ajánljuk, akiknek esetleg tartozást mutat a hitelkártyája, amelynél fontos, hogy a tartozás kiegyenlítés gyorsan megtörténjen.

A mobilosok a mobilegyenleg-feltöltéssel bármikor újra telefonálhatnak és levelezhetnek a partnereikkel, hiszen itt erre is lehetőség nyílik. A megbízható partnerek részére egyszerűsített tranzakciókat lehet végrehajtani, azaz a számlaszám és a mobilszám megjelöléssel csak pár kattintás lesz a velük való banki ügylet elintézése. A SEPA devizaátutalással külföldi utalásokat indíthatunk partnereinknek, míg a díjnet rendszer a közüzemi számlák gyors és hatékony rendezésére szolgál. Ezen felül még egy lehetőségünk nyílik banki ügyintézésre ez pedig a devizaátutalás, amely 15 devizanemben végezhető el.

Allee CIB bank

Sok ügyfél kedvence az Allee-ban megtalálható fiók, hiszen a bevásárlóközpont jó elhelyezkedésének köszönhetően hamar el lehet intézni a banki ügyeket. A 10-től 18 óráig nyitva tartó fiókban minden hivatalos banki dolgot el tudunk intézni, ami a számlánkkal kapcsolatos. A bankfiókot a 36-1-666-2400 telefonszámon tudjuk elérni nyitvatartási időben.

Láthatjuk, hogy a cibbank nagyon sok mindent megtesz annak érdekében, hogy ügyfelei elégedettek legyenek, ezért érdemes a pénzintézetnél elérhető legtöbb szolgáltatást is igénybe venni.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása