Adósságrendező hitel online igényléssel is felvehető

Az adósságrendező hitelek már eddig is sokaknak segítettek és még évek múltával is ez lesz az egyik le felkapottabb hiteltípus. Ha úgy érezzük, hogy egyszerűen nem haladunk az adósságaink rendezésével és az csak egyre csak gyűlik és gyűlik, akkor csak egyetlen választásunk marad, az adósságrendezés. Hogy megszabaduljunk a pénzügyi tehertől utána kell nézni annak, hogy milyen adósságkönnyítési lehetőségek vannak most a piacon. Ezek a hitelfajták megváltoztathatják a adósság feltételeit és azoknak az összegét is, így talán sokkal gyorsabban talpra állhatunk, mint gondolnánk.

Ezek a hitelek azonban nem mindenkinek nyújtanak menekülési útvonalat, ezért fontos megérteni, hogy mi is az az adósságrendező hitel.
Az adósságrendező vagy más néven hitelkiváltó konstrukciók akkor hozhatnak pozitív változást életünkbe, ha a meglévő adósságainkat szeretnénk visszafizetni egy sokkal alacsonyabb kamatozású konstrukció segítségével. Mivel ez egyetlen egy hitel lesz, amelyet egy és ugyan azon banknál veszünk igénybe így az is elképzelhető, hogy némely folyószámlánkat is megszüntethetjük, amelyek eddig is feleslegesen terhelték havonta a pénztárcánkat.

hirdetes

Általában az áruhitelek, a gyorshitelek és az autóvásárlási hitelek sorolhatók azok közé a hitelek közé, amelyektől nagyon gyorsan meg szeretnénk szabadulni. Ha a hitelünk könnyen menedzselhetővé válik, akkor ugyan ez lesz igaz a mindennapi életünkre is! Most nézzük meg, hogy a hazai bankok közül melyik milyen konstrukciót ajánl az adósságrendezésre.

K&H adósságrendező hitel

A K&h Bank személyi kölcsöne tökéletes megoldást nyújthat egy felhalmozott adósság rendezésére. A bankfiókban és mobilbankon keresztül is igényelhető hitel fix törlesztőjével, a 10,7 és 16,5% közötti THM mutatójával a keresett hitelek között található. A hitel egyéni igényekre is megoldást kínál, hiszen gyors és igen egyszerű a hiteligénylési folyamat, emellett, ha már eleve ügyfelek vagyunk akkor online is benyújthatjuk az igénylést.

A díjmentes előtörlesztési lehetőség és a törlesztési biztosítás lehetősége további előnyöket rejt. Amennyiben rendelkezünk 300 000 Forintos havi jövedelemmel akkor 3 millió Forint kölcsönt is igényelhetünk, amelyet átutalási kamatkedvezménnyel vehetünk igénybe. A futamidő alatt fix kamattal a havi törlesztőrészlet 63 000 Forint környékén fog alakulni. A futamidő végig összesen körülbelül 3 840 000 Forintot kell majd visszafizetni.

Cofidis adósságrendező hitel

A Cofidis adósságrendező hitele jelenleg fix kamat és törlesztőrészlet mellett vehető igénybe. A hitelbírálat, valamint a folyósítás is díjmentes, így érdemes élni a most felkínált kedvezményekkel. A hitel 50 000 Forinttól egészen 10 millió Forintig lehet igényelni és a THM például 15,35% egy 3 millió Forintos hitel esetén, amelynek a futamideje 60 hónap. Ezzel a hitellel csak jelzálogalapú hiteleket lehet kiváltani.

Hitelfelvételre csak a 18. életévüket betöltött személyek jogosultak, akiknek a havi rendszeres jövedelmük eléri a 80 000 Forintot. A hiteligénylő nem szerepelhet az aktív KHR listán és rendelkeznie kell telefonszámmal, valamint email címmel. Egy 3 millió forintos adósságrendező hitel felvétele esetén amennyiben 60 hónapos, azaz 5 éves futamidővel számolunk, a havi törlesztőrészlet 70 000 Forint környékén alakul. Ennek a hitelnek a kamata fix 14,37%.

Fundamenta adósságrendező hitel

A Fundamentánál jelenleg nem létezik kimondottan adósságrendezésre ajánlott hitellehetőség viszont a már Fundamenta lakástakarékkal rendelkezőknek segítenek megvalósítani lakáscéljaikat a Továbblépő Lakáshitellel. Ez a konstrukció lehetővé teszi azt, hogy a már megtakarított összeget egy lakáskölcsönnel egészítsük ki. Miután lejárt a megtakarítási időszak egy kedvező kamattal bíró lakáshitelt lehet majd felvenni. Ez a hitel azért előnyös, mert a futamidő végéig jó előre rögzíti a havi törlesztőrészleteket.

Provident adósságrendező hitel

A Provident Start kölcsöne tökéletesen megfelelő lehet adósságrendezéshez, hiszen egy szabadfelhasználású hitelről van szó. Ugyan ez a kölcsön nem túl nagy összegű, hiszen maximum 200 000 Forintig lehet igényelni, de azért a kisebb összegű tartozások rendezésére tökéletes lehet. A 12 hetes futamidejű kölcsön kamata 8% és a THM pedig 8,3%.

Ez egy igen kedvező kamatozású kölcsön. A kezes, valamint fedezet nélkül roppant egyszerűen akár online is igényelhető kölcsön átutalással fog bankszámlánkra megérkezni. Ha Otthoni Szolgáltatást veszünk igénybe, akkor annak felára van, de ennek fejében saját otthonunkban törleszthetjük hetente a hitelt készpénzben. Ez a hitelforma is lehetőséget nyújt a díjmentes előtörlesztésre. 18 éves életkort, igazolt és rendszeres jövedelmet, érvényes azonosító okmányokat, saját lakossági bankszámlát és bejelentett magyarországi lakcímet várnak el a szerződéskötéshez.

Raiffeisen adósságrendező hitel

A Raiffeisen Személyi kölcsön konstrukcióját felhasználhatjuk hiteleink kiváltására is. A bank weboldalán találhatunk egy kalkulátort, amely segít kiszámítani, hogy havonta pontosan mennyi lesz a fizetendő hitelünk, ha adósságrendezésre szeretnénk igénybe venni. Ehhez be kell vinni a kiváltandó hitel összegét, azt, hogy jelenleg mekkora a havi törlesztőrészletünk, valamint esetleg azt is megadhatjuk, hogy efelett az összeg felett még mekkora összegre lenne szükségünk ahhoz, hogy talpra álljunk.

Amennyiben 3 millió 200 ezer forintot igénylünk és ezt 84 hónapos futamidővel szeretnénk visszafizetni, akkor 53 041 Forint lesz a havi törlesztőrészletünk. A kamat 9,95%, míg a THM 10,8%. A bank 32 000 Forintos hitelbírálati díjat fog felszámolni, amennyiben jóváhagyják az adósságrendező hitelünket. Ez a kalkuláció egy 250 000 és 400 000 Forintos jövedelem igazolását igényli.

Ha viszont sokkal kisebb a jövedelmünk, például 111 000- 149 000 Forint közé esik, akkor a havi törlesztőrészlet is emelkedik. Az új kalkulációval az adósságrendező hitel havi törlesztőrészlete 61 660 Ft, 14,95% kamat és 16,4% THM mellett. Az adósságrendező hitelért ugyan úgy 32 000 Forintos hitelbírálati díjat fognak felszámolni.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása