A Gránit bank versenyképes hitelei 2021-ben

A Gránit bank hiteltermékei meglehetősen kedvező feltételek mellet elérhetők, a régi és új ügyfelek számára egyaránt. Mivel egy digitális bankról beszélünk, így nem meglepő tény, hogy mint minden pénzügyletét, úgy a hiteligénylést is elvégezheti online.

A hitelbírálat percek alatt megszületik a digitális okos-kalkulátorok segítségével

A további lépéseket is könnyedén elvégezheti a NetBankon keresztül, nincs más dolga, mint benyújtani a szükséges dokumentumokat. A hiteligénylési feltételek érthetően vannak megfogalmazva, így megértésük nem fog különösebb fejtörést okozni. Azonban ne feledje, hogy a Gránit bank ügyfélszolgálata mindig a rendelkezésére áll. Most pedig fussuk végig, milyen hitelek közül választhatnak a felhasználók!

hirdetes

Jelzáloghitelek

Amennyiben Ön is ingatlanvásárlásba fogna, de hiányzik egy kis segítség a céljai megvalósításához, forduljon bátran a GRÁNIT bankhoz. Az online elérhető kalkulátorral gyorsan kiszámolhatja, hogy mennyi hitelt vehet fel, s milyen feltételek mellett. Önnek csupán mellékelnie kell a szükséges dokumentumokat.
Amennyiben a kérelme pozitív elbírálásban részesül le is töltheti az elkészült kalkulációt a digitális fiókjából. A hitel felvételéhez szükséges dokumentumokat továbbíthatja e-mailben, ehhez nem szükséges befáradnia a bankba. Mindössze a hitelszerződés aláírását kell személyesen intéznie. Az aktuális ajánlatokat és kedvezményeket kövesse figyelemmel a bank oldalán.

Babaváró kölcsön

A babaváró hitel igénylése a Gránit Banknál meglehetősen egyszerű, ugyanis teljes mértékben elvégezhető online. A weboldalon található űrlap segít feltárni, hogy az ügyfelek jogosultak –e erre a kölcsönre.
Az alapfeltételek között szerepel, hogy: a házastársak együtt kérvényezhetik a maximum 10.000.000 ft terjedelmű kölcsönt.

A havi törlesztőrészlet pedig nem haladhatja meg az 50.000 forintot a kamattámogatási időszak alatt. Ez a kölcsön ingatlanfedezet nélkül igényelhető és a pénzösszeg szabadon felhasználható. Befektethető ingatlan- vagy állampapír vásárlásba, leköthető betétek formájába, illetve meglévő tartozások kiegyenlítésére is alkalmas.

Ez a hitel a futamidő végéig kamatmentes lehet, amennyiben 5 év alatt megszületik az első gyermek a családban. Az ilyen jellegű hitelszerződés 2022 végéig köthető meg.

Gránit CSOK hitel

Ez a hitel a Magyar kormány által nyújtott támogatás által valósul meg. A Családi Otthonteremtési Kedvezményes kölcsön igényelhető olyan fiatalok számára, akik a pénzösszeget új lakás építésébe vagy vásárlásába illetve használt lakás bővítésébe vagy vásárlásába fektetnék.

A CSOK összege maximum 10 millió forint, az igényelhető összeg pedig néhány alapfeltételtől függ.
Kizárólag fiatal házaspár adhatja be a kérelmet, ahol legalább az egyik fél még nem töltötte be a 40. életévét az igénylés pillanatában. A vállalt gyermekek számától függően kedvezően változhat a hitel futamideje is.

Kedvezményes folyószámlahitel

Amennyiben egy kis pénzügyi támogatás szükséges a terveihez, ajánljuk figyelmébe a Gránit folyószámlahitelét, mely szabadon felhasználható, s gyors megoldást jelent az anyagi helyzetének stabilizálására. Kényelmesen igényelheti és könnyedén hozzáférhet a folyósított összeghez, mindössze a bankkártyájára lesz szüksége.

A törlesztési folyamat is automatikus, a hitel fedezetét a havi jóváírásai adják.
Ezt a fajta kölcsönt azok a Gránit Bank ügyfelek igényelhetik, akik rendelkeznek MOST bankkártyával, vagy a Sztár, Digitális illetve Bajnok számlacsomag felhasználói. Ez a kölcsön igencsak kedvezményes, a kamat mindössze 4,60%, a THM pedig 4,76 százalék, míg a kezelési költség, a hitelkeret beállítási díja és a rendelkezésre tartási jutalék 0%.

Az igényelt összeg minimum 50 000 forinttól, 1 millió forintig terjedhet.
A folyószámlahitel kérvényezhető személyesen a bankban, postai úton, valamint a NetBank online felületén keresztül is. A dokumentumok formanyomtatványai elérhetők a Gránit Bank weboldalán. Pozitív elbírálás esetén, ezeket kitöltve kell továbbítani levélben vagy személyesen.

GRÁNIT szabad felhasználású lakáshitel

A Gránit bank lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy egyszerűen és villámgyorsan jussanak forint alapú jelzálogkölcsönhöz, természetesen alacsony kamatok mellett és árfolyamkockázat nélkül. A folyósított összeg felhasználható új és használt lakás vásárlásához, felújításhoz, korszerűsítéshez vagy építéshez.
A pénzeszközök befektetéséről Ön dönt, akár korábbi hitelét is kiegyenlítheti.

A kamatokat illetően fussa át a legfrissebb ajánlatokat, a Gránit Bank gyakran akciós lakáshiteleket kínál. A kérvényt átadhatja személyesen a bankfiókban, elküldheti postán, illetve használhatja az internetes felületét is.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása